Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Antiacidele de aici sint mai slabe decit alea din Ro. Deci o pastiluta o data e frectie la picior de lemn... cu apa rece. Sa ia 2-3-4 o data, nu se intimpla nimic, poate doar sa se constipe. Si mai bine ar fi daca ar lua Ranitidina (nu stiu denumirea comerciala aici) sau altul din familia sa. Dar ala e tratament mai indelungat, nu e de urgenta cind arde tare. Brinza de vaci este cottage cheese. Multa sanatate si aveti grija! Si mai ales, fara iuteli, aciduleli si alte nenorociri din astea (prajeli, etc). Si fara tigara si cafea pe stomacul gol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nu ma am cu medicamentele.. poate imi zici exact care si cum sa ii dau...
inteles cu mancarurile interzise, de ieri i le-am taiat toate... cafea de 3 zile nu mai baga, dar tzigara {:(].. noroc ca ne e pe stomacul gol. ma duc dupa branza acum... esti sigura ca e aia?
snitzel, conopida pane, pui pane - are voie?

quote:
Originally posted by Siminaf

Antiacidele de aici sint mai slabe decit alea din Ro. Deci o pastiluta o data e frectie la picior de lemn... cu apa rece. Sa ia 2-3-4 o data, nu se intimpla nimic, poate doar sa se constipe. Si mai bine ar fi daca ar lua Ranitidina (nu stiu denumirea comerciala aici) sau altul din familia sa. Dar ala e tratament mai indelungat, nu e de urgenta cind arde tare. Brinza de vaci este cottage cheese. Multa sanatate si aveti grija! Si mai ales, fara iuteli, aciduleli si alte nenorociri din astea (prajeli, etc). Si fara tigara si cafea pe stomacul gol!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gabriela, eu am mai gasit si Farmer's Cheese, facuta de Friendly's. Se gaseste in locul in care sint toate brinzeturile normale din magazin (de marimea unei palme, forma dreptunghiulara, ambalaj de plastic, alb).
Si eu am avut probleme cu stomacul asa, tot de la ardei iuti la greu; la fel, nu mi-a trecut cu antacide obisnuite, dar nici la dr nu am fost. Am mincat briza proaspata, piine normala (gen piine italiana, cum aveam in tara, nu lipicioasa si cleioasa americana), supa ... Fara cola sau bauturi tari.
Asta cred ca o sa dureze pina se elimina ardeiul iute (sau efectul lui). Daca ajunge la wc, se elimina si tot nu-i trece, mai bine sa sune la dr, ca pot fi alte cauze mult mai serioase.
Conopida probabil ca nu este asa de buna daca ai dureri de stomac. Cred ca snitelul sau puiul sint ok daca nu sint facute in mult ulei (incearca sa le faci in tava, la cuptor).
Imi amintesc f bine ca mincam piine la greu, nu stiu de ce, dar imi facea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

oana .. bagat la cap.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, va rog la povestit la urmatorul capitol: 89

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput