Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora a fost bine,eu am mers cu Paul dupa mine,am stat la terasa la Ceahlau ca nu erau locuri dincolo,a venit si Ianusca cu Ian,ea a plecat un pic mai repede,ne-am intalnit si cu Andreea ,a mai fost Carmen,Adriana,Laura si Cristina(ellinia)!
Data viitoare musai sa vii si tu ca e a doua oare cand ne intalnim fara tine

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
M-am simtit foarte bine aseara, ar trebui sa facem chestia asta mai des!
Criss felicitari pentru fetita! Sanatoasa sa fie!
Ma bucur ca am cunoscut-o pe Andreutza ca ea ramasese singura pe care nu o cunoscusem !
Dana, eu sunt obisnuita cu "gauritorii" de la mine din bloc, chiar nu inteleg ce fac mereu de e atata zgomot, parca ar fi ca-n "Mesterul Manole" ca altfel nu-mi explic, cat e ziua de lunga tot lucreaza cu bormasina si alte chestii care fac zgomot...
Lora e musai data viitoare sa fii si tu cu noi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Si eu ma bucur ca ne-am vazut din nou - e frumos sa ne intalnim asa, sa stam la povesti la o bere.
A mai fost si Stefi, cumintica lui Carmen - eu si cu Dana i-am tot admirat pe cei doi pici(Ian si Stefi) care au stat tare cuminti la masa.

Laura, cat ati mai stat?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Sunt de acord ca a fost frumos ieri!
Adriana, am stat pana s-a terminat meciul, pe la 10. Lara dormea cand ai ajuns acasa?
Ianusca, nu stiu de ce il tot critici tu pe Ian, ca ieri a fost cumintel foc!
Criss felicitari pt comoara din burtica. Ma bucur ca sunteti amandoua bine si ca ti-a palcut la eco . Nu degeba se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, am auzit la radio ca a fost 2-2.
Lara nu dormea cand am ajuns - o astepta pe mami. Pe la 22:15 a adormit, dupa ce am plimbat-o in brate prin casa.
Criss, sa fie sanatoasa si cuminte mica printesa!
Pacat ca n-ai mai ajuns, ne vom intalni sigur din nou.

Adriana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adriana_78

Laura, am auzit la radio ca a fost 2-2.

au dat aia gol in ultimul minut de prelungiri. Faza de prosti... ma rog, sunt suparata si dezamagita de stelisti. Au jucat ca o ciubota!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ce faceti? Ati plecat la plimbare?

Am uitat sa va spun ca dr mi-a zis ca am placenta foarte jos si sa nu fac efort si sa evitam . Dar ce inseamna asta? Ca pot pierde sarcina? Pot naste prea repede? Trebuie cezariana? Sunt atat de bleaga ca nu l-am intrebat nimic din toate astea . Eram emotioanata si nu ma mai gandeam la nimic.
Duma amiaza ma duc la dr mea sa vad ce zice. Parca nu mai am rabdare...

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, pai odihneste-te si tu, ai grija de tine! Poti sa iti iei concediu medical, sa stii.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss daca ai placenta prea jos probabil de aia v-a cam interzis si ,poti face vreun hematom si poti sangera,automat asta duce la iminenta de avort.Ai grija sa nu o ridici in brate nici pe Andrada.Faptul ca e jos nu cred ca are nici o legatura de modul cum vei naste,important e ca bb sa fie pozitionat cu capul in jos.Parerea mea e ca-ti faci prea multe ganduri,lasa lucrurile sa decurga normal!!

Eu am gatit azi o ciorba de vacuta si clatite!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Criss, placenta mai poate urca in timp. Nu poti naste natural si trebuie cezariana daca placenta coboara si "blocheaza" colul uterina. Atunci se cheama 'placenta previa' si inseamna ca e pozitionata intre copil si col. Trebuie sa ai mai multa grija un pic. Cum spunea si Dana, sa nu faci efort, sa nu ridici greutati, sa evitati relatiile intime dese si atunci cand au loc sa o faceti si voi mai cu grija, in pozitii unde penetrarea e mai mica si fara sa "muncesti" tu prea tare . Intr-adevar pericolul este de avort, sau de nastere prematura. Da o cautare pe net si gasesti o gasca de informatii. Dar asa nu te panichezi, ca nu e o chestie grava. Trebuie sa ai un pic mai multa grija.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput