Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pussi

dany eu am UPC .. nu pot sa ma plang, dar mi se par scumpi in comparatie cu RDS-ul!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Ai dreptate pussi stiu si eu ca sunt mult mai ieftini RDS....dar din pacate eu am UPC-ul in zona mea....Deci esti multumita de ei....nu se intrerupe netul...etc....ce abonament ai cati mb sau kb?

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

m-am uitat si eu la poze si... aveti niste burtici super mici, de dany nici nu vorbesc ca-i manechin, Jasminicii au si ei burtica mica, iulia-ana la fel! Sa vedeti ce burtan de 3 in 1 am eu....parca sunt Palatul Poporului

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Uau Dany,ce mamica frumoasa.De fapt toate mamicile sunteti frumoase,dupa cum am vazut din poze.Va dati seama ce bebei frumosi vor iesi.
In legatura cu kilogramele.In cartea mea,si in alte parti ,asa am citit,ca e ideal sa pui minim 10 si maxim 12.Si asa mi-a zis si doctorita.Eu desi am pus pana acum doar 6,bebelina e foarte bine dezvoltata.Adevarul e ca tot ce mananc eu se duce la ea.In ultimul timp mananc foarte multe dulciuri.Ceea ce inainte nu faceam.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

In primul rand LA MULTI ANI PT IERI!!!!!!!! scuze dar nu mi-a mers netul de 3 zile ....
Mersi Ramonella...dar lasa ca am timp sa ma schimb in urmatoarele 3 luni sa devin mai pufoasa.......
Ce tare....deci si tu ai pofta de dulce.....mie chiar mi se parea ciudat si eram ingrijorata un pic....ca in primele 5 luni nu mancam dulce mai deloc....si acum....uau...in fiecare zi!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

dany se intrerupe, dar destul de rar ( 1 zi/luna maxim). Nu stiu ce abomnament am .. platesc 70 Ron pt. internet si cablu Tv!

cu pofta de dulce, am citit ca Bb-ici de pe la 20 de sapt. incep sa simta gusturile... in primul rand cel de zahar, o fi asta explicatia( ca si eu de 1 sapt. am pofta de napolitate ordinare la kg.). Acum as manca de exemplu ceva salam ... sau oricum ceva pe paine... parizer, toba de porc!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

si cine stie o reteta buna de paste carbonara..... sau, cu sos alb sa fie!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor eu va pup ma pregatesc pentru ora de gimnastica si masaj..pupici
DANY era de asteptat ca ai fost sau esti manechin la cum arati!!
..va pupic pe toate o zi buna in continuare..
CAMI am studiat oferta si o sa vorbesc cu sotul sa-si faca timp sa ne apucam de colindat magazine..

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

dany,multam!
pussi eu nu stiu,cauta pe google,poate gasesti acolo ceva.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

..aoleu de cand ma tot tin sa va intreb si uit..mi-am dat drumul la cada si pana se umple va mai tin de vorba....fetelor la un moment dat doctorii ne-au pus sa notam data cand a miscat bebe prima oara..de ce??...cu ce ii ajuta pe ei sau pe noi chestia asta?

Mergi la inceput

ramonella mersi... am gasit.. poate vrei si tu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81314

Rge nu stiu.. nu vad logica

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

PUSSI..are legatura cu data nasterii ..dar mai multe nici eu nu stiu...
..fetelor daca imi inchid balconul centrala de la aer trebuie data inafara balconului obligatoriu nu?!

Mergi la inceput