Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)
Raspunsuri - Pagina 8
alincic spune:
Hannen,da ce inventiva mai iesti,ai pus bazinul la balcon
,super idee
.Dar oare cum scoti apa din el?sau ii dai drumul pe balcon sa mai ude si florile de afara ![]()
Sper sa se rezolve mai repede cu permisul la tine.Si cred ca iti va fi mai usor,sa te deplasezi cu fetele.
Chiar sunt curioasa,cum te dscurci cind mergi cu ele pe la medici sau gradinita?In transport public,sau pe jos?
Somleac,bine ati revenit.Sper sa te faci bine cit mai repede 
Hm,daaaa,inca nu am auzit asa afirmatii cu privire la "daca mai sta sotul cu tine"
,ce a vrut ea sa zica cu asta????? chiar ca sunt shokata
pai ce,ar trebui toate sa raminem fara barbati.
Eu zic ca e mai bine sa spui o vorba buna unei mamici,ori sa taci.
Va doresc la toate numai bucurie!!!!!!!!!!!

hannen spune:
Alina,balcoanele aici au doua tevi de scurgere si un "canal"(de fapt un santulet pe linga margine) si pe acolo se scurge apa.Canalul duce exact la scurgere (care e o teava ce duce la subsol).Asa ca scot dopul la piscina si las apa sa curga lin la scurgere.![]()
Cu transportul fac cam asa,la gradinita le duce taica-su si le si aduce cind ploua ,cind sunt obosita ,ocupata sau cind e prin zona
Daca nu se intimpla nimic din toate astea le aduc eu pe jos pt. ca este o distata acceptabila.In drum avem si parc si ne oprim si la joaca cite o ora sau mai mult.
La dr. la fel,ne duce taica-su de cele mai multe ori si daca poate ne asteapta sau daca isi rezolva vreo treapa rapida vine inapoi si ne ia,daca nu se poate nimic din toate astea (e plecat in alt oras, are vreun client,vreo intilnire importanta ) ma duc singura cu ele,cu autobuzul sau cu trenul,depinde in ce directie o luam.
Cind le scot in oras si suntem singure la fel,cu autobusul mergem .E obositor dar nu imposibil.
Acum o sa ma duc cu ele putin afara,week end placut.
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Somleac spune:
Katik in ce tabara ati fost de e asa fain si aproape? Am inteles ca ati fost numai o dupamasa? sau sunt eu zombi.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor. Scuze de absenta dar nu am avut zilele astea timp de nimic. Eduard a fost cam bolnav, 2 zile a vomitat si a avut febra. Slava Domnului ca acum e bine si ca Eric nu a luat si el vreun virus. Si azi am facut parastas de 4 ani pentru taticul meu.
Stiti ce fac acum in timp ce baietii mei dorm(toti 3)?? Ma uit la pozele voastre, sunt minunate
si copilasii vostri la fel
. Offf, si mai tare imi doresc sa termin mai repede tratamentul si sa pot avea liber la bb3...
Chiar zilele trecute era mama mea la noi si ne spunea cat de draguti, isteti, sunt astia mici. Si sotul nu are ce face si ii zice" da, dar stati sa vedeti cum iese al treilea..". A facut o fata de nu i-a mai trebuie nimic, a aruncat un Doamne fereste si a plecat. Eu nu pot sa inteleg asta cu Doamne fereste, parca ar fi o boala....pentru noi nu exista implinire mai mare...chiar daca uneori e tare greu fara nici un ajutor...dar seara dupa ce adorm amandoi, cand ma uit la ei cat de senini sunt, imi incarc bateriile pentru urmatoarele 24 de ore....
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
cornelia_laura spune:
Somleac, sanatate multa, ai grija de tine!
hannen, ce curajoasa esti! Eu nu am curaj nici sa fac scoala de soferi!
ilenutza, sa va traiasca Andrei! Si eu zic sa incerci sa faci cat mai putine schimbari in viata lui Victor. Venirea fratiorului acasa e si asa destul de socanta pentru el. Eduard avea 2 ani cand am nascut si dupa ce am venit acasa cu bebe am incercat sa-i respect cat mai mult obiceiurile pe care le avea deja. Bebe a dormit cu mine in dormitor pana la 10 luni, a continuat cu suseta inca vreo 2 luni, bea lapte cu biberonul, pampers noaptea, etc. Am amanat orice schimbare o vreme.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
saryta spune:
Salutare mamici ... ma primiti si pe mine? ... sunt fericita posesoare a 3 iedute ...ANDRA-12.02.1999, SARA-27.06.2005, ANTONIA-21.11.2006.
Nu stiu cum de nu v-am gasit pina acum, chiar ma intrebam cum de nu este un astfel de subiect...probabil nu am cautat cum trebuie
.
Sa va povestesc si eu cum a stat treaba cu copiii ... Andra a venit pe neasteptate aveam aproape 19 ani si eram in anul intai de facultate - greu tare, dar am reusit .... in 2003 eram inebuniti sa mai facem unul s-a prins din prima luna, dar nu a fost sa fie(a avut inimioara bolnava, la 27 saptamani ne-a parasit)... dupa ce ne-am revenit am incercat iar si a aparut Sara ... imi doream si bb nr. 3, dar mai tarziu ... Antonia a aparut mult mai repede decat mi-as fi dorit(Sara avea 8 luni si Andra era in clasa I ...) destul de greu, dar am trecut si peste astea si suntem super fericiti...sunt si momente cand nu mai pot, dar singura imi spun ca va fi bine...si chiar este.
Mai vb. ... ma bucur ca v-am gasit.
Mariana - mamicuta de 3
-www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
alincic spune:
Uite ca si eu ma delectez cu pozele voastre,fetelor,
ai mei sunt frinti de oboseala(dupa ce i-a alergat tati prin curte cu mingile)si acuma dorm ca leii.Doar ca eu ar trebui sa merg la baie,e ora ora 23 acus(dar am reusit astazi sa-mi fac doar pedichiura)si mai am atitea de facut......![]()
Mariana(mamica de printese),bine ai venit printre noi
Am vazut pozele voastre,sunt tare dulci fetele.
Nu degeaba sotul imi zice ca daca ar fi bb4,ar mai vrea o fata(sa fie 3 fete).Ii zic,ca nu se gindeste la baiat ca i-ar trebui un frate,sa aiba si el un prieten,dar el ma linisteste ca tati e cel mai bun prieten pt el,ca el tot fata vrea ![]()
marimar spune:
Saryta bine ai venit, cu 3 fete frumoase !!
Miha, vroiam sa-ti zic ca eu cred ca e ok sa manince in fiecare dimineata cereale cu lapte ( daca altfel nu bea lapte) nu vad nimic rau in asta, e foarte sanatos chiar. Poti sa mai variezi meniul de dimineata in sensul ca pui fructe taiate peste cereale: banane, capsuni, pere, kiwi, piersici,caise, pepene, etc
Somleac,te tin minte de dincolo
si tin minte povestea cu sarcina pierduta, dar nu v-ati lasat !!! ce frumos !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Azi am vazut asa o poza frumoasa, a unei prietene care avea 2 copilasi si nu era sigura daca-l vrea si pe al 3-lea. Dar a ramas insarcinata si toti au fost foarte fericiti.
Acum a nascut si mi-a trimis o poza din primele ore dupa nastere, cu bebe nou nascut in brate, ceilalti doi linga ea si sotul, erau toti 5 asa de frumosi, senini si fericiti !!!! Mi-a facut o poftaaaaa 

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Somleac spune:
Saryta, bine ai venit. Numai ce le-am descoperit si eu pe fete.
Eu sunt racita bocna. Am luat de la gombotu mic, dar bineanteles ca eu am facut o forma mult mai nasoala. Acum sunt pe afara cu sotul macar vreun ceas sa stau si eu linistita.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE