Gradinita 56 de pe strada Popa Tatu
Are cineva copilul la gradinita asta? Ma puteti ajuta cu niste informatii? Cum sunt educatoarele, sunteti multumite de conditii?
Va multumesc!
Raspunsuri
anca_vlad spune:
si eu as fi curioasa sa aflu ca tot acolol-am inscris pe vladut la grupa mijlocie din toamna!
anca_vlad spune:
o sa incepeti gradi pe popa tatu?
eu maine vreau sa dau o fuga sa vad ce se intampla ca am inteles ca trebuie platit ceva parca taxa pt masa in avans!
Witchie spune:
Draga Anca,
fetita mea are doi ani si jumatate. Din pacate nu cred ca mi-o primeste atat de mica, ma interesam pentru iarna, cand va implini 3 ani.
anca_vlad spune:
pana atunci am timp sa ma pun la curent cu ce se intampla acolo si am sa incerc sa adun cat mai multe informatii si voi incerca sa te tin la curent!
Witchie spune:
Are cineva copilul la aceasta gradinita? Irina va incepe sa o frecventeze de luni si am emotii mari.
teoduta spune:
Witchie, poti sa-mi spui, te rog, cum e Gradinita 56? Esti multumita de educatoare, activitati, mancare? As vrea sa-mi inscriu si eu fetita aici si nu stiu nimic despre ea.
Kariris spune:
Teoduta si eu imi voi inscrie fetitele tot la 56 pe Popa Tatu din toamna asta. Ale mele implinesc 3 ani la sfarsitul lui iulie si le voi inscrie la grupa mica. Eu am fost joi si am vizitat gradinita. am vazut salile de grupa care sunt toate la parter, bucataria si sala de mese care sunt tot la parter, cateva grupuri sanitare, dormitoarele de la etaj si mansarda unde am inteles ca va fi sala de festivitati. Directoarea pare o tipa OK, in jur de 40 de ani, deschisa si amabila.
La bucatarie totul OK, ca la carte si vesela si restul.
La toalete singurul lucru care nu mi-a placut e ca sunt WC pt adulti cu scarita pt copii (din ikea) si colac adaptor as fi preferat WC de copii, dar ma rog... chiuvetele sunt pt copii (joase) sapun lichid peste tot si uscator electric pt maini. Curatenie peste tot.
Fiecare grupa cu dormitorul ei la etaj. Cam mici dormitoarele, dar tinand cont ca se merge doar la somn, tot e bine ca pot fi aerisite si salile de grupa la randul lor, in timpul somnului. Curtea destul de mare pt cati copiii sunt, sigura si au si gardieni vigilenti. Una peste alta mi-a placut.
Despre educatoare nu stiu mare lucru dar am auzit ca sunt bune.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
teoduta spune:
Multumesc, Lachione. Sper sa fie bine. La etaj sunt si grupe cu program normal si cred ca e o singura educatoare la o grupa, nu se schimba la pranz.
Kariris spune:
Teoduta eu am vizitat toata gradinita. La etaj sunt doar dormitoare. Salile de grupa nu sunt decat la parter si doar cate una de fiecare grupa (o grupa mica, una mijlocie, una mare; pregatitoare nu am observat daca au).
Ce vrei sa spui cu "grupe cu program normal"? Orar redus sau ce?
Gradinita este cu orar prelungit. Asta nu inseamna ca nu iti poti lua copilul la pranz.
Eu in sistemul de invatamant de stat nu am auzit de gradinite care au o singura educatoare la grupa si sunt convinsa ca nici aici nu e asa. Iti imaginezi cum e sa stea una singura cu 20 de copii de grupa mica toata ziua?
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
teoduta spune:
Exista sigur o grupa cu program scurt, unde vin inclusiv copii rromi de la o fundatie.Cand o sa aflu mai multe o sa revin.