Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 31
onitza spune:
DAMA, tu chiar o sa faci bebe 3??? am crezut ca zici in gluma!
ia deschide listuta cu mamici de bebe 3 ca tare curioasa sunt cine se mai baga????
![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Am primit mesaj de la Miki:
"Ma simt extraordinar. Bb Yannis a iesit dupa 3 ore fara chin si e frumos si sanatos. A avut 3500. Acum il astept la masa."
Felicitari, sa va traiasca minunea mica, sa va duca multe bucurii, sa fie sanatos is norocos!Din cate am inteles este ziua tatalui,
sa fie sanatos, petrecere frumoasa! A primit cel mai frumos cadou.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
SMS DE LA MIKI:" Ma simt extraordinar. Bb Yannis a iesit dupa 3 ore fara chin si e frumos si sanatos. A avut 3,500. Acum il astept la masa"
FELICITARI MIKIIII!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE YANNIS!!!!!!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Wow, ce rapide suntem
. Sa inceapa petrecerea!
onitza spune:
OTILIA mi-ai luat-o inainte!!!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Ii sarbatorim pe Yannis is pe tati de Yannis la mine, ca si-asa se dau gauri, se lucreaza cu bormasina, deci Paul nu va dormi la pranz, va asteeeeeeeeeeeeeeeeept!! voi aduceti bebrea, eu pun gratarul la foc!!!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Eram chiar in fata calculatorului si m-am grabit sa scriu.
Dar dupa mesajul tau Ioana, a mai fost un mesaj si de la Marta, oare de ce l-a sters? Sper ca nu am suparat pe nimeni.
onitza spune:
Azi a facut si Paul 2 ani si 9 luni ca si el e nascut tot pe 28, dar..noiembrie!
vaaaaaaaai, mai sunt 3 luni si implineste 3 ani, nu-mi vine sa cred!!!!!!!!! cum a trecut timpul!! dar nu pot psune ca repede, am resimtit fiecare secunda care a trecut din viata noastra de cand l-am nascut! poate de-aia nu ma arunc sa il fac pe bebe 2 acum! ![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Nu cred nici eu ca s-a suparat, dar la cat de frumos ai scris, probabil s-a gandit sa ramana mesajul tau! eu cand am vazut cu rosu, m-am si speriat, ca nu imi aduceam aminte sa fi colorat scrisul"!!!!!!! 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
FELICITARI MIKI! SA FITI SANATOSI, MANCACIOSI SI CUMINTI![/B]

[red]Otilia, sa stii ca ai dreptate, Diana ne-a schimbat viata si ne bucura in fiecare clipa.Pot spune ca ma simt fericita si implinita.
In rest suntem bine, am culcat-o pe Diana, am bagat varza la cuptor si-o astept pe mama sa pot merge la stoma...
Diana