Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
ralucis spune:
salut!
ellis, sa stii ca si eu ma confrunt cu o transpiratie abunjdenta, cand sunt acasa nici nu stiu de cate ori ma spal, dar sunt obisnuita de la sarcina precedenta, asa ca asdtept sa treaca sarcina si sa plece si hormonii astia cu ea vinovati pt transpiratie!
jasmin, m-am intors din concediu, sa stii ca eu am mai scris , am si pus un link la niste poze de acolo, uite aici http://good-times.webshots.com/album/560176887mwmLVX, si am fost si la dr nedelcu, am fost multumita, totul e bine! Tu mai mergi la vreo eco pana pleci din tara?
Jasmin012 spune:
Ramonella, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de bebelina ta. Scuze, nu mi-am dat seama ca e ziua ta.
Pussi, bravo!!!
Raluca, nu reusesc sa vad pozele...Da, si eu am fost multumita la dr Nedelcu, am intrebat-o cind ar trebui sa fac urmatoarea eco si mi-a zis ca in jurul saptaminii 35, ca sa vada daca bebe a luat pozita de nastere. Nici vorba de eco ma 28-30-32 de saptamini, cum zisese Iosup...asa ca nu stiu daca mai apuc sa fac vreo eco pina plec, nu cred ca are rost sa mai cheltuiesc 4 milioane pt asta...ca oricum imi vor face aia eco sa vada acelasi lucru... Ilinca ce face?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
RAMO LA MULTI ANI!!!!!!!!
Pussi felicitari ptr bebeline cuminti si frumoase.
Fetelor am si eu o problema,si-a facut sotul RH-ul si il are negativ iar eu pozitiv.Ce trebuie sa fac ca abia maine vb cu dr?
Pupicei
anca 27+
Maria
poze
adinag spune:
Pussi, felicitari pentru fetitele jucause!!!
Anca eu stiu ca este problema numai daca mama are negativ, grupasanguina a tatalui este lipsita de relevanta. Am intrebat si la spital si la dr meu de acum, si la fostul la ultima sarcina. Al meu nici nu stie ce grupa are si l-am intrebat pe dr., iar el a zis ca oricum nu conteaza grupa tatalui! Nepotrivirile de grupa de sange (A, B, samd )sunt niste prostii, iar RH-ul este numai al mamei important...
Adina 21+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Adina multumesc ,asta am gasit si eu pe unde am cautat pana acum,problema era daca mama il avea negativ si tatl pozitiv nu invers.
Pupicei
anca 27+
Maria
poze
ralucis spune:
jasmin, ia incearca acum, cred ca se lipise o virgula la finele adresei
http://good-times.webshots.com/album/560176887mwmLVX
ilinca mea e o drgauta, o intreb unde e bebe si vine sa imi ridice bluza, spune bebe si ma pupa pe burta! creste si face numai nazdravanii, ma gandesc cu groaza la ce greu imi va fi cu doua mate mici acasa, noroc ca o am pe mama care ma va ajuta si pe sot, ca altfel nu stiu ce faceam. dar eu sunt optimista, sa ma vad cu bebica mica in brate si o sa ma descurc eu!
Jasmin012 spune:
Ancuta, asa stiu si eu, ca si Adina, ca daca tatal are RH negativ nu conteaza, important e sa nu aibe mama RH negativ, ca e mai dificil. Dar poti sa discuti asta si cu medicul
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Raluca, da, acum se vad pozele. Unde ati fost in vacanta? E tare draguta Ilinca. Da, o sa-ti fie un pic mai greu cu doi copilasi micuti, dar cred ca o sa fie si frumos...Vad ca nu te-ai ingrasat, arati bine.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel