Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ati vazut asta la stiri: www.msnbc.msn.com/id/20359961/" target="_blank">Obezitatea - Virus?...cercetatoarea proncipala este romanca...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Miereamara, pozele sint foarte frumoase. Cine e asa artist?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Artistul este "consortul" meu:)

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by miereamara

quote:
Originally posted by Ramona J

Miereamara, pozele sint foarte frumoase. Cine e asa artist?

Artistul este "consortul" meu:)

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Wow...superbe poze...ma plimb printre ele acuma...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Miereamara, intr-adevar superbe poze!

Da, sunt aici mai multe universitati unde cred ca poti face un master in health admin. Te-ai uitat pe site la Univ of Wa sau la Seattle Univ?
Si mai sunt si alte locuri.
Daca mai vrei informatii te ajut cu placere si daca cumva veniti incoace sper sa ne si intilnim.

Cu caldura si umezeala sunt si eu certata. Am fost in Florida la inceputul lui iunie exact cind a inceput sa ploua si era ceva insuportabil. Asa pentru citeva zile merge dar sa stau acolo nu mi-ar place cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, ma bucur ca ati reusit. Ai perfecta dreptate, e mult mai greu pentru cei care nu au acte.

Anamaria, foarte interesant. Sigur sint afectata de virusul ala, altfel nu-mi explic cum de ma ingras asa usor. Ma bucur ca e romanca tipa, ar trebui totusi sa-si schimbe numele...

Mai, dar nu ploua mult la Seattle? Asta nu inseamna ca e umezeala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si mie mi se par superbe pozele lui miereamara.

Umezeala cred ca nu place nimanui. Totusi mie mi-a placut in Houston, mi-ar placea sa traiesc acolo. Da, e umezeala, dar doar din iunie-iulie incolo, pana in septembrie, nu e in fiecare zi la fel de umed. In schimb toamna, iarna, primavara imi plac ca e cald si bine. :)) Cum vreo 7 ani am trait ba in California (cald si uscat), ba in TX, mi-a fost cam urat de vremea de aici, dar intre timp m-am obisnuit, acum nu ma mai sperie nici pe mine iarna, doar sa fie destul de blanda imi doresc, nu ca prin Canada de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vino la Dallas, poate nu e chiar la fel de cald ca la Houston, dar nu ai nici umezeala de acolo.

Mergi la inceput

As veni, da' ma duc unde e jobu' :) Daca ar veni frun job in Dallas, mai bun ca asta de aici, nu mi-ar parea rau. Nu mi-ar placea in statele din nord sau in state scumpe, in rest oriunde ma obisnuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

Buna fetele,

Ma scuzati ca intervin, dar as vrea sa intreb fetele care au nascut deja aici.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Am asigurare, dar nu am folosit-o niciodata.
Acum pentru control, ar trebui sa sun la spital sa-mi fac programare si ma repartizeaza ei la un doctor sau as putea sa ma duc direct acolo?
Vroaim sa aflu si parerea voastra inainte de a ma interesa la spital.

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Da, suna si fa-ti programare la ginecolog. Intai afla daca spitalul/doctorul respectiv sunt in reteaua asigurarii tale/accepta asigurarea ta.

Mergi la inceput