Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 26
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Ma bucur ca v-au placut fotografiile! Este hobby-ul lui, as vrea sa am si eu rabdare si un pic de talent...el sta cate o zi intreaga si bibileste o poza.
La mine loteria a venit ca cireasa de pe tort, dupa ce un an de zile m-am zbatut sa invat si sa fiu admisa la universitate aici, pesemne ca a zis Doamne-Doamne ca merit:))Nu ma asteptam, mai ales ca era al treilea an cand participam si uitasem complet, prinsa fiind in vartejul admiterii la master.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Cenia, ce scrisesem aici e diferit de homeschooling (care vad ca e popular si la Dallas), e unschooling. Adica nu e un curiculum fix, il inveti pe copil in functie de hobby-ul lui. Ma rog, n-am studiat cu mare atentie ca m-a pufnit risul. Cum ziceam, unde o fi fost varianta asta pe vremea mea? Mi-as fi dorit atunci sa fiu unschooled...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Legat de loteria vizelor - nu e nici o suparare, clar e mai usor sa ai partea asta rezolvata.
Eu am trimis plicul pentru loterie mai mult din joaca. Sotul meu incercase de citeva ori si nimic. Apoi am zis sa-mi incerc si eu norocul (nu scria in regulament ca daca ai GC nu e voie) si... surpriza! A fost mai greu sa-i conving dupa aia sa-mi dea actele, ba unii au vrut sa ma si deporteze. Ma asteptam la asa ceva si am ezitat daca sa merg mai departe cind am cistigat. Pina la urma mi-am facut curaj si i-am infruntat. Am tot zis ca o sa verific daca intre timp or fi schimbat regulile, dar uite ca n-am facut-o.
ruxij spune:
Ce nu am inteles este cum de mai ai avut nevoie de alte "acte", de la loterie, Ramona, daca deja aveai green card. Nu am inteles. Poate dc. ai stat peste viza sau ceva sa fi avut probleme sa nu vrea sa iti dea actele odata cu castigarea loteriei, dar imi cer scuze ca nu inteleg treaba cu ai green card si mai castigi inca odata tot green card.
Ramona J spune:
Eram proaspat casatorita (desi de opt ani impreuna). Ca sa vina sotul la vremea aia ar fi durat cam patru ani. Asa ca a trimis el (din nou) la Loterie si daca tot am pregatit plicul m-am gindit ca ar fi interesant sa depun si eu. M-am uitat peste reguli, nu spunea ca n-ai voie (s-or fi gindit si ei ca n-ai de ce...). Cistigind eu a primit si el viza. A fost treaba incurcata, daca la Departamentul de Stat i-am lamurit mai repede, cu Immigration a fost mai greu...
Si in zi de azi imi bate inima mai repede cind aud de ei.
Ramona J spune:
Nu mai vine nimeni pe aici. V-a suparat povestea mea?
sinzi_ana spune:
Am si eu o intrebare urgenta
Este legal sa tii copilul pe scaunul din fata in carseat, daca masina dezactiveaza automat air-bag-ul???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Gabbriela spune:
nu este legal, iti da amenda de te prinde cu el in fatza.
Legea spune clar, cel mai sigur loc pt copii care nu au 12 ani"parca nu sunt 100% convinsa de ani 12 sau 14", trebuie sa fie pe locul din spate al masini, in car seat, sau in centurile masini - depinde de cati ani are copilul.
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Am si eu o intrebare urgenta
Este legal sa tii copilul pe scaunul din fata in carseat, daca masina dezactiveaza automat air-bag-ul???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si Davidbomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Sanatate si numai bine
![](floare.gif)
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
![](foto.gif)
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alintaroma/alintaroma.jpg)
alintaroma spune:
Sinzi la noi scrie si pe airbagul de masina ca virgula copiilor sub 12 ani le este interzisa calatoria pe scaunul din fata si ca activarea airbagului le poate creea big injuries.... asta din memorie o spun. Dar e clar ca nu e safe; scaunul de masina nici nu mai conteaza
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ANDRUSHKA/ANDRUSHKA.jpg)
ANDRUSHKA spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu acum fug ca pe PBS incepe un documentar despre firma din Canada care a vrut (sau chiar a si facut, nu stiu - imi amintesc doar ca era scandal) sa scoata aur din Apuseni. Poate e si la voi?!
Excelent reportajul, si-mi pare rau ca nu l-am prins de la inceput. Se vede ceva si pe situl PBS si sper ca in curand sa poata fi vizionat on-line. Am sa urmaresc si poate pun un link atunci.M-au impresionat pana la lacrimi oamenii aia, cu vorba lor ardeleneasca...