Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Dianarus intr-adevar aici e o comunitate super . M-ati ajutat mult !
Da ; avem WW golf 5 .
Sper sa fi scapat de rosu in git si sa fie totul k. Ce bine cred e sa dormi toata noaptea ; sper sa apuc si eu minunea asta in curind ca de 9 luni rianna face armata cu mine si ma trezeste foarte des noaptea , iar dim imi da trezirea la 5.30- 6 . Matinala nu?

Erika daca se comporta ca de obicei e k, dar fa un control spre linistea ta.

Simo eu ii dau de la campina si papa foarte bine. Am tot citit ca de la danone nu sunt bune si nici nu am incercat.

Yagmur sanatate lui Luca!

Miro in moldova se sarbatoreste Sf. Maria pe 8 sept.; asa ca eu dau cadou pe 8 sept. !

Kikineata pantalonasii i-a primti rianna de la dani a laurei13, iar puloverul de la un magazi no name si costa 300.000. Am stat la complexul vox amiral in costinesti. Jucariile am anuntat pe mess cind au aparut pe bebelusul de cumparat iar laura v-a zis si voua. Intr-adevar de la dia am stiut de ele, asa ca flori multe pt. dia.Eu i-am mai luat tot de la tiny love si o portocala care se desface si se face albina.

Sa va mai zic ce face rianna: zice de toate dar de vineri zice constient mama: se sculase si plingea si s-a dus iuly sa o ia si ea tot plingea si zicea mama iar cind m-a vazut a indreptat bratele spre mine si suspinind adinc a zis cu tot sufletelul ei: mama. M-am topit efectiv.
In rest papam de la borcanase din alea pt. 4 luni ; am incercat sa-i dau pt 6 sau 8 luni si mi-a vomat instant . Pe la sfirsitul sapt. O sa incep sa-i fac eu din nou papa.

Meniul nostru:

6- lapte de la san
10 – un borcan de fruit desert de la hipp de 125g
12.30 – un iaurt de 150 g campina
14.30 – meniu de pui cu orez si legume de la hipp de 125 g; uneori ii dau 2 borcane;depinde cum o simt
18 – un iaurtde 150 g campina si jumate de borcan de fructe
Seara – lapte san

poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Desi la prima vedere par identice, ei bine...nu sunt, sunt atatea diferente intre ele, incat nu pot sa le numar pe degete...Daria este mai lunguiata la fata, seamana f bine cu mamica ei, Alexia este rotunjoara, seamana bine cu tati, ca sa nu spun de diferenta de 500 g, care se vede cu ochiul liber. Alexia este o scumpa, mamoasa, iubareatza, sta la toata lumea, Daria in schimb este o ingamfata si de multe ori nesuferita, te priveste de parca nu da doi bani pe tine, isi ridica o spranceana si te priveste increzut, cand o iei in brate nici nu te atinge cu manutzele, sta ca avionul, este simandicoasa rau. Cu mine mai e cum e, dar cu altii e belea. Ce sa va zic, a inceput sa zica mama papa tata baba, are un dinte, in timp ce Alexia urla toata ziulica, ii place sa tipe, se aude ce sunete scoate si rade, se distreaza de una singura. Mare noroc am...sunt foarte cuminti, nu am treaba cu ele, de plans plang doar de foame sete sau nani, dorm noaptea neintoarse cate 12 ore, iar asta se intampla de la 4 luni. Cel mai mult imi place cand se privesc una pe alta, sau cand isi fura jucariile, sau cand se lupta pe acelasi obiect, sau cand rad in hohote impreuna...Este minunat, multumesc Doamne !

Eu la dau de la 7 luni DANONINO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salut si La multi ani sarbatoritilor ... Sa traiti cu numele se spune.. Suntem aici cu Matei si deja scriu mesajul a doua oara.
Matei nu mai mananca lapte se san de la 7 luni. Inca de la inceput a mancat si lapte pref completare. La inceput Humana dar pentru ca ii facea rau am schimbat laptele si am trecut la NAN.
Folosim biberoane AVENT si tetine nr 2 si cu flux variabil pentru lapte cu cereale.
Pt AZIZA : tetinele cu flux variabil se folosesc cand continutul e mai gros sau cand BB poate manca mai mult fara sa se inece sau sa inghita aer. Daca ai o liniuta deasupra guritei atunci curge mai putin, doua inseamna ceva mai mult si mai repede si trei liniute inseamna flux rapid. La acest biberon ai avantajul ca nu curge daca nu trage din biberon.
Eu ma chinui sa trec la tetina pentru canuta , cea pntru 3 luni.
Matei mananca lapte cu cereale la prima si ultima masa, la ora 10 fructe cu cereale ( pe baza de soia de la Humana sau cereale Nesle_ cele "somn usor"), la ora 14 galbenus cu iaurt sau mancarica si la 17 sau 19 iaurt cu fructe.
NU ii place mancarica cu carne si legume de nicio culoare. Dar incercam mereu sa ii variem gustul...
Va pup si mai scriem...

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ma alatur Mironei si dau de baut pentru Maria mea!

Haideti la petrecere :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

...sunt FOARTE FERICITA ca Lory si-a revenit...Asa te vreau, mai!!! ...mai mult optimism nu ti-ar strica...hai, ca e frumoasa viata si merita traita! MA bucur ca ati ales sa va mai dati o sansa ca si cuplu...daca exista iubire si respect sigur puteti continua, celelalte problemutze se rezolva!!! Am vazut si pozicile si nu ma saturam sa ma uit la ele...sunteti foarte frumosi toti trei, pe Rianna imi vine s-o pap de falcutze si sa-i pup ochisorii aia mari!!! Aveti grija de voi si te asteptam mai des pe aici...cand mai ai vreo problema, nu te inchide in tine ca e de rau...hai aici sau spune cuiva, descarca-ti sufletul...Pupici dulci pentru voi!!!
Irinabr, am vazut si pozicile voastre......hai mai des pe la noi! Pupam...
Simona, da-l naibii de Danonino deocamdata...da-i iaurt natural si baga tu fructe in el ca e muuult mai bun si nici nu contine toate porcariile...Vacanta placuta...
Dianocica, sanatate multa iti mai spun odata!
La multi ani, Mariilor!!!!...cu nesimtire ma voi servi virtual din toate bunatatile insirate de Miro...ca de-adevaratelea nu-i voie ...Sa ne traiesti!!!

Va pup!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Irinabr

Pt AZIZA : tetinele cu flux variabil se folosesc cand continutul e mai gros sau cand BB poate manca mai mult fara sa se inece sau sa inghita aer. Daca ai o liniuta deasupra guritei atunci curge mai putin, doua inseamna ceva mai mult si mai repede si trei liniute inseamna flux rapid. La acest biberon ai avantajul ca nu curge daca nu trage din biberon.

Sar'mana...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Mariilor!
Pe aici pe la birou am si eu trei marii si diseara se lasa cu chef. Abia asteptam sa dam clientii afara pe usa si sa ne punem pe baute...si pe prajiturii...yami yami!
Sa ne traiasca si sarbatoritii de astazi care mai adauga o lunisoara!
Pai Yagmur, normal ca nu ai chef de munca...astazi se petrece!
Imi pare tare rau sa aud de o groaza de bebei si mamici bolnave! Ce-ati patit fetelor, haideti hopa sus din pat! Sanatate multa!
Simo, cat o sa stati in Spania?
Lorym, ma bucur mult sa aud ca sunteti mai bine...se vede ca ai alt tonus. Foarte bine, tine-o tot asa! Abia astept sa ajung acasa si sa ma uit la pozicile Riannei! Si ale lui Miro, din vacanta...ca sa ma oftic putin...ca eu mai am o groaza pana la vacanta!!!
Gata, fug la munca ca tre sa tragem tare sa terminam pana la 5...dupa care incepe party!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori!

eri_ka, si eu l-am intarcat de curand pe Victor pentru ca am plecat in concediu fara el. N-am observat sa-si schimbe comportamentul. Programul inca astept sa si-l modifice asa incat sa nu mai pape noaptea, dar se vede treaba ca mai am de asteptat. Parerea mea e sa nu-ti faci probleme cu zgarietura si cucuiul. Pupici puiutei.

Simo29, Danonino nu am dat bursucului si nici nu-i voi da prea curand. In schimb i-am mai dat cate un Danone, dar numai de vreo trei ori. Concediu placut!

Flavia_Ioana ti-am admirat printesele!

Lorym, bravo Riannei pentru "mama". Abia astept sa-l aud si eu pe Victorila strigandu-ma! Imi aduc aminte de Ioana, pe la vreo 8-9 luni cand, suparata ca urcam scarile fara ea, m-a strigat din carucior: ma-ma! N-o sa uit cat oi trai! :)

Ma duc sa mai vad prichindei in poze. Sunt minunati!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am gasit ceva interesant la piersicutze. legat de consistenta alimentelor

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

pe romantica e o emisiune interesanta despre copii.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput