Gradinita 56 de pe strada Popa Tatu
Raspunsuri - Pagina 2
Kariris spune:
Chiar nu stiu de ce imi bat capul sa te lamuresc. Tu ai vazut gradinita, de esti asa sigura de ceea ce afirmi??? Eu acum cateva zile am bantuit cu directoarea prin toate colturile gradinitei, mi-am bagat ochii pana si in oalele cu mancare, am fost si in dormitoarele copiilor cand dormeau.
Exista gradinite cu orar redus si gradinite cu orar prelungit. Aceasta este gradinita cu orar prelungit.
Ce e aia exista sigur o grupa cu orar redus. Ce gupa? (mica, mijlocie, mare, mixta?????) si mai rau: ce-i aia "unde vin inclusiv copii rromi de la o fundatie"????? Ce sa inteleg, ca copiii rromi merg cu totii intr-o grupa speciala, pe principiul sunteti rrom? poftiti la grupa speciala cu orar redus... spre deloc daca s-ar putea?????
Pe bune e total aiurea modul tau de exprimare... puteai sa spui ca vin copii din afara si atat. Oricum informatia ta e total eronata. Si pentru confortul sau disconfortul tau te informez ca, copii rromi merg peste tot.
Spui ca o sa revii dupa ce aflii mai multe, eu as zice sa revii dupa ce vezi cu ochii tai mai multe, ca ceea ce ne spui sa fie verosimil.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
tapusele spune:
Salut!
E cineva pe aici care are deja copii inscrisi la gradinita 56? Cum vi se pare? Cum sunt educatoarele?
Multumesc
Kariris spune:
Le-am avut eu pe fetele mele la grupa mica , anul acesta vreo 3-4 zile. Dupa care am fugit mancand pamantul. Nici daca nu ar mai fi nici o gradinita in bucuresti nu le-as mai da acolo. Le-am mutat la waldorf si acum am ajuns in sfarsit la o gradinita unde vom ramane. Una de stat cu orar redus 8-12, aproape de casa.
Sfatul meu e sa eviti gradinita nr 56. Nu e ceea ce pare. daca vrei mai multe info ti le dau pe PM pt ca deja am mai scris la un subiect despre aceasta gradinita si chiar nu vreau sa para ca am vreo intentie de a o discredita. Daca ar fi dupa mine si as avea putere si suficienta energie de pierdut, aceasta gradinita nu ar mai functiona.
Ams2012 spune:
[font=Verdana]
Buna, fetelor!
Cele care au sau au avut copiii la gradinita 56, ma puteti ajuta cu niste detalii din experienta voastra- educatoare, mancare, idei generale?
Fiica mea incepe din septembrie gradinita si as vrea sa stiu la ce sa astept.
cand am fost in martie sa depun dosarul mi s-a parut in regula, dar acum m-a cam speriat comentariul precedent...