Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, hai la mine, ca am eu ardei umpluti! Si un vin, sa mearga mai bine pe gat la vale

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bey, voi mi-ati pus gand rau???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetelor!!!!!
ma bucur ca mi-ati vizionat pozele,cateva ,ca o sa mai pun cand o sa primesc,in leg cu bicicletele,mamaaaaaaa sunt fff multe,au drum special pt ele,marcaje ,semafoare,ce mai!!!innebunesti,iar in amsterdam am vazut o parcare care m-a lasat cu guraaa cascata,o sa pun sigur poza,acolo aia se nasc pe bicicleta frate,dar am inteles ca si in alte tari sunt cam la fel,se gand mult la poluare si stiu ce fac.
crissss ,cad iti vad burtica???,abia astept sa ne vedem in gasca si stai linistita ca nu ma supara ca imi mai lauda si altcineva sotul,sunt mandra de el si imi place ce face,asa ca fetelor haideti pe munte!!!! si la catarat;am auzit ca ati fost prin lac ieri,am fost si noi si bineinteles ca sotul a luat mica la alergat pe dealuri si o invata sa catare,pe stanca,vai ce o sa o astepte???glumesc.
va pup si mai revin ca ma chinui sa va scriu de pe la 12 dar am numai musafiri nepoftiti decand am venit acasa si.....e bine acasa.

Mergi la inceput

Carmen, si in Germania am vazut la fel, marcaje pentru biciclete pe toate drumurile si copiii chiar si la scoala mergeau pe biciclete, batranii la cumparaturi...si eu am ramas marcata atunci cand am vazut cat de multi mergeau cu biciclete. Si in Italia erau, dar mult mai putini.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Numai la noi cu masina,faci 2 pasi,te sui in masina,va spun ca asa e al meu sot,sa nu cumva sa-i scada burta ...si la tuns se duce cu masina

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Hai ca nu mai am rabdare, asa ca va arat cum a evoluat pana acum CAMERA SHTRUMPHILOR . Inca nu e gata!!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata!
Laura arata super . Uite o pentru voi ca ati muncit mult dar iese o treba buna. Cum ati facut delfinii ca sunt foarte reusiti... Aveti ceva talent .
Stiti cu cine am vorbit la telefon? Cu Iully... dar fara sa ne cunoastem, pe masura ce vorbeam mi-am dat seama ca ar putea fi ea . Ce mica e lumea , nu?

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

'Neata!
Laura, suuuper!!!! Foarte frumoasa o sa fie camera strumfilor! Bravo voua, felicitari! Sa vezi ce incantati or sa fie cand or sa vina acasa si-o sa vada desenele...si ce-or sa mai povesteasca ei si ce-or sa se mai mire!!!! Si ce mandri or sa fie de parintii lor!!! Bravo voua!
Criss, dar cum de ati ajuns sa vorbiti la telefon amandoua? Ce mai face Andrada? Si Iully ce mai zice? Cand vrea sa ne cunoasca?
O zi buna la toata lumea!
Si haideti la o cafea, ca o dau eu...vad ca a uitat Criss s-o dea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Laura, f. frumos a iesit! Cred ca o sa fie tare incantati cand o sa vada desenele.
cand vrei sa-i aduci acasa? Duminica asta ce vine?

Adriana

Mergi la inceput

'neata!
Multumesc pt aprecieri. Daca va place voua, care aveti copii, inseamna ca nu e numai impresia mea ca e bine ce a iesit si ca o sa le placa.

Adriana, da, duminica asta vrem sa-i aducem acasa.
Lora multumim de cafea! Fierbinte si neagra, cum imi place mie .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput