Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Pupam tunsuliciu...ma omoara ochisorii aceia mari si frumosi

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Hai ca mai am cateva poze cu diana mozolici, facute la socrii, inainte cu o saptamana de plecarea noastra.

Ioana, mersi pt complimente...ei nu-i chiar asa, noroc ca nu-s prea grozave pozele...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vazut tunsuliciul, murdaricia si pe mihaela cea
pe toti

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza

TRY te omor cu zile??? speram sa fie asta efectul! pai ce mai astepti??? daca iese cu fundite al treilea??? chiar, te gandesti sa mai faci un bebe? nu neaparat acum, cred ca ti-ar fi foarte greu, am vazut ca te intorci si la serviciu, dar peste 4-5 ani??? Delia este intr-adevar foarte precoce, nu as fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei; e foarte ambitioasa, sta teapana in picioare, daca o tii de manute, in fund, deja se propteste cu piciorusele sa se ridice in picioare, daca ii pica pata pe o jucarie, depune tot efortul din lume sa ajunga la ea, si e foarte fericita ca reuseste. Iti zambeste dupa ce te priveste cateva secunde serioasa, dar cu toata gurita, e o scumpa!!!
Paxela cred ca a ajuns!!! au plecat azi-noapte! DISTRACTIE PLACUTAAA!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Am mai spus cu alta ocazie legat de un alt copil la noi in familie. E un risc necunoscut pe care mi l-as asuma ca bebe sa aiba DBA. Desi de cele mai multe ori treaba asta apare sporadic, sunt si familii care au mai mult de un copil nascut cu DBA. Nu-mi pot asuma acest risc. Daca adrian e norocos si acum e in remisie, nu stiu daca un alt bebelus, de s-ar naste cu DBA, ar avea norocul asta. Asa ca las pentru altii treaba cu 3 copii care nu au constiinta incarcata ca mine.
Iar de o vrea Al de Sus sa ne insarcineze cu-n al treilea copil, impotriva hotararilor noastre... nu stiu ce-o sa fac. Ramane de vazut. E greu, foarte greu de luat o decizie in lipsa circumstantelor. Asa ca ma feresc si ma protejez cat pot ca sa nu ajunge in situatia asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
mai eu nu mai inteleg nimik...azi dim s-a trezit ruxitza cu pampersul uscat, uscat si s-a ceut la pipi imediat cum a facut ochisori dar nu ma imbat cu apa rece...probabil a vrut sa nu o mai fac de ras pe-aici ca poate citeste cuscritza din umbra si o face de ras la david

Pupma rizitza cumintica, ai sa vezi mami ca o sa faca si la olita, incetu' cu incetu' se face otetu'

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Ochi verzi, mey, trebuie sa va fi simtit taaare bine acolo. Numai cand vad palmieri si nisip ma apuca mancariciu-n fund si-as pleca si maine.
Plec eu undeva, dar nu in insule, ci la servici. Bun si-ala, decat deloc... asta ca sa termin intr-o nota optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY iertare, nu mai stiu cand ai scris, cred ca nu am fost atenta!!!
In acest caz, ai dreptate, mai bine nu te risti, ai doi copii minunati, frumosi, Adrian e din ce in ce mai bine!!!

MIHAELA mi-a placut Diana grozav!!! e atat de dulceeeee! zambeste in mai toate pozele, cum sa n-o adori????? si se vede ce mult ii plac copiii, dupa felul in care incearca sa o protejeze pe verisoara ei si sa se joace amandoua. Bunicul vad ca se tine bine ; tie iti sta tare bine roscata, aveam si eu o perioada in care ma faceam roscata, probabil ca o sa revin in curand la acesta culoare ca nu mai imi place satenul asta deschis,, parca-s spalacita.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata fetele!

Am avut de citit nu gluma, ati fost f harnicute. Am vazut si pozite, toti copii is frumosi si dragalasi, mamicile de asemenea.
Am vazut si pozele de la Miha cu baietii nostrii in parc...hai mey Onitzo, multumesc da chiar foc de frumoasa nu-s . Cat despre tovarasa la baieti, le face Miha, eu...daca faceam pana acu, da' de acu' is cam depasita mey fetele, mey...o sa ma bucur de minunica lui Miha si o sa am si eu astfel fetita
Va pup, AMR 1 zi pana la concediu...mai vb insa

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME concediu placut!!! am un motiv intemeiat pentru care te-am admirat, semeni mult cu mama cand era si ea mai tinerica!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare si de la noi!
In we am fost la Pitesti.Mariuca a ramas acolo,eu am o gramada de treaba de facut iar ea vrea sa-si bage nasul in toate.Oricum la bunici e super rasfatata,plimbata...se joaca si cu verisorul ei,deci ptr.ea e OK,mai greu ptr.mine.ne-am intalnit si cu Diana si Andrei.Normal ca s-au certat pe jucarii,normal ca Mariuca si-a mai luat-o de la el,doar e barbat!Pana la urma s-au impacat...pana la urmatoare intalnire.
Monica,eu nici macar nu am incercat sa-i scot pampersul de noapte.Ca Ruxi face si mariuca:2-3 nopti scot pampersul uscat si cand zic"gata,am scapat',dimineata urmatoare are 1 tona!..asa ca,mai astept.
Ochi_verzi,tare frumusica-i Diana ta!
Onitza,la fel si ochiosul de Paul.
Paxela,am vazut poze/citit despre comorile tale.Silviu e asa intelept uneori,din ce povestesti tu,ca mi-e ciuda..ca Mariuca e tare capoasa.Iar BBlina..e o dulce,frumoasa...
Pupici si o saptamana super

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput