Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am venit si eu la cafea,mai mult fortata ca m-a trezit Mariuca de foame.Mai stau putin si plec sa iau rezultatele la analize asa ca vb mai tarziu.
Rox sa stii ca si eu de ieri o simt ff dureros ,cred ca asa trebuie

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Sunt f. bine Roxana, merci!

Am inceput insa sa fiu nerabdatoare , desi nu am probleme (inafara faptului ca am luat prea multe kg...), chiar uneori uit ca sunt insarcinata...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA 'neatza..pei da-i copilului sa pape nu-l tine nemnancat...he he ia uite ca cine merg eu sa chefuiesc...cu Maria..
CAMI..nu-mi spune de faza cu nerabdarea ca eu simt ca o iau razna....cateodata ma intreb unde au trecut saptamanile astea..maine poimaine nasc si eu habar nu am ca am fost insarcinata.....si cateodata cand am simt rau mi se pare ca trece foarte greu timpul...

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

CAMI..chiar ma gandeam la tine zilele trecute sa ma ajuti si pe mine cu ceva..as vrea sa merg dupa patut si carut ...insa vreau sa si vad daca sti magazine ..majoritatea am vazut ca sunt on-line dar vreau sa merg undeva sa si vad si sa cumpar ce-mi place

Mergi la inceput

Roxana, tot este bine ca m-a apucat de curand...La Sebastian eram nerabdatoare inca din primul trimestru...

Apropo, vrea cineva o programare la eco la dr. Pop? Este in 27 august, ora 17:00, si cred ca voi renunta la ea (99%). Eu mai am una programata la dr. meu, la cateva zile diferenta; la dr. POp mi-am facut deja una morfologica de trim. II...De acum voi merge pe mana doctorului meu, avand in vederea ca se apropie nasterea si trebuie ca dansul sa cunoasca situatia "din zona" (presupunand ca schimbari morfologice esentiale nu au mai aparut de la eco facuta de dr. Pop in sapt. 23).

Mergi la inceput

..daca era mai devreme o luam eu..dar pe 01 septembrie am si eu ....oricum nu renunta ca sunt sigura ca o vor fetele..

Mergi la inceput

Roxana, pentru carucioare poti suna direct la importator, unii au si showroom- cum ar fi Inglesina (undeva pe langa Titulescu). Bebeconfort, de ex., desi lucreaza cu distribuitori, mi-au spus ca pot merge la sediul lor.Chicco are magazine proprii-unul pe langa Ateneu.

Mai gasesti super-oferte de la marii producatori in marile hipermarcheturi- ex. Metro are oferte de multe ori oferte mai bune la carucioarele Chicco decat in magaz. Chicco proprii...Gasesti si in Cora, Carrefour.

Ca magazine doar pt. copii, printre cele mai mari si mai "aprovizionate" pe care le cunosc:
- mag. Happy Baby ( http://www.happybaby.ro/magazine.htm )
- mag. Loris BabysLand (http://www.lorisbabysland.ro/ )- vad ca distribuie FirstWheels- parca era cineva interesata. Daca intri pe pagina asta: http://www.lorisbabysland.ro/magazine.htm , gasesti si poze din magazin, este mare...

Mai sunt mag. de la et. III din Unirea (mi se pare ca au adaos mult mai mare decat in alte parti...)
Daca imi mai aduc aminte iti mai spun...

Mergi la inceput

si apropo de Inglesina, cica daca merg mai multe mamici care sa cumpere carucioare (adica "in grup" ) fac si ceva reduceri...
Si eu intentionez sa merg la distreibuitori sau in mag. mari pt. o prima vizualizare, ma hotarasc in timpul BabyExpo- posibil sa vina cu ceva oferte promo...Daca preturile sunt mai mici decat in magazine, cumpar de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza gravidutzelor....!

Din pacate nici mie nu mi-a mers netul acasa de vineriApropo fetelor din Buc voi ce firma de net aveti??Ca vrem sa plecam de la cei care ii avem acum sunt groaznici...Deck Net se numesc.

Asa cum am promis catorva gravidutze am trimis si eu 3 pozitze noi pe adresa comuna....

Si multumesc inca o data fetelot care mi-au dat retea pt galuste cu prune....am facut sambata si au fost f delicioase

25+ ANDREI

Mergi la inceput

multumesc din suflet CAMI o sa ma uit pe site-urile date de tine si in functie de timpul sotului o sa mergem sa vedem...eu vreau sa cumpar pana in septembrie sa fie tot pregatit , apoi chem preotul...mie- frica ca atunci inainte nu o sa mai pot "umbla" ca acum....deja am momente cand ma simt "sfasiata" de puteri...si acum am avut cateva secunde in care m-am simtit foarte moale nu stiu exact sa explic ...eu ma simteam asa cand eram mica si faceam caderi de calciu..

Mergi la inceput