* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 15

Kya spune:
Fetelor dragi,
am venit de la odiseea mea si am bagat un cap la voi, sa va intreb daca merge cineva de aici la dr. Ioan Parvu (Elias)?
Noi incepem sa avem oarece intrebari (a se citi dubii) despre el, si vroiam sa mai culegem impresii.
Merci!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

Lala_D spune:
miri_mik nici noi nu vom avea camere separate pentru baieti din simplul motiv ca avem un apartament doar cu 3 camere .
Asa incat bb va sta in primele luni in patutul lui dar in dormitorul nostru iar cand va dormi peste noapte mai bine il vom muta cu Bogdan.
Asta daca nu ne mutam noi doi definitiv in camera de zi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

simonette spune:
In sfarsit am terminat de cetit ce ati scris de aseara.......mult ati mai scris!
Ma bucur ca ati intrat in jocul meu cu statistica...imi place!!! Dar cu riscul de a ma repeta...important este pe ce parte s-a prins bobitza nu pe ce parte misca! Poate misca pe orice parte ca poate sarcina s-a fixat in centru...
Ioana, bun venit la odisee...sarcina usoara in continuare si la termen cu bb sanatos si mancacios!
Iulia, felicitari pt fetitza si sa creasca mare si frumoasa
Miri_mik Felicitari pt miscarile lui bb...te-ai calmat?
Simonette12+
PozeLuca
BB2

godzila spune:
Gina eu sunt inca in vacanta (daca o pot numi asa) dar am net si aici si va citesc. Poze pun in septembrie ca sa le scanez acasa...nici macar sa le pozez nu pot caci nu am luat programul camerei cu mine .
Si pentru statistica eu stiu ca bb e in partea dreapta...fetitza mea parca tot in dreapta imi amintesc ca era...vedem daca se confirma teoria. Gina tu in ce parte il ai?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

Gina M spune:
iulia82 - Felicitari pentru fetita!
OOOOO....lume noua godzila!Ma bucur tare mult ca v-ati reintors din vacanta!Mi-a fost dor de tine.Vezi cum faci sa ne pui ceva poze ok?!
FELICITARI PENTRU BAIETEL!
Sotul meu, tot in al 9-lea cer este de cand a aflat ca o sa avem baietel.
Zilele acestea am fost si am mai luat ceva clase de Engleza la faculta pentru sezonul, "August - 14 Dec'" sa-mi pun la punct ceva mai bine gramatica.
Cu aceasta ocazie sotiorul, mi-a cumparat ieri inca 5 costumatii super dragute si sunt tare incantata/le iubesc.Unele dintre ele le-am gasit cu reducere si nu s-a simtit prea mult la buzunar!
Altcumva,intentionam si suntem in proces sa vindem casa actuala pentru a cumpara una aproape de scoli/gradinite.De 3 saptamani ne tot uitam in aria dorita insa, nu am gasit decat o casa de inchiriat.
Pana la urma cred ca, o s-o luam sa fim in zona pe faza in cazul in care, va apare vreuna de vanzare.Drumul de parcurs este unul lung insa acesta este, cea mai buna cale pentru viitorul copiilor nostri, pentru noi toti.
***Si acum o intrebare pentru fetele care nasc in Decembrie si cele care nasc la inceput de Ianuarie.
Mai vomati careva dintre voi dimineata?!
Eu desi sunt in cursul saptamanii 21, am zile cand dimineata inca dau "la rate". Imaginati-va ce fericire poate fi pe capul meu!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Gina M spune:
quote:
Originally posted by godzila
Gina eu sunt inca in vacanta (daca o pot numi asa) dar am net si aici si va citesc. Poze pun in septembrie ca sa le scanez acasa...nici macar sa le pozez nu pot caci nu am luat programul camerei cu mine.
Si pentru statistica eu stiu ca bb e in partea dreapta...fetitza mea parca tot in dreapta imi amintesc ca era...vedem daca se confirma teoria. Gina tu in ce parte il ai?
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
Si puisorul nostru este tot in partea dreapta.

P.S: - Pe Rebecca Emanuella(prima fetita) am avut-o pe partea stanga iar pe Jessica Priscilla, tot pe dreapta.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor!!
Si neuronu meu e pe moarte, degeaba m-am facut eu din blonda vruneta poate poate il salvez, ca degeaba. Nu mai imi gasesc cuvintele si pun niste intrebari de ma umfla rasul imediat ce ma aud intreband.
Si pe mine m-a apucat fobia cu curatenia,abia asteptluna septembrie sa zugravesc sa schimb lustre si toate alea!
Felicitari pentru noua fetita care a venit in club, incepe sa se echilibreze balanta.
De asemenea am vazut ca avem si noi venite, bine ati venit in randul nostru,sa nu va sperie cat vorbim, cum spunea cineva... nu mai tin minte cine... trebuie sa va aruncati in mijloc ca la marile concerte rock!! Oare Docdecap spunea asta????
Miri_mik,lesin de ras cand iti citesc postarile, parca il vedeam pe Bruno cum se pravaleste din pat iar si iar
quote:
Originally posted by NataliaS
Ange - de ce vrei tu sa nasti cu cezariana???sau e absolut necesar??? eu din prisma unei individe care a nascut cu cezariana, cred ca e preferabil natural...suferi una si buna, iar dupa ai scapat!
Va marturisesc ceva ce nu am spus nimanui. Cand ma intreaba cineva de ce vreau cezariana spun ca am astm si imi e teama,ca nu vreau sa imi creasca dioptriile- desi ochelarii mei sunt mai mult deforma -0,25 Dar de fapt si de drpet...imi e grozav de teama de epiziotomie...deci sunt ingrozita, de budunica mea

Fetelor, parca tot Miri Mik spunea ca se uita numai la filme cu crime.... asa si eu, altceva nu imi place, numai chestii din astea.... In loc sa ma uit si eu la Chip si dale de exemplu, ma uit la CSI am mancat Prison Break pe paine si tot asa.
Pupici,
Angelique

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mare, Munte, Flori

alina023 spune:
Pup zuzicile si burticile (inclusiv pe cele noi carora le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi).
Gina, intrebai se greturi si varsaturi. Desi eu nu am vomat nici macar in primul trimestru, am avut greturi. Acum nu mai am absolut nimic (poate era mai bine daca aveam si eu...macar putin; poate nu as mai fi luat deja aproape 12 kg in greutate). Ma cantaresc zilnic si am observat ca am zile in care se pun si cateva sute de grame. Este foarte adevarat ca mananc dar nu atat de mult. Chiar nu inteleg si mi-e teama sa nu iau chiar mai mult decat la sarcina trecuta.
Pentru statistica...noi suntem Gica Contra. Ana este pe partea stanga. Nu stiu ce relevanta are asta dar am vrut sa ne inscriem si noi in procente (se pare ca in cele contra..).
Vorbiti de camera copiilor...Hmmm...noi avem apartament cu doua camere si sunt optimista ca vom gasi solutii ca sa locuim confortabil toti 4. La inceput voi dormi eu cu Ana in dormitor si pe masura ce isi va regla somnul il voi baga pe Luca sa doarma cu ea. Voi incerca un pat suprapus cat de repede se va putea (probabil ca nu mai devreme de 2 ani ai Anei...dar poate pana atunci reusim sa luam o casuta mai mare
). Stiu ca nu ne va fi usor dar nici o tragedie nu vreau sa fac din asta. Pana la urma mi se pare mai important sa avem o familie mai numeroasa si fericita decat o familie mica si doar...confortabila.
Felicitari mamicilor care au aflat culoarea de carucior si spor la cumparaturi!
Fetelor, care dintre voi va face recoltare de celule stem? Eu vreau sa fac asta si ma intrebam daca voi v-ati gandit la asta si ce credeti?
Va pupacesc si va doresc somnic usor!!
Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica

alina023 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Dar de fapt si de drpet...imi e grozav de teama de epiziotomie...deci sunt ingrozita, de budunica meanu vreau sa se apropie nimeni cu bisturiul... Parca prefer o taietura pe burta decat la budunica... (asa spune fetita unei colege - budunica- si imi place de mor cand o aud) Asa ca sa nu ma certati prea tare... am auzit ca dupa nasterea naturala te refaci mai usor... ce sa spun... si in plus macar cezariana opot programa dar asa daca baietzelul meu vrea sa apara in noaptea de Craciun? Alt cosmar al meu e sa nu ma trezesc fara medic la nastere...Sunt terifiata. Sa nu ma certati prea tare....
Angelique, m-ai omorat cu budunica ta :)))). Sincer, dupa o epiziotomie care m-a jenat aproape un an tind sa-ti dau dreptate. Desi...cand ma gandesc ce dureri au fetele cu cezariana (nu vreau sa te sperii dar asta am vazut...fete care nu puteau merge de durere) ma gandesc ca eu care urcam scari si nu ma lasam "odihnita" in pat la 4-5 ore dupa nastere, chiar nu am avut asa de mult de suferit. Pe de alta parte, asa cum ti-am spus, iti dau si dreptate. Dar ca in orice, exista avantaje si dezavantaje. Tu trebuie sa alegi ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine.
Alina

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AngeliquedeS spune:
Alina,uite, eu am facut un sondaj printre cunostintele mele mamici care sunt destul demulte. Majoritatea au nascut cu cezariana si dintre toate una singura a avut probleme in toata perioada cat a stat in spital, exact cum spui tu, nu puteamerge,nu seputeamisca etc, dar peurma si-a revenit. Cat despre epiziotomie, tu m-ai ingrozit acum simai mult:un AN sa te jeneze??? Vai de mine, eu nu am auzit denici o operatie cezariana care sa te jeneze un an!! O alta prietena de-amea care aāre doi puiutzi,laprima epiziotomie nu a cusut-o bine, a lasat-o foarte "larga" si ojena,la a doua a strāns-o mai bine dar in locul operatiei i-a iesit ca un fel de neg din care mai iese din cand in cand puroi. Si toate care au facut epiziotomie mi-au declarat ca doua luni tot au avut probleme pe cand dintre cele cu cezariana, nici una nu a avut probleme mai mult de o saptamana (cazul fetei de care iti spuneam, ca de ex. nasa mea la doua zile dupa cezariana a putut suporta un drum cu masina Bucuresti Cta ca sa vina acasa cu bebe. Si asta inca de doua ori)... Vai vai vai... ce sa mai spun. Mai astept pareri, va rog!
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori