Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gema, avem acelasi DPN, doar ca bebele meu e mai mare cu 3 saptamani. Oricum, nu apuc eu sigur luna septembrie nenascuta. Abia astept sa ma duc luni sa vorbesc cu T, mai ales ca zilele astea am tot avut dureri. Multumesc pt urari
Tu pe cat ai urmatoarea programare?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sabina, cand iti vin documentele de la Cluj nu te costa Cargusul. Cand trimiti contractele, pe mine m-a costat 15.47 RON si curierul a venit la mine acasa sa ridice plicul.
Sim, Roxana, sa facem galerie Triburilor sa-si revina. Norocum meu e ca eu mai am si Travianul.
betty78, pana la urma ai vazut la ce ora am ajuns aseara acasa...la 23
Sim, chiar asta ma intreba si soacra mea azi...ce ma fac daca ma apuca nascutul in masina; i-am spus ca trag pe dreapta si imi chem un taxi sa ma duca la spital.

Gata, ies putin la plimbare (fara masina) ca sa ma racoresc.

Pupici pe burtici.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
hop si eu , m-am strans in sfarsit si eu pe acasa, am circulat azi toata ziua, pe la cumparaturi, prin vizite, iar la cumparaturi acum am ajuns acasa am facut niste paste si ma relaxez cu o bere , mmm ce buna e .

vad ca sunteti binisor ,
eu sufar ingrozitor de calduri si curg apele pe mine noapte treb sa tot schimb pernele ca se uda .... da mai am un pic si scap
va doresc o seara linistita

poze
36+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, merci de raspuns>
Cu taxi-ul, ai fost f tare. mi-a zis sotul meu de un caz "asemanator".Acu vreo 30 de ani o tipa a raspuns politisztului la i9ntrebarea: mergeti seara la opera si aveti pana, ce faceti? trag pe dreapta si chem taxi-ul:)).Culmea ca tipa a si luat carnetul, incredibil

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, IR dreapta 0.60, IR stanga 0.67 . Mereu a fost asa, mai mare pe stanga. Asta la 32 sapt fix.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim, bebeluta mea este dezvoltata taman in grafic nu este asa maricica ca bebe Stefan deci la mine DPN-ul este valabil.
Eu am o programare la Dr. facuta acum 3 saptamani pentru 22 august dar am fost vineri fara programare si voi mai merge pe 24 dar tot fara programare pentu ca sigur daca sun nu mai este loc.

Stiu ca nu este frumos ce fac dar ...........asta este.
Eu cred ca tu pana pe 24 esti acasica cu bebe .

Madalina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu am platit nimic la Cargus azi, mi-au zis ca ei au contract cu Cordblood si plata se face la destinatie. Ba chiar a durat doar 30 de sec. M-am dus la ei, a coborat o tanti, a vazut despre ce e vorba, le-a pus ea intr-un plic de al lor cu un formular gata completat cu destinatarul. Luni cica ajung la Cluj.

Oricum nu mai stiu daca va spusesem, dar a fost o intreaga problema pe lant la primirea plicului. Cei de la Cluj nu au pus numele strazii, noroc ca au scris numele complexului si Cargus stiu ca sunt aici aproape de mine. Insa Cargus nu a venit la usa, a lasat la portar, nici macar la administratorul care are cutiile postale. Iar portarul a uitat de plic 2 zile pana am facut eu scandal si am pus administratorul sa faca ancheta.

Sabina, chiar voiam sa te sun sa vad cum e la voi. M-am speriat ce am vazut la stiri la Sinaia si Moeciu.

Sim, eu sunt disperata fara triburile alea.

Andreea, joc si Travian, dar nu am mare lucru de facut acolo. Am dat 2 comenzi si gata. Eu sunt la inceput acolo, la Triburi am deja multe sate, fac nobili, ma implic in strategia de trib.

Eu ma simt rau, tot asa lesinata. Nu inteleg ce am. Alex ma bate la cap sa fac iar clatite, insa nu ma simt in stare sa stau in picioare. Mai ales ca ma doare burta putin, asa a ciclu. De fapt nu ma doare a ciclu, simt presiunea de dinainte de ciclu, e o chestiune permanenta cand stau in picioare. Acum m-a lasat, dar cum ma misc putin cum ma apuca iar.

Va pupic, seara placuta. Ma duc sa stau si eu cu ai mei. Alex a fost rasfatata pana acum, dar trebuie sa mai stau si cu tati care de 4 ore spala masinile in curte, interior si exterior, uda gradina si altele casnice. E asa dedicat muncii ca ai zice ca e si el gravid. O fi un sindrom la noi.

Pupici. Noapte buna si somnic usor!

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai ce e rau in varianta cu taxiul? Ma refer la ambele cazuri, si la nastere si la mers la opera. Oricum nu as pune eu mana sa fac pana. Iar la nastere, daca ma apuca in masina inseamna ca macar sunt in oras, adica mai aproape. Numai ca as avea nevoie de geanta. Poate sa o tin mereu in portbagaj.

Apropos de tinutul gentii in portbagaj, nu stiu daca v-am povestit cum am iesit eu in oras inainte de nasterea Alexandrei. Ma rog, duminica seara. Am mers la Kill Bill 2, la Mall in Vitan. Si cum ma stresam cu nasterea, am zis sa luam si geanta in portbagaj, sa fie acolo. Numai ca nu a fost cazul in seara cu pricina, desi am ajuns pe la 2 acasa. A mai stat fata pana in noaptea urmatoare.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Andreea, Teododora, cum ati ghicit? Problema mea de atunci era ca nu-mi ajunsese pizza nici pe o masea si as mai fi vrut eu niste paste dar ma cam jenam ca pe langa mine erau numai gravidute cu stomacul mic. Si...la un moment dat mi-am aruncat ochii spre celalalt colt de masa . Acolo era de mine....Oricum mi-ati dat curaj, am lasat jena la o parte si am cerut raspicat canneloni al forno recomandati de Ana. Dar, fatalitate! nu aveau!!! noroc ca am papat desert cu Sim si cu Sabina parca (sau cu Bee?).

32+ Maria

Mergi la inceput

Urmy, ca sa vizualizezi cum arat colul imagineaza-ti uterul ca pe un balon umflat, cu gura in jos. Ei bine colul este gatul balonului. E mai lung sau mai scurt de felul lui, in functie de anatomia fiecareia dintre noi, iar contrcatiile dinainte de nastere il scurteaza treptat pana cand "se sterge" adica dispare, gura balonului se deschide si se naste bb. Doctorul nu baga mana in el, il pipaie de fapt ca sa vada cat a mai ramas si daca e inchis sau nu. Nu stiu daca am reusit sa explic ok...in fine cam asa ceva este de fapt, am incercat sa fiu plastica pt. a ma face inteleasa. Daca te uiti intr-o carte de anatomie cu poze intelegi tu mai bine ce si cum.
Aeperju, Yaia, mi-as lua eu si masina de spalat vase doar ca eu am un ap. foarte micut pt. noi trei, in viitorul foarte apropiat 4. Am doar 2 camere, cu sufragerie de trecere, ticsit de fel de fel si acum de munti de jucarii, de cand cu Tudor. Cu siguranta o vom face si pe asta fiindca nu mi se pare o fitza ci o necesitate, insa sper intai sa reusim sa ne terminam casuta si sa nu mutam in ea. Aici in bucatarie chiar nu vad unde as putea sa o pun.

32+ Maria

Mergi la inceput