Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine ai venit Josefine!!!!

Fetelor...noi vrem sa ne mutam, iar cladirea in care ne vom muta are un administrator (deja am vb cu owner-ul si totul e ok) care ne innebuneste!!!! E o baba nesuferita care ne piseaza la cap ca daca avem 2 masini nu putem sta acolo, ca trebuie sa dam interviu cand vrea ea, ca oamneii zboara din Canada special pt interviul cu ea (si ea lucreaza pana la 14.00 in fiecare zi), ca screenining-ul este foarte "dur"...etc...
Ne-a innebunit...
Sotul tre sa isi ia o zi libera de la munca special ca sa ne prezentam la interviu...caci a spus ca trebuie neaparat sa fim amandoi si in ziua in care vrea !!!!!
Imi vine sa o flituiesc si sa ii spun ceva...dar chiar imi place ap ala...
E normal ca un administrator de bloc sa faca asa??? Mai ales ca ap e proprietatea altcuiva cu care deja am semnat contract...dar ea ne poate refuza (pe motive reale sau nu)?

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Josefine casa de piatra!! si petrecere frumoasa!!

Sanziana noi am avut asa ceva probeme cu administratori cu ifose, noi am rezolvat problema cerand sa vorbim cu supervisorul, asa de calma si intelegatoare a devenit individa imediat de nu poti sa crezi.
Mult succes si sper sa va mutati in apartamentul dorit!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Josefine, inca o data felicitari si casa de piatra! Bun-venit sotiorului pe taram american!

Eu ma intorc maine din Brazilia, acum pregatesc un ´churrasco´ (bbq) de la revedere pentru prietenii de aici si mi-s un pic cam trista, dar ce sa-i faci, asta-i viata.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, am si eu putin timp liber inainte sa ma apuc sa calc ceva lucruri.Josefine, casa de piatra, mult succes.
Sinzi ana, noi n-am patit asa ceva, dar cred ca daca doresti sa vorbesti cu supervizor, cu altcina decit ea si sa-i spui problema cred ca se va rezolva imediat.Mai sint si oameni din acestia.Am sa pun ceva poze cu matthew in prima zi d escoala http://family.webshots.com/photo/2793302270100349550iGdZXX , aseara am avut ceva probl. cu copiatul pozelor.Noi ne odihnim zilele astea, vom iesi prin parc mai tirziu si poate pe la plaja miine.sINTEM CAM OBOSITI, NE-AM INTRAT IN PROGRAM DUPA ATITA VACANTA.Revin mai tirziu, ma apuc de treaba.O zi buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Sinziana, si eu am avut probleme din cauza unui "sef de comitet" de genul asta. Rus mosneag si comunist! Tot asa, aveam voie numai 1 masina/apartament (asta a fost acum vreo 6 ani, in Florida, cind stateam cu chirie). Cum stateam 2 in apartament, aveam 2 masini, ca aveam si servicii, nu ca ceilalti colocatari a caror medie de virsta era peste 70 ani, iar jumatate din ei nici nu erau acolo, pentru ca locuiau in Canada si veneau in Florida doar iarna.
Deci jumatate din spatiile de parcare erau libere aproape tot anul. Cu toate astea, nu aveam voie sa parcam in alt spatiu decit cel desemnat/ apartament!
Iar mosneagul sef de comitet nici nu locuia acolo! Doar mama lui, babutza la vreo 100 de ani, care, saraca, era pe patul de moarte ...
Asa ca trebuia sa parcam o masina pe o alee, la marginea cladirii. Cind mi s-a stricat masina, am chemat pe unul de la un auto shop sa vada ce are si am parcat masina in fata cladirii, in spatiul de parcare al apartamentului vecin (care tot asa, era liber aproape tot anul si nimeni nu era acolo atunci). Omul de la auto shop trebuia sa vina dimineata, iar la prinz trebua sa merg la servici. Omul m-a sunat dimineata ca nu poate veni, asa ca am crezut ca pina la prinz nu are nimic daca masina sta in parcarea din fata.
La 12 ies la masina, sa merg la servici si ia masina de unde nu-i!!! Handicapatul de bosorog comunist mi-a luat masina cu tow away, din fata blocului in care locuiam, dintr-o parcare aproape goala si singura data cind am parcat masina acolo! A trebuit sa platesc 150$ ca sa imi iau masina inapoi de unde mi-o dusesera aia!
A doua zi dupa ce s-a intimplat asta, saraca babuta, mama nenorocitului aluia, a murit ...
Inainte de apartamentul acela am stat intr-o alta cladire, in aceeasi zona, pe plaja, jumatate plina cu mosnegi, cealalta jumatate in Canada, administratorul era un neamt, tot la vreo 70+ de ani si comunist pe cit se poate!

Parerea mea, ca am patit-o cu administratori de-astia (si nu ai cu ce supervisor sa vorbesti in afara de idiotii astia) mai bine iti cauti in alta parte decit sa iti nenoroceasca zilele din secunda in care te muti acolo. Pentru ca nu o sa fie numai masinile, o sa fie copiii care vorbesc prea tare, perdeaua care sta putin inegala in ambela parti, fumul de la mincarea pe care o faci, sonorul la tv, citi vizitatori primesti si la ce ore ... si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ramona si ocebine, am cumparat UGGs din Buffalo azi. Ieftine ca braga, cum mi-ati aratat pe site-uri. Multumesc, asa m-am hotarat ca merita sa mergem! Copila e in al 9-lea cer!

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma bucur ca ai gasit, sa le poarte cu placere!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ca nu stiu ce sa ii mai fac.
Deci: Mike de 2 ani numai apa beia, si era ok.. acum de o luna a inceout asa: cola la greu, seminte intruna rontzaie si colac peste pupaza la orice masa baga si ardei iute. Acum de joi s-a trezit cu dureri de stomac si il tine intruna, nu stiu ce sa ii dau sa ii treaca, ce mancare sa ii mai dau . I-am luat pepcid complete sa ii dau de 2 ori pe zi cate una si am mai luat antacid, care sa ii dau 3 - 4 pe zi, in caz de nevoie.. culmea e ca a luat deja cate una din fiecare si nu i-a trecut deloc durerea. Au trecut cam 3 ore deja... ce sa ii mai dau.. ce papa se recomanda?
un sfat va rog

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, branza de vaci se da la dureri de stomac, e pansament gastric. Paine prajita, supa.

Josefine, casa de piatra si bine ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cum fac eu branza de vaci? sau cum se numeste sa cumpar...

quote:
Originally posted by ruxij

Gabriela, branza de vaci se da la dureri de stomac, e pansament gastric. Paine prajita, supa.

Josefine, casa de piatra si bine ati venit!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput