Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Lasati-ma ,mai fetelor cu sarmalele voastre!Voi nu stiati ca asta e mancarea mea preferata?In special alea in foi de varza murata!Mmmmmm...Stiuce-o asteapta pe mami la urmatoarea vizita....
In alta ordine de idei ,am dormit ca un porcusor de la 3-5/30.M-am trezit cu o durere de cap care mi-a trecut de la sine,am papapt cu tati:frigarui de pui,mici,aripioare cu cartofi prajiti si salata de rosii+hrean(tati,eu nu).
Si ca desert cred ca o sa bag o portie de ,ca de muuuult nu am mai savurat...
Sa vedem ce-o iesi,eu incerc!
Haideti ca ma pregatesc sa ies,ma asteapta un dusulet parfumat siiiii.....desertul!
Noapte buna si aveti grija de voi si de micile comori!

Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, bafta maine la nenea doctoru' ! Sa-ti dea exact vestile pe care le vrei tu A, si sa-ti fie de bine sarmalele ( si Gabrielei ), vad ca grupul nostru de suport pentru sarcina a devenit si grup de inspiratie culinara
Nana, sa folositi cu placere noua achizitie !
Mi-a placut tare mult aprecierea postata de afibebe pentru masina de spalat vase pe care o are ea in dotare
Bernix, nu-ti face griji ca nu ai facut cumparaturi inca, nu e tarziu deloc. Declara si tu de saptamana asta sezonul deschis si da-i bataie ! Daca reusesti sa-ti faci niste liste ai sa vezi ca nu dureaza foarte mult achizitionarea (bani sa fie !).

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, . Eu am si papat 10 sarmalute cu smanatana si mamaliga nici nu stiu unde au incaput. Iar ca desert...o felie uriasa de pepene. La noapte cred ca pot sa imi mut domiciliul in baie.
Luy, multam.
In seara asta am fost o eroina, am reusit sa fac baie (doar calduta, asa ca sa nu ma certati) pentru ca altfel nu ma pot spala pe cap. Am avut nevoie si de putin ajutor de la husband, dar am reusit.
Nu stie nimeni nimic de pediatrii de la Medicover? Vreau sa le scriu maine sa ii intreb cand ar trebui semnat contractul.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Mai fetelor , ce mai faceti..nu aveam de gand sa scriu dar m-ati dat gata cu clatitele voastre, sarmale la cuptor cu Kaiser si vin...eu una nu mai pot ..voi nu stiti ca suntem in post...alta se apuca de nebunii cu baite parfumate....eeeee asta-i prea de tot...si altele adica eu stau ca gandacii cu burta in sus ca nu mai pot nici de unele...cu burti imense..care tot creeeesc si creeesc pana cand nu stiu....
Fetele cu masini de spalate vase sa le folositi cu placere..noi o tinem de muzeu pt ca face parte din mobilier dar sincer nu o folosim..nu murdarim atatea vase cat pt o spalare completa, consuma apa multa..o folosim doar cand avem musafiri...si poate de cand ni s-o mari familia mai des...
Vad ca sunteti bine cu toatele...se apropie momentul X nici nu-mi vine sa cred, am terminat si noi cu toate pregatirile...am incheiat ieri cu un schopping la Baby Walz care ne-a redus simtitor bugetul nu credeam sa fie asa scumpe lucrusoarele, dar macar sunt calitate 100% Ce nu am cumparat ar fi cercelusi pt bebelusa dar am considerat ca totusi mai trebuie sa lasam ceva si pt dupa..cine stie sa nu avem surprize.
In alta ordine de idei marti mergem la control sa vedem cum stam cu colul si celelalte analize de rutina si ce-o mai fi nou...si cam astea ar fi noutatile ..va mai aducem vesti marti...
sa aveti o noapte linistita si sa ploua cu stele norocoase deasupra voastra
pupici

carmen 35s Oana Isabella

Mergi la inceput

Amar, as vrea si eu o baita parfumata si putina . Hai sa spunem ca as putea sa rezolv ceva cu prima chestie, dar e mai dificil cu a doua. Si eu am burta uriasa, abia ma misc. Iar dupa cat am halit, abia mai pot sta.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Scap si io cateva picaturi cand stranut, cand rad in hohote sau cand merg mult pejos, urc trepte. Nu mi-am facut insa mari griji ca am baut cam 4 l de apa pe zi saptamanil;e trecute. Cu atata lichid si cu copilu' care impinge, nu mi s-a parut ceva grav. Ma insel, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, vad ca fetele inca nu au intrat sa vada postarea ta si sa-ti raspunda, asa ca o sa-ti zic ce stiu si eu. Roxana inteleg ca este foarte multumita de Liliana Calapod, iar Slippers de Mihaela Oros. Asa ca... eu zic sa alegi dintre ele doua, despre a treia doctorita nu am auzit nimic. Am citit si eu oferta pe care mi-ai trimis-o, suna foarte bine, o sa-i sun si eu pe astia maine ( tu la ce numar i-ai sunat ? ) sa vedem daca pot obtine si vreo reducere ceva, dat fiind faptul ca eu am deja pentru mine abonament individual. Si din oferta lor inteleg ca poti incheia contractul incepand cu 1 ale lunii, deci ar fi la noi 1 septembrie. Oricum, medicul pediatru nu cred ca ti-l alegi din momentul in care inchei contractul, pentru ca si eu de exemplu, cand am incheiat contractul pt mine nu m-a pus nimeni sa-mi aleg medicul personal atunci, te duci si tu la care ti se pare mai "de incredere" (daca ai ceva recomandari, altfel... la nimereala ) si daca nu-ti place dupa aceea poti sa te duci la altul, nu-i nici o problema.
Asa ca nu trebuie sa te decizi in seara asta
amar, noroc cu "pacatosii", ca asa mai scrii si tu... Ne bucuram ca esti bine si asteptam vesti bune marti !
Somn usor la fete cucuiete, daca aveti insomnii macar uitati-va dupa stele norocoase

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Am intrat repede sa ii uram Simonei multa multa bafta maine la doctor.
Abia astept sa vad ce iti spune.Se pare ca noi vom da startul aici la odiseea noastra.

Mai e asa putin, nici nu-mi vine sa cred parca e un vis.
Eu maine o sa imi pregatesc bagajul de spital.
Sunt cam in cap si iata ca m-am lasat pe ultima suta de metrii.

Roxana nu singura draguta.
Si eu sunt tot timpul la schimbat.Scap pe mine fie inainte sa merg la baie fie dupa ce sunt sigura ca nu mai are ce pica.

Doctorul mi-a spus ca e de la bebe care apasa pe vezica.
Si ca dupa nastere nu vor mai fi probleme.
Asa ca mult a fost putin mai e.
Am zis ca tot astea sa fie problemele si altele nu si sunt super happy.

Va pupic pe toate aveti grija de voi si de bebicii vostrii si maine sa o luam de la capat cu forte proaspete.

La noi e ultima saptamana in 2.
Doamne ajuta-ne.

Somn usor si vise placute.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 8 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare salutare. Acum am revenit din vizita, am plecat cam intempestiv si nu am apucat sa mai postez. Deocamdata sunt ok, sa vedem. Venise tocmai fina care a plecat la spital si de care va povestisem. Oricum, cica au mai fost in vizita si pe la altii cu burtici si a doua zi s-au livrat copiii, dar daca stiam asa zau daca mai calcam pe acolo. Acum ma gandesc ca AMR 2 zile pana vine Badiu si apoi ma relaxez.

A fost ok, Alex a stat doar cu nasa, eu m-am relaxat. Am avut ceva dureri de la stat pe scaun, dar m-am cocotat in varf de canapea si m-am odihnit. Maine odihna absoluta si No Spa.

Cu Triburile sunt disperata acum ca merg, desi pic de somn stau sa iau satul ala afurisit. Inca un atac si gata, dar daca am stat asa mult la nasi nu am apucat sa il dau, altfel acum era al meu.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Sim, vad ca fetele inca nu au intrat sa vada postarea ta si sa-ti raspunda, asa ca o sa-ti zic ce stiu si eu. Roxana inteleg ca este foarte multumita de Liliana Calapod, iar Slippers de Mihaela Oros. Asa ca... eu zic sa alegi dintre ele doua, despre a treia doctorita nu am auzit nimic. Am citit si eu oferta pe care mi-ai trimis-o, suna foarte bine, o sa-i sun si eu pe astia maine ( tu la ce numar i-ai sunat ? ) sa vedem daca pot obtine si vreo reducere ceva, dat fiind faptul ca eu am deja pentru mine abonament individual. Si din oferta lor inteleg ca poti incheia contractul incepand cu 1 ale lunii, deci ar fi la noi 1 septembrie. Oricum, medicul pediatru nu cred ca ti-l alegi din momentul in care inchei contractul, pentru ca si eu de exemplu, cand am incheiat contractul pt mine nu m-a pus nimeni sa-mi aleg medicul personal atunci, te duci si tu la care ti se pare mai "de incredere" (daca ai ceva recomandari, altfel... la nimereala ) si daca nu-ti place dupa aceea poti sa te duci la altul, nu-i nici o problema.
Asa ca nu trebuie sa te decizi in seara asta
Luy 36+ cu

A treia doctorita e de la Plevnei. Inseamna ca fetele au mers la Victoriei. Ma intereseaza care din ele e mai potrivita pentru bebelusi. Parca s-a discutat pe aici ceva legat de asta, dar atunci nu imi venise ideea asta, asa ca nu am bagat la cap .
Eu am folosit formularul de contact de pe site-ul lor si mi-au raspuns destul de repede. O sa le scriu maine ca sa ii intreb cand e bine sa semnam contractul, avand in vedere ca as vrea sa factureze incepand cu 1 septembrie.
Afibebe, multumesc.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput