Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa vedeti ce imi bubuia mie capul,eu pana acum am luat 6 kg si am inceput sa caut date despre cate kg trebuia sa iau pana acum si ce credeti ca am gasit...pana in sapt 28 trebuia sa am cam +9 kg.Oare nu sunt prea putine si bb nu isi i-a tot ce ii trebuie?

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Apropo de celulele stem, am gasit mai multe argumente contra, prin diverse articole:

- unul dintre ele era costul ridicat, recoltare plus taxa de depozitare anuala
- unele dintre celule mor sau se deterioreaza in timp chiar si in conditii speciale de depozitare, de aceea exista riscul ca celulele utilizate sa nu fie bune si sa duca la aparitia cancerului, pentru ca una din proprietatile lor este ca se multiplica
- se pot preleva mai nou celule stem si din organismul adult in caz de nevoie (una din modalitatile descoperite recent de crestere a sinilor este de prelevare de celule stem si implantarea lor in sini, in loc de implant siliconic)

------------------------
Flory 26+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Pufulet, partea cu costurile este adevarata, dar si o nastere la un spital particular de exemplu e mai costisitoare. Ma gandesc ca recoltare de celule stem e ca o pastila pe care ai ocazia sa o cumperi doar odata in viata. Speri sa nu o folosesti, dar e bine sa o ai.

Celulele stem din organismul adult nu au aceleasi proprietati ca cele recoltate la nastere. De fapt sunt mult inferioare, si nu e sigur ca dau rezultate.

Iar despre deteriorarea celulelor, ma gandesc ca se poate vedea asta inainte sa fie folosite... Oricum, o sa studiez si eu problema asta. Nu imi schimba hotararea, dar imi place sa cunosc toate detaliile. Cand aflu revin cu informatii.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Aoleeeeu, ma trimiteti iar dupa baclavale!!!
Sau...la facut ceva dulce...Eram si eu mandra de mine ca am mancat la pranz doar un gratar din pui cu ciuperci(la gratar,evident) si o salata de rosii...Jasmin,pune masa ca venim acusica la tine!!!

20+

Mergi la inceput

Pussi, uite aici un articol http://www.desprecopii.com/info.asp?id=136 si in partea de jos e un trabel despre cum sunt distribuite kg la sfarsitul sarcinii. Ar fi interesant de gasit asta si pe luni.

28+

Mergi la inceput

Ancutzo,,calculele astea cu luatul in greutate nu sunt batute-n cuie.Cel putin asa zice medicul meu...Oricum isi ia tot ce-i trebuie din depozitele tale,nu te nelinisti!Ce-i trebuie si ce e mai bun adica...

Mergi la inceput

Ancuta, pe tine de ce te dor? Tot din cauza efortului?
Eu asa nu am probleme de nici un fel, doar cand mai exagerez... Mi s-a mai intamplat cand am mers foarte mult sau cand am stat cel putin 6-8 ore in picioare.

In legatura cu baclavalele!! Mie nu-mi fac pofta, in schimb i-am povestit sotului meu si deja 2 zile consecutiv ne-am facut de cap cumparand. Cineva ar trebui sa-l opreasca!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna frumoaselor,

n-am mai intrat de ceva timp ca am fost ocupata rau, am avut treba la firma si asa ca am fost la birou zilnic saptamana trecuta, in plus am avut musafiri vreo 10 zile, din cei care necesita atentie continua (soacra ).

Eu una am sa fac prelevarea de celule stem, am vorbit deja cu doctorul meu. Indiferent de parerile contra, prefer sa fie facuta degeaba decat sa imi para rau.

Am fost vineri la control, Sophia are 800 de grame, doctorul nu mi-a dat de facut nici un fel de analize, si mi-a tot zis ca sunt prea agitata ! N-o cunoaste pe mama !

24s + Sophia

Mergi la inceput

Mihuta,chiar ma intrebam ce e cu tine...
Da' ce soacra de treaba ai...
Felicitari pt bebelina si tu nu mai bea atata cafea,ca sa nu mai fii agitata...

Mergi la inceput

Si cum calatorului ii sade bine cu drumul,iaca ma duc si eu la o prietena care tocmai m-a invitat la clatite...Sa mai zica cineva ca prietenii adevarati nu reprezinta cea mai mare avutie a unui om...
Dragele mele,va pup pe ziua de azi si va doresc sa aveti un inceput de saptamana minunat si plin de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, a venit pe tirziu sfatul cu margarina.... Data viitoare vor fi cu margarina...deja am mincat doa galuste calde si acum le-am lasat la rece, sa vedem cum sunt si reci...dar mi-ar fi placut sa fie un pic mai dulci.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput