Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lasa pompierul, mai bine da tu telefon la cei care sunt calificati sa raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cu privire la statul in fata, nu ma pricep decit la statul NY (si fiecare stat are legislatie la nivel local). In NY State nu este o virsta de limita pentru statul in fata. Este perfect legal. Asta nu inseamna safe, cum bine a punctat Sinzi...Daca air-bag este dezactivat, este legal. Si asta o spun cu siguranta pentru ca sotzu' e obligat sa mearga in fiecare an la cursuri pentru safety (natura serviciului) si a intrebat instructorul (pentru ca aveam batalii cu Nick care vrea sa stea in fata).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Au fugit americancele....

L-ati vazut pe Putin in vacanta??....io zic ca nu-i Brad Pitt in nici un caz...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da' nici n-arata rau tataie:)))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cu niste ani in urma sigur n-as fi zis asa, dar acu' zic si eu ca n-arata rau. Sigur e mai batrin decit Brad Pitt, nu?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Are 54 de ani parca...nu arata rau pentru virsta lui dar are asa o privire hoatza si fioroasa in acelasi timp

Am ajuns sa-l disec pe Putin de plictiseala...azi chiar nu prea am avut ce face la servici si mi-e o lene regeasca....casc gura pe Internet....

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ocebine
L-ati vazut pe Putin in vacanta??....

m-au distrat comentariile...:-))

Who knew Siberia could be so much fun!
First he wants to start re-arming Russia with weapons, and now he just wants to show that he has some guns of his own!
he should release the KGB workout video,he is in great shape for his age.
He’s not that old. He’s 54. He is not in great shape for 54. He needs to wear a bro.
The LAST thing that I needed to see today was some droopy old Russian moobs.Can we rebuild the wall to keep shiz like that out of sight?
He’s putting Tyra Banks out of a job!

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Da Conchita si pe mine m-au distrat comentariile...unele chiar au umor...m-au lasat interzisa cele care il gasesc sexy pe nea Putin

Pe de alta parte ma gindeam ce naiba e in capul lui sa dea drumul la astfel de fotografii???? A luat lectii de la Paris Hilton???

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai arata rau la 54 de ani? Vezi ca e mindru si el daca a dat drumul la pozele astea.
M-au distrat si pe mine comentariile.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

MA intreb cum o arata Basescu intr-o postura din asta
O fi prins ceva peste??

Noi am trecut prin Rosia Montana anul asta, care arata tare trist...chiar comenta prietena mea la entuziasmul meu de a bea apa din orice izvor, ca uite cat de "organica" e apa de unde izvoraste...

Sunt tare triste si orasele (fostele) miniere de prin zona...m-am infiorat ce mizerie, saracie si fantomatice sunt!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput