Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 28
RGE spune:
DANY si eu tot de la DECK am dar nu am avut niciodata probleme..
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Dany, cu riscul de a ma repeta iti spun ca esti o graviduta SUPERBA, FOTOMODEL.
Pt. Internet trebuie sa te interesezi ce operatori ai in zona ta- in principiu, unul dintre cei de cablu RDS sau UPC (si-au imapartit zonele, nu se baga unul peste altul), Clicknet de la Romtelecom si operatorii de tel. mobila (Zapp mai ieftin,...). Mai sunt cei mici, de cartier (cred ca si Decknet este la fel..)
Cred ca pe 15 septembrie o sa merg si eu la o nunta si nu stiu cu ce ma voi imbraca....Dany, am vazut o rochita f. frumoasa la tine (bine, pe mine nu ar sta asa frumos...); sunt indiscreta daca te intreb de unde ai cumparat-o???
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dany, cu riscul de a ma repeta iti spun ca esti o graviduta SUPERBA, FOTOMODEL.
Pt. Internet trebuie sa te interesezi ce operatori ai in zona ta- in principiu, unul dintre cei de cablu RDS sau UPC (si-au imapartit zonele, nu se baga unul peste altul), Clicknet de la Romtelecom si operatorii de tel. mobila (Zapp mai ieftin,...). Mai sunt cei mici, de cartier (cred ca si Decknet este la fel..)
Cred ca pe 15 septembrie o sa merg si eu la o nunta si nu stiu cu ce ma voi imbraca....Dany, am vazut o rochita f. frumoasa la tine (bine, pe mine nu ar sta asa frumos...); sunt indiscreta daca te intreb de unde ai cumparat-o???
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Anacami daca e vorba de rochita cu negru si eu tot pt un botez mi-am luat-o (va fi pe 31 sper sa ma mai incapa...)si chiar nu im venea sa cred ca am gasit ceva asa mai elegant in care sa aiba loc si burtica....am luat-o de la din Carrefour Orhideea cu doar 1.100.000 lei vechi...
Apropio am vazut ca si tu ai UM 10.02 ca mine....dar bebeul meu e mai mic cu o sapt din cauza CM neregulat deci voi naste pe 25 noi....dar facand cezariana cred ca tot pe 17 ma va programa
25+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY si eu tot de la DECK am dar nu am avut niciodata probleme..
Noi am avut mereu din februarie....mereu cand ploua mai tare gata stim ca nu mai merge 2-3 zile....
Cred ca o sa incercam cu UPC sper sa fie mai ok....
25+ ANDREI
dany26 spune:
Mersi de complimentdesi nu se mai compara cu poza de la mare.......adevarul e ca ceva kg din cele 6 s-au pus pe burta dar s-au mai pus ele si pe pulpe....un pic pe maini....fata e mai rounjoara...dar asta e...bebeul meu sa fie sanatos...Ceea ce ma sperie e doar faptul ca 4 kg le-am pus intr-o luna jumate...si cred ca de la dulciuri pt ca am inceput din sapt 21 sa pap dulciuri in fiecare zi: iar cele mai mari pofte le-am avut, asa pe rand, de: bomb cu visine, biscuitizi biskrem, baclava si galuste cu prune deocamdata...
25+ ANDREI
RGE spune:
DANY esti superba acum am vazut si eu pozele..cum spunea si CAMI mai sus esti FOTOMODEL...o sa arati superb pana la final !!...sarcina usoara in continuare pana la termen!!!
dany26 spune:
Anacami....Am uitat sa iti zic ....am luat-o de la firma NISA aveai reduceri...inca mai au de fapt e de cateva luni in Carrefour acolo.....
25+ ANDREI
pussi spune:
dany eu am UPC .. nu pot sa ma plang, dar mi se par scumpi in comparatie cu RDS-ul!
RGE deci te pui serios pe achizitii!
Si eu am 2 nunti in sept., Dar inca nu stiu daca voi merge, depinde cum ma simt. Rochita am si o sa mai incap in ea... e gen babydoll daca vreti, dar am alta problema: pantofii! Eu port normal 39-40.. am picioarele umflate si acum imi place in 42.. in slapi de plaja
Mai nou ma doare si pe mine spatele si oasele bazinului!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany26 spune:
Mersi mult RGE....haideti ca va zic un secret...am fost manechin si fotomodel 6 ani de zile (intre 16-22)mi-a placut de mica chestia asta cu facutul pozelor.....si am apucat sa vad Istambulul si Parisul ca model....dar daca acum aveam 16 ani....sigur iesea ceva mai bun....pt ca atunci cand am inceput eu la 16 ani erau, de ex, doar 2 agentii de modele in buc si doar 1-2 reviste de moda....Dar adevarul e ca tineam si regimuri destul de des....Acum bebe se pare ca a fost cel mai cuminte si nu m-a facut sa ma ingras prea mult....as vrea sa ajung la 10 - 12 kg pana la sfarsit...sper sa reusesc....
25+ ANDREI
RAMONELLA spune:
Uau Dany,ce mamica frumoasa.De fapt toate mamicile sunteti frumoase,dupa cum am vazut din poze.Va dati seama ce bebei frumosi vor iesi.
In legatura cu kilogramele.In cartea mea,si in alte parti ,asa am citit,ca e ideal sa pui minim 10 si maxim 12.Si asa mi-a zis si doctorita.Eu desi am pus pana acum doar 6,bebelina e foarte bine dezvoltata.Adevarul e ca tot ce mananc eu se duce la ea.In ultimul timp mananc foarte multe dulciuri.Ceea ce inainte nu faceam.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia