Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Iuliana, plimbare placuta...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multam fetele de primire!
pe mine ma dor..nu stiu..coastele parca. nici nu stiu sa explic. mai ales dupa ce mananc, ma doare asa in partea dreapta, vreo 3 coaste..chisr cele imediat de sub san. aveti idee cam de la ce? in afara de bebe, care acum e pricina tuturor chestiilor...

27+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

a fugit toata lumea...nu-i nimic..ma pun sa vb la telefon..:)

27+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Apropo de celulele stem, am gasit mai multe argumente contra, prin diverse articole:

- unul dintre ele era costul ridicat, recoltare plus taxa de depozitare anuala
- unele dintre celule mor sau se deterioreaza in timp chiar si in conditii speciale de depozitare, de aceea exista riscul ca celulele utilizate sa nu fie bune si sa duca la aparitia cancerului, pentru ca una din proprietatile lor este ca se multiplica
- se pot preleva mai nou celule stem si din organismul adult in caz de nevoie (una din modalitatile descoperite recent de crestere a sinilor este de prelevare de celule stem si implantarea lor in sini, in loc de implant siliconic)

------------------------
Flory 26+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

g24hit eu mi-am facut programare la Polisano in Sibiu,ptr ecograf,tot 3D,4D am sa fac,ultima ecografie am facut-o pe 07.07.07,chiar radeam cu dct de data egzacta,aveam 21 de sapt ,ea era de 22 si 4 zile si avea o greutate de 525g,deci destul de maricica,sunt curioasa cat a mai crescut ,daca tot asa pofticioasa si mancacioasa ca mamica este!!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

erika si eu tot la Polisano o sa merg. cine o sa-ti faca eco?

ENI 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

super..,eu fac la Dct Mutulica!,nu o stiu dar am auzit ca e buna,tu la cine faci?!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

RAMONELLA
Tot ce iti doresti si sa ajungi la termen, sa-ti tii bebelina cea frumoasa in brate!!!!

27+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ramonella, LA MULTI ANI!!!!! sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta si toti cei dragi tie!

In ce proveste celulele stem, este cum a spus si FLory. Firmele fac promisiuni pe care nu se stie daca vori putea fi tinute, cat timp le pot conserva bine tot nu se stie, transplantul nu se poate face decat la copii (pana la o greutate de 40 kg, in alte surse 50 kg). Avantajul lor fata de alte surse tot nu este clar dovedit. In sfarsit, nu mai stiu totul asa exact ca m-am ocupat cu aceasta teme acum mai mult timp (inca la Jasmina si o perioada si dupa nasterea ei), si as trebui sa caut acum. Insa daca veti cauta si pe google (in engleze sau franceza) sigur veti gasi destule informatii.

Adina 21+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ne-am intors... fetele sunt bine, n-au stat deloc la masuratori..miscau de parca erau la curs de samba vestea buna este ca Elena s-a asezat transversal si numai apasa colul! Stateau amandoua cu capsoarele in partea dreapta una bub alta, parca erau la taclale. Miercuri merg la eco la cabinet si imi masoara si colul si insista mai mult pe ele! Am intrebat de spalaturile cu irigatorul de dupa nastere, la cezariana nu se fac.. doar la nastere normala, chilotii pot sa-i pun decand vreau eu... nu-mi interzice nimeni.Am fost si la sectia de prematuri... vreau sa va spun ca acum tin sa nasc la termen.Erau asa de mici si de plapanzi... am vazut si nascuti si la 28 de sapt.! Si nu conteaza greutatea ci gradul de maturitate al organelor!

ramonela !! La multi si fericiti ani!!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput