Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 17
sim_stoian spune:
Gata, ma bag in pat. Am inceput sa joc Travian, dar nu mi se pare asa de fain ca Triburile .
Noapte buna.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alinus_25 spune:
Iar m-am trezit sa-mi iau gynipralul. Cele aflate in aceeasi situatie, voi luati si nopatea?
Si sa dau atacurile pe travian evident. Pt mine a devenit mai palpitant aici. Pe triburile e picat serverul si acum. Rox, imi pare rau pt tine...dar poate asa ai motive sa nu mai bantui noaptea, te-a obosit Alex aseara destul.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
Gabriela77 spune:
Buna dimineata, buna dimineata! Ce fac fetele? Odihnite? K eu asa ma simt! In ultima vreme chiar dorm binisor noaptea! Ceea ce va doresc si voua!
Ma duc sa fac cafeaua si mic dejunul! O zi frumoasa, burtici!
Gabriela 34+ Sara
luy spune:
"Neata si de la noi !
Azi noapte n-am dormit prea bine, la un moment dat bantuiam prin casa, m-am dus sa verific geamurile ca incepuse ploaia si mi-era teama sa nu intre si in casa ( aveam vreo 2 geamuri larg deschise ). Cald in apartament, nene, desi afara era racoare bine... Bineinteles ca dupa aceea taaare greu am adormit.
E, oricum, lasa ca ma gandesc ca s-ar putea sa-mi fie dor de noptile astea
Sabina, te rog frumos sa te potolesti cu vestile astea despre alte calduri, eu nu mai vreauuuuuuuu
Gabriela, imi dai si mie o gura de cafea ? Parca as bea, ca de mult n-am mai simtit gustul. Poate imi fac si eu repede una mica si slaba, pana se trezeste tati, ca daca ma vede se uita lung la mine ( de, sa nu faca rau la printzesa )
alinush,
Sim, lasa-le incolo de vergeturi, nu te mai amari din pricina lor. Si apoi zici ca tre' sa te uiti cu oglinda sa le vezi, cine crezi ca o sa faca asta ? Asa ca poti considera ca nu ai deloc.
Roxana, sa-ti fie de bine clatitele, vad ca Alex a avut castig de cauza. Hm, da' nu-mi place deloc lesinul asta al tau... Vezi ce faci cu invitatia din seara asta, daca simti ca ti-e prea cald, sa nu fortezi nota. Mai asteapta si tu macar o saptamana, doua, asa, cu nasterea
Sa aveti o zi buna, ma duc sa-mi fac totusi un pic de cafea
Luy 36+ cu
Sabina spune:
'neata!
azi noapte a fost de coma.Tunete, fulgere, grindina, plaie torentiala.Am dormit cu lumina aprinsa in veranda, ca mi-era nustiucum Iar familia mea in pod cred ca avea ditai spectacolul.Avem sindrila, si se auda tare romantic atunci cand ploua linistit.da cand bubuie...hm....
asa ca beau si eu o cafeluta cu voi, bineinteles impunsa din toate partile de Sofia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Gabriela77 spune:
Luy draga, eu cu cfaeaua sint obraznica, de cand nu mi-a mai fost rau, respectiv de prin luna a 4 jumate, beau zilnic dimineata o cafeluta mica cu lapte! Dar asa buna eeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Dar mi-a dat voie si dr!
Sabinaimi imaginez cum se auzea ploaia acolo, ca si aici la noi era destul de sinistru cu tunetele si fulgerele...Hai sa ne fie de bine cafelutza!
Roxana, sper din tot sufletul ca azi sa te simti bine! Daca nu, si eu votez pt ideea Sabinei, nu schimbati locatia cu curtea voastra?
Sim si eu am enervez cand imi vad vergeturile de pe sani....Frumosii mei sani...ei, fost-au lele....In rest, pe burtihan nimik! Sper sa nici nu mai apara!
Eu chiar ma ingrijorez pt Myral si Maruntica! Numai de-ar fi bine!
Gabriela 34+ Sara
Sabina spune:
bre, nu mai vorbiti de vergeturi. eu sunt full.peste tot.
asa ca din alea care se vad numa cu oglinda...hehehehee.mofturi si fitze de fete prea frumoase!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
gema spune:
[red]Sim[/red, am intrat si eu aseara pe la aspirante si am vazut ca au fost probleme legate de pacientele fara programare
Eu vineri cand am fost nu era Ramona acolo, ca sa fiu intrebata de programare, dar acum ca stiu asta o sa sunt sa fac programare pentru 24, daca nu gasesc, voi merge pe 22 cand am eu programare si gata.
Nu as vrea sa fac drumul degeaba si nici sa ma ia Ramona la intrebari.
Cat despre bebe Stefan...........un adevarat barbat domne', asa si trebuie, nu?
Asteptam vesti bune luni.
Madalina 36+
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tomasa
b]Aeperju, Yaia[/b], mi-as lua eu si masina de spalat vase doar ca eu am un ap. foarte micut pt. noi trei, in viitorul foarte apropiat 4. Am doar 2 camere, cu sufragerie de trecere, ticsit de fel de fel si acum de munti de jucarii, de cand cu Tudor. Cu siguranta o vom face si pe asta fiindca nu mi se pare o fitza ci o necesitate, insa sper intai sa reusim sa ne terminam casuta si sa nu mutam in ea. Aici in bucatarie chiar nu vad unde as putea sa o pun.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
Atunci putintica rabdare si o sa ti-o iei cand va fi momentul.
Emma
Roxana_G spune:
Neata. Lenevesc, azi nu am strans nici jucariile Alexandrei de pe jos. BB impinge tare, ma doare intre picioare rau. Noaptea am avut si vreo 2 contractii, ca m-am trezit din somn. Dar exceptand durerile astea, un carcel si 3 mers la baie, am dormit tun tun.
Sufar rau fara Triburi. Sim, ti-am zis ca e mult mai bine la Triburi, mai rapide, si grafica mai buna. Dar vezi ca la TRavian au facut reclama la un moment dat la un server nou unde lucrurile se deruleaza mai rapid. Nu mai tin minte ce si cum, poate acolo sa fie mai animat.
Va plangeti de vergeturi? Raportez si eu 3 dungulite pe burta, eu care nu am avut NIMIC la Alex si eram imensa si atunci. Sunt vreo 2 mici langa buric si una (posibil sa apara 2) pe dreapta dar tot spre buric. Uite asa se strica tot la final.
Sabina, neata! Tunete, ai? Brrr. Nu ii pot chema la noi, ca ei cica fac Hramul casei, ca si l-au stabilit de Sf Maria.
Si vine tot puhoietul de fini, ca au vreo 5 perechi, si vreo 8 fini mici (sic, BB Andrei e primul finut, in rest numai fetite). Insa sincer si puhoietul ma cam ingrijoreaza, nu sunt deloc sociabila si cand ma gandesc la copiii nostri alergand si urland. Nu va zic de baiatul nasilor...era exemplul meu de cel mai zbuciumat copil insa am 99% sanse ca Alex sa fie exact la fel. Diferenta de 5 ani intre ei si nu iti vine sa crezi ce se inteleg si cum au aceleasi preferinte de nebunii. Desi restul finutelor sunt mai mari, de seama lui unele, el o prefera pe Alex. Ghici de ce?!
Alinus, sa stii ca mi-a prins bine noaptea fara Triburi, altfel eram tentata sa nu mai adorm daca ma trezeam si sa dau o raita si pe acolo.
Luy, o saptamana ar fi numai bine. Oricum mai am 3 zile de griji, pana miercuri cand apare doctorul. Apoi...cand o vrea BB sa vina, il asteptam cu drag.
Gabi, i-am explicat Sabinei de ce nu putem schimba locatia. Initial stabilisem sa vina ei in vizita. Dar daca ma simt rau eu nu ma duc si gata, sa mearga Alex cu tati.
Cam asta. Nu stiu ce voi face azi, nu am nici prea mare chef de iesit si imi e si cam teama. O sa vad...deocamdata ma joc cu Alex cu calutii aia din gama My Pony care sunt imprastiati peste tot.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)