Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Inca ceva, am nascut in 2004 la Municipal si NU mi s-au facut spalaturi vaginale...probabil cate spitale/bordeie, atatea obicee. Ne duceam pt. "toaleta" dimineata in cabinetul asistentelor, intram cate UNA, ne urca pe masa ginecologica si ne verificau starea lohiilor si a cusaturii (la cele cu cezariana, porbabil ca verificau mai sus...). Este important, cu toata "rusinea" (oricum, ce mai conteaza, a fost vazuta 'in toata splendoarea" la nastere...), sa se urmareasca ce se intampla pe acolo- mai bine cu rusinea decat cu o infectie...
Am purtat chiloti tot timpul (de bumbac, largi- nu tanga...), nu imi inchipui cum as fi putut mnerge pe holurile alea fara sa pierd vata ; in plus, chilotul o fixa putin, nu te patai peste tot- picioare, haine,etc...
Chiloti de unica folosinta nu am vazut in spital- mi se pare S.F. din moment ce si pt. un amarat de Algocalmin trebuia sa te rogi (apropo, ar fi bine sa va puneti in bagaj si analgezice...).

Teoretic iti dau ei camasi pt. mama si imbracaminte pt. copii sterile (vai de mama lor, patate si rupte); daca ai si vrei, poti insa sa te imbraci cu ale tale- la fel si pt. copil (m-au intrebat daca am si vreau sa imbrac copilul cu hainutele mele, daca nu mi le dadeau pe ale lor)

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Roxana,Oana, mai aveti cateva zile si puteti incepe numaratoarea inversa a saptamanilor

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

erikaeu merg la dr Chicea ca e de mult timp dr meu . da si dr Mutuliga e buna.

ENI 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am uitat, Ramonella , la multi ani !

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ce oroare, am uitat sa schimb saptamana ! Drept consolare trec direct la saptamana 26 un pic mai devreme !

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, mie in saptamana 28 mi-a crescut burtica destul de mult. Sotul meu a lipsit de-acasa o saptamana si a zis ca diferenta e considerabila. Oricum, vazusem si eu. Stiu ca de-acum creste mai repede, dar chiar atat de repede? A mai observat cineva asta? Joi intru in saptamana 30. Sa vad ce se-ntampla pana atunci!

Si am si o rugaminte.. Poate sa-mi schimbe cineva pe prima pagina DPN? Este 2.11. Am scris aiurea la inceput si asa a ramas.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMONELLA LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!! SARCINA USOARA PANA LA TERMEN SI UN BEBE SANATOS!!!
...BUNA SEARA ..va spun si eu am trecut sa vasalut inainte sa ma duc la nani...noi suntem bine..cu mancarea mai prost..mananc "din obligatie" ca sa zic asa ma chinui foarte tare ..ersurile sunt non-stop si ma chinui sa pap pt bebe ...ma simt foarte ciudat de cateva zile..bebe se agita foarte tare si el cred ca se chinuie sa-si mute locul nu stiu ce sa zic dar la fiecare miscare ma "rupe" am niste arsuri si o presiune in capul pieptului de nu va pot explica..am observat ca respir mai greu si azi-noapte m-a intepapt ceva presupun ca erau plamanii nu inima...incep sa ma simt foarte obosita si slabita...acum cel putin nici nu mai vad pe unde merg vreau doar in pat....nu m-am simtit niciodata ca acum parca George imi ia toate puterile ...eu va pup dulce

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..si va urez NOAPTE BUNA ..asta era continuarea
somnic pufos si linistit..o saptamana de vis sa aveti!!!

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

LA MULTI ANI RAMONELL !!!

Eu nu o sa fac prelevare de celule stem, dar am citit ca eram curioasa si vroiam sa stiu cit de mult se stie despre argumente pro si contra.
Cum sunt argumente pro si cons oricum, pina la urma e decizia fiecaruia.

Eu de saptamina viitoare intru in saptamina 27, asta inseamna ca intru in luna a 7-a deja??

------------------------
Flory 26+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Pufulet, stiu ca incepand cu 27+1 zi intri in luna a 7a( adica trimestrul III); 27 sapt+1 zi inseamna ca esti in saptamana 28 (dar nu ai 28 saptamani).

Daca ma uit insa la UM ul tau, mi se pare ceva neconcordant- eu am UM 10.02 si DPN 17.10; tu il ai mai tarziu si ai DPN mai devreme...cred ca tu calculezi dupa varsta ecografica si nu cea data de UM (dupa care calculeaza si doctorii).

In sfarsit, luna a 7a incepe imediat dupa ce implinesti 27 saptamani.
Sarcina usoara in continuare!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata! O cafea cine vrea?

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput