Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 16
tomasa spune:
Rox, sper sa te simti mai bine si sa te poti odihni la noapte.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
Sabina spune:
Tomasa, asa am avut eu la Sofia, in sapt 25 aveam ceva de genu 0.83.Insa, paradox, desi copilul era f mic, in sapt 37 erau -0.35! deci normal.Sa mai intelegi ceva??? si eu de fapt, sa recunosc....nu preastiu ce inseamna IR astea.care-mi explica:D
Soi da, cu mine ai mancat desertul:)) miam, miammmm.Eu insa am trisat, Roxana nu mai putea pizza si am mancat o felie si de la ea. deci tot mai mult decat tine am bagat;00)
Rox, la noi a plouat teribil v azi noapte.Da RAU de tot.Rupere.fulgere, traznete, strada arata ca dunarea.Mie imi placea, asa din casa
si eu raportez presiune si dureri asta seara la plimbare.Plus e cald rau! stau in tricou.m-am uitat la vremea...brrr, pe 17 august cica iar hot hoit hot.Sa dea Domnu sa nu ma apuce ceva...vreau sa viu abia pe 20 in bucuresti.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Buna,
Am intrat sa vad ce faceti, ma bucur ca sunteti bine.
Eu am facut curatenie generala in dormitor, unde o sa stea bebe, spalat perdele, geamuri, batut covoare, asezat patutul pe pozitie.... nu va inchipuiti ca eu am facut toate astea, tati a facut aproape tot, eu bagator de seama. Stiu ca e devreme, dar chiar nu vreau sa ma ia nepregatita, mai ales ca durerile mele persista.Luni vreau sa-mi fac si bagajul pt spital...sunt grabita? sau sunt eu paranoia?
Gata merg la somnic, noapte buna
cecilia,36+Cristian
sim_stoian spune:
Gema, am auzit ca ar fi inceput sa se respecte programarile la cabinet. Tie nu ti-a zis nimic vineri de programare? Pe la ce ora ai fost? Sa inteleg ca nu te mai duci pe 22, ci pe 24?
Si da, cel mai probabil pana pe 24 voi fi acasa cu bb Stefan. Sincer iti spun ca abia astept pentru ca nu mai pot. A crescut mare si nu mai are loc, cand incearca sa se intinda parca imi rupe pielea si mi se taie respiratia. Pe 2 august avea 3200, sunt tare curioasa sa vad cat are luni.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Gata clatitele, evident ca nu s-a omorat Alex cu ele, mai mult m-a obosit pe mine. Dar asta e...am bagat eu cu cioco si banane.
Tomasa, sper sa ma simt mai bine, in casa la AC mi-am revenit putin, parca m-am si desumflat, insa starea de lesin ma cam pune pe ganduri. De dormit sigur dorm, adica sper. Voi cum mai sunteti? Tu stai singurica cu Tudor acum, sau am inteles eu gresit?
Si inca o chestiune, legata de iesirea de atunci la masa. Eu nu mancasem nimic nimic pana la 4 si ceva cand am terminat cu consultatia la Badiu. Simteam ca mor pur si simplu daca nu mananc, asa ca l-am pus pe nea soferul care m-a adus sa aiba 2 hamburger de la McDonalds in masina, hamburgeri pe care i-am macncat rapid, nici la Pta Buzesti nu am ajuns cu ei. Deci nu era stomacul mic...era plin.
Sabina, valeu, iar calduri? Eu deja simt ca nu mai suport nimic, nu pot sa scot capul afara, desi lumea zice cum ca ar fi bine. Azi erau 30 de grade la pranz si eu eram fleasca si lesinata.
Cecilia, hmmm, esti sigura ca nu ai facut tu nimic din ce ai zis? Ca asta iti lipsea. Nu e devreme pentru bagaj, e ok, mai bine sa fie acolo.
Sim, ce ne facem fara triburi? Eu fierb deja ca am muncit mult sa iau satul ala nou...Belea cu dependenta asta. Sa vedem si dupa ce isi revine serverul, poate iar apar probleme si blocaje sau ne da in urma cu cateva zile.
Maine ne-au invitat nasii la masa, dar ei nu au AC. Cica sa ma duc la 6 jumate ca este racoare. Ce racoare, ca eu nu ies la noi in curte pana la 8-9 seara. Imi e groaza maine, dar am avertizat-o pe nasa ca daca imi e rau plec. Mai au ei o finuta care a mers la ei de Craciun si au plecat de acolo direct la Municipal, asa ca sper sa nu fie cu ghinion vizita.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
Rox, sa faca grataurul la voi in curte:D si cumperi farfurii din alea de unica folosinta, hihihi, sa n-ai treaba cu deranjul.
Apropos de asta. bine ca mi-am dat seama ca sorela mea si-a pus AC.daca e vreun ceva, sa fiu aproape de Buc, stau la ea.Buna idee:) sigur te simti aiurea de la caldura.Dupa canicula, numa ce iese soarele si parca rememoreaza corpul meu toata caldura aia.
plus e presiuna scazuta.uite, aici a inceput sa bubuie.da Raaaau:)
Simule, sa stii ca ecografele au si marja de eroare.pana la 350 de grame! deci sa nu crezi ca bb e chiar atata de mare. bine, sunt execeptii , bb arata mai mic si la nastere iese mai mare.Insa de obicei e mai mic decat la eco. Fi-mea avea la eco 2890 de grame, s-a nascut cu 2700. Deci nu te speria, diabet nu ai, in forma esti
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
mama mia, le tuna bine de tot. Inchid laptopul si ma bag la patut cu o carte in mana :)
(Periplul lui Baldassare, tot de Amin Maalouf. V-o recomand!!)
sim_stoian spune:
Roxana, ai dreptate cu dependenta de Triburile :)
Sabina, stiu ca ecografele au o marja de eroare, dar oricum bb e mare pentru ca vad ca nu mai incape si si impinge saracul sa se aseze si el binisor. De acu', asta e, o scoatem noi la capat. Tu ai grija pe acolo cu ploile alea. Lectura placuta
M-am uitat in seara asta dupa dus la vergeturile alea care imi aparusera sub fese (cu o oglinda, bineinteles ) si am vazut ca s-au facut si mai urate. Pai bine, nene, nu mi-a aparut nimic pe burta care s-a intins ca un balon si imi apare pe picior?????? Sotul ma consoleaza ca nu se vor mai vedea, dar eu nu am avut nici o vergetura in viata mea . Stiu ca se vor albi ca am vazut la husband cum arata ca are el cateva, dar totusi...
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Cred ca ma apuc de Travian pana se repara serverul de la Triburile.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Fetelor, am vazut ca pe 7 august bebelusii lui Ayumi au implinit o luna!!!!!
La multe lunisoare inainte si sa recupereze repede gramele
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze