Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Jasmin,eu folosesc antiperspirant Dove,varianta Original,seamana cu o ciupercuta.E cremos si cand plec de acasa dau intre picioare ca sa nu avem probleme.Nu transpir si ti-am zis,ma simt proaspata si ravisanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Jasmin uite am schimbat la semnatura si am pus numele.eu am starile astea numai de vreo 3 nopti si pana acum bebeluta mea dormea si ea....
iuli-anasi eu am astfel de simptome de cateva saptamani. mie imi era si frica sa nu fie de la col dar cum au zis ca e in regula....asta e ...ne latim , ne pregatim pt bebe...

ENI 25+

Mergi la inceput

Cateva saptamani???
Pai tre' sa ma pregatesc sufleteste...V-am mai zis eu ca ma fac contorsionista...
Si eu m-am gandit ca ne pregatim pt ,dar mintea mea blondina nu pricepe de ce dureri taman acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Victo

da erika. doar ca eu abia de acum o luna am luat in greutate si acum totul e cu viteza...spre ex, ultimele 2 kg le-am pus in 10 zile.

26+ piticul Stefanut

bine ai revenit, victo. cu kg, nu iti fa griji. si eu am pus vreo 3 in timpul concediului.

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Adalia,ai rezolvat ceva cu premiul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimuneata la toata trupa!

noi abia acum am facut ochi, am fost obosite toate trei ca am fost la o petrecere.. fetele mele danseaza de numa pe muzica data la maxim, poate sa fie si populara! A.. si am mancat bine de tot

La pra 1 mergem la medic... vin pe dupa masa cu noutati!

N-am citit chiar tot din spate...
Adina sa-mi zici si mie parerile contra...te rog!
Jasminicilor .. noi folosim rol de la Bourjois.. eu sunt tare multumita si nu pateaza!
Victo bine ai revenit .. cum a fost?
pufulevoi cat mai stati?
Am pus 6 kg. pana acum.... am sa si caut dupa ce vin de la dr. sa vad cat reprezinta greupatea fetelor, a lichidului.. placentelor si sangele!

Sa ne tineti pumnii!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Adalia,ai rezolvat ceva cu premiul tau?

inca sunt in proces de a scrie acea reclamatie ca am avut alte urgente la job zilele astea, dar va multumesc pt sustinere!

si mie mi se mai intareste uneori burtica, pret de cateva secunde, apoi isi revine. am inteles ca sunt contractii Bratock H. si eu ca si ellis, mi-am controlat colul si mi se pare super deschis. cuvantul cheie este "mi se pare" dar tot o sa fiu stresata pana merg la medic miercuri

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

JASMIN, m-am linistit acum ca vad ca si voua vi se intampla la fel.
ROXANA, chiar si tu te vaiti, care faci atata gimnastica, miscare, masaj, de ce naiba tot apar vergeturile dc faci masaj? Eu nu am facut nimic decat sa ma dau eu singura cu putina crema si e normal sa ma umplu de vergeturi.

Ellis25+

Mergi la inceput

Fetelor,noi iesim la plimbare!Va doresc o zi frumoasa si cuminti!Revenim spre seara probabil,sper sa avem ce citi...
Si...daca mai are cineva prob cu osu' pubian...sa ne scrie ca sa ne mai ridice moralul.Nu stim inca daca e de bine sau nu,dar maine ajungem la medic si spunem si altora!!!
Pupici la toate burticile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, vezi ca daca se agita la muzica data tare s-ar putea sa fie pt ca le deranjeaza, nu ca danseaza...trebuie sa fii atenta la asa ceva, bebelusii nu suporta sonorul prea tare, de la anumiti decibeli in sus (nu stiu citi, din pacate) ii chinui deja cu zgomotul...Succes la doctor, asteptam vesti...

Ellis, asa te vreau...

Adina, si pe mine ma intereseaza parerile acelea contra, ca si eu ma gindesc la conservarea celulelor stem

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput