Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, ne-am vazut azi in parc. Si mie mi s-au parut schimbati, aratau bine, luminosi,au mai crescut; erau si cu Diana si cu soacra ta. Sora ta are o voce asemanatoare cu a ta, cand vorbea cu Lara as fi jurat ca esti tu.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetelor!!!!
gata!!,am ajuns si eu pe acasa,a fost frumos pe la tara ,cu animale multe,stefii numai pe la grajduri a stat,la muuuu,jumulea cate un catel si o pisica si uite asa a trecut timpul si ne-am distrat de minune...e super la casa si sa ai si vreo doua anumale[in concluzie]dar sa nu am grija eu de el
in rest va citesc de 30 min,ma bucur sa va aud,copiii acasa!!ma refer la cei ai lu laura,cosmeticaaa,super..
ana,nastere usoaraaaaa!!!!!!,criss si ana ,dragute nume si sa fiti mandre de bb si sanatosi mai ales,criss draga,ne-am vazut cu angel dar nu are nici un bebe,e stresat dragul cu nunta dar ne vd si sa jucam la el!!!
eu trb sa ma apuc de papa,ca e cam gol pe aici prin frig.,voi face o supa de rosii si pui cu smantana,iam iam!!!cui e pofta va astept.
va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, dar tu ce-ai patit, mai draga!? Ce-i cu linistea asta in coltul tau? Ce mai face Iustina?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, mai Laura, ca bine zici?
Lora, Dana, vorbaretelor, ce-ati patit? Ati cazut in butoiul cu melancolie?

Carmenstefi - cred ca a fost super pt. Stefi. Cine n-ar vreo casa, curte mare frumoasa si vreo cateva animale de "decor" si, si mai bine si-un gradinar sexi, un ingrijitor, un ..., un ... dupa gusturi

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, mama, dar ce vise mai ai...
Laura, sunt pe-aici...nu mai am asa mult timp la dispozitie, din pacate. Iustina e bine, a fost mai devreme cu d-na pe la mine. Asteapta cu interes sa inceapa gradinita.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

daaaaa,adriana bine zici!!cine nu ar vrea ????
mamaaaa, caldura mare in casa,mai ales cand faci mancare,jale mare!!!!vreau la mareeeeee!!!cine zicea ca mere pe la sf lui august????
cand ne mai vedem la o bere fetelor???????
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Am vorbit cu Ana si e bine...in asteptare....
Si ii este foarte dor de casandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

In sfarsit poze!
http://www.flickr.com/photos/11779911@N05/sets/72157601567516870/
sa-mi spunet-i daca se vede ceva, pentru ca nu am mai lucrat cu softul acesta!~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ianusca, foarte frumoase pozele, Ian e un dulcel! Vad ca a avut si o tovarasa de joaca...frumos!
Aseara a vorbit si Iustina cu Ana...nu prea voiam sa i-o dau la telefon de teama sa nu inceapa Ana sa planga de dorul Casandrei, dar a inceput Iustina sa tipe ca vrea si ea sa vorbeasca si a auzit-o Ana, a trebuit sa i-o dau...nu mai are rabdare saraca Ana...cred si eu, de dorul Casandrei...sa dea Domnul sa nasca mai repede si cat mai usor!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata!
Fetelor am o idee: ce-ar fi sa o scoatem pe Lora la o bere, ceva, ca nu prea e in apele ei si sa o inveselim ?
Ea care era atat de vorbareata si ne impulsiona acum e tare abatuta...
Andreea tu ce faci acolo? Nu prea ai grija de ea

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput