Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi nu am mai fost tot asa norocoasa ca ieri dar si din cauza ca a dormit pana tarziu...a adormit la 22,30 si s-a trezit la 10 dim...cat sa se tina saracutza daca mami nu a indraznit sa o trezeasca sa faca pipilica la olitza
va puuuup pe toate si pe copilashi
sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Se pare ca la noi necesita multa rabdare si nopti nedormite scoaterea pampersului. face pipi pe el ziua daca nu il pun eu pe olita, la somnul de pranz face pe el, nu se tine cele 2 ore cat doarme, iar noaptea , face de 2 ori pipi ; zilnic spal lenjerii si hainute pishalate , traiasca masina de spalat!!
Dar tot nu-mi vine sa renunt la ce am inceput, desi e foarte greu ca e vorba de nopti nedormite, in curand incep si serviciul
Oare cat o sa mai dureze pana cand isi formeaza reflexul de a se tine noaptea sa nu scape pe el??? am incurcat-o daca ma mosteneste, fiindca eu am facut pipi in pat pana la 7 ani ..e o boala dar nu mai stiu cum se numeste...chiar oare se mostenteste???

Gata, v-am ametit destul!!

Mie tocmai ce mi s-au retras rusii , dupa doar 2 zile...n-am avut niciodata menstruatie de 2 zile...de obicei ma tine cam 6 zile.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, unde mergeti in concediu?
offf... eu nu prea mai apuc sa citesc pe DC... sunt mereu in fuga...
A-ti terminat casa?

Fetelor am vazut insa multe poze.. eram in urma, pup toate mamicile, burticile si copilasii.

Noi am fost w-e asta la Borsa, am urcat putin in m-tii Rodnei, dar cu copil e greu sa faci ture. Am ales ce era mai "soft"...
Borsa e cam la 200 km de Baia Mare... e o zona super faina, f traficata iarna in special fiindca are partii de ski serioase si in curand va avea una olimpica.
Am inchiriat o cabana impreuna cu niste prieteni de-ai nostri si am avut un sfarsit de saptamana tare frumos.
Era cat pe ce sa prindem si festivalul portului popular de pe Prislop (Hora la Prislop), unde se intalnesc din 3 judete, Maramures, Suceava si Bistritza-Nasaud... dar era programata excursia la Cascada Cailor. Pe Pasul Prislop (cca.1400 m) am urcat cu o zi inainte de festival si tare rau imi pare... mi-ar fi placut sa vad festivitatile si tarani imbracati de sarbatoare.
Oricum peisajul de aacolo de sus spre vai, e superb, se pare ca e una din cele ami inalte trecatori din Ro.
Am reusit sa vad totusi portul traditional pe viu... fiindca in drumul de intoarcere acasa, pe Valea Izei, in fiecare sat erau multime de nunti...si-acolo inca se mai imbraca cu zadie si fota femeile... iar barbatii cu ciucuri(pantaloni) si ilice "instrutzate" (impodobite) precum si nelipsitul clop de paie.
E frumos... sunt momente cand sunt mandra ca-s romanca, ca-s nascuta pe pamant morosenesc.
E atata energie pozitiva si optimism in zona ... eu m-am intors plina de o stare de bine.
Sa veniti fetelor sa vedeti Maramuresul. Merita.

Aici sunt poze de-acolo:
http://good-times.webshots.com/photo/2943609610041392996WhyeDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, daca rezisti mergi mai departe e pacat sa renunti...
noi ziua nu mai avem accidente nici macar la somnul de pranz dar noaptea este plina de accidente
danette, ce poze frumoase si peisajele si irisina sunt minuni ale naturii ma bucur ca v-ati distrat

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

E ultima zi de serviciu, inainte de concediu, of course . Dana, plecam la Mamaia, e un concediu tarziu, pe fuga ptr ca anul asta au fost alte prioritati. Inca nu ne-am mutat de tot, da 80% lucrurile is in casa. Mai tre' sa ne mutam noi , numai nu dormim inca acolo, dar in rest suntem prezenti. Asteptam gazul, ca sa putem da drumu la centrala, sa avem apa calda si sa putem folosi aragazul. Dupa concediu ne mutam. Inca nu avem TV, net si telefon...dar avem rabdare ptr ca singura speranta e Dolce, dar cum Romtelecomul nu se dezice de serviciile stil Ro ...mai avem de asteptat.
Pozele din drumetie sunt superbe si cum iti mai spuneam sper ca intr-o zi sa ajungem si noi vizitam "plaiul cu dor".
Roxanicea cred ca e deja in concediu, ca n-a mai dat nici un semnulet.
In rest, nimic nou, Vladut e f fericit ca pleaca la mare, si-a strans banuti marunti sa se plimbe cu "gundula" si e plin de surprize zilnic.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

MONICA rezist , nu mai ma intorc la pampers sa nu il dau peste cap, in felul acesta sper eu sa reuseasca macar la somnul de pranz sa nu mai faca pe el, ca la 1 dec merge la gradi si am zis sa o iau din timp. Azi-noapte a facut de 3 ori pe el, sunt cheauna la ora asta, nu-mi arde ncii sa mananc, parca nici cafeaua nu intra bine .
Ma duc sa gatesc file de peste cu legume sote la cuptor...m-am dat pe mancarica sanatoasa!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutari si de la noi
Ioana, cu rabdare veti ajunge sa nu mai faceti in pat. Eu am avut noroc ca inainte sa-l scot definitiv, Diana se cerea singura peste zi. Acu' ca ai inceput nu mai da inapoi. Veti reusi...
Dana, super pozele.Foarte frumoase locurile, iar Iris, ca de obicei...o frumoasa.
Aime, va doresc un concediu frumos si sa va distrati... restul se rezolva.
Noi suntem bine, toata ziua iesim afara cu tot "tacamul" dupa noi... bicicleta, minge, coarda(m-a innebunit cu coarda, se tot chinuie sa invete sa sara...le vede pe fetitele mai mari si vrea si ea), plus jucariile pt nisip.Asa ca arat ca un magar cand cobor scarile
De cand am venit, ma calareste mereu si ma tot strange in brate si ma pupa...iar inainte trebuia sa-i fur cate un pupic.

Diana

Mergi la inceput

MIHAELA multam de incurajare. cu siguranta vom reusi , doar ca la noi dureaza un pic mai mult draga de Diana, e topita dupa voi, i-a fost dor de tine, ce bine ca te poti bucura de tandreturile fetei!! SI eu il rog pe Paul sa ma pupe, e mai simplu pentru el cand il pupa altii , insa cand il imbratisam, ne strange tare-tare, de ne topim nu alta!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Va multumesc pentru pupicii la burtica.Yannis Theodor va pupa si el.
Miha ai fetita sa inteleg ??? ce fericire ! sa fir sanatoasa si frumosa ca mami, am vazut pozele cu prietenii moldoveni, sunt super dragute, la fel si mamicile.
Aime felicitari ca sunteti aproape mutati, va individiez.Barbatu' vrea sa dea delay un an pt inceperea lucrarilor la casa, deja eu sunt terminata cu organizarea in casa, nu mai stiu unde sa arunc lucruri ca sa aiba loc si bb2.
Deja l-am mutat pe Alexander in sufra, e foarte bine si el e mandru ca are camera lui.A inteles imediat ca e mare si ca trebuie sa aiba grija de jucarii.Numai ca astept reactia lui cand l-om pune pe bb langa noi...
eu azi imi fac bagajul de sital ca mai am vreo saptamana.Ca si la Alexander sosu' mi-a facut surpriza mult asteptata si pleaca din tara in ultima saptamana.Vine sambata, sper sa nu ma gaseasca leganand pe bb2 ca-l ucid.
Oricum d-abia astept, parca nu se mai termina c neputinta asta a mea, desi pe aLEX l-am mai lasat la munte o saptamana ca nu vroia acasa.Si m-am gandit ca si asa iar vin caldurile sapt asta in Bucuresti.Problema e ca ma simt grea, obosita fizic si mare.Concluzia e ca e mai greu.
Zi usoara la servici, va invidiez, nu credeam dar nu stiu ce sa faca acasa...parca sunt nauca, ma uit si nu gasesc nika de miscat macar sa am impresia ca sunt flositoare aici.Am nevoie de copil ca daca nu ma duc la servici.

Va pup

Poze noi jun.

DEC 2006.

Miki,37+ si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, sa aveti super concediu!
eu astept sa fie casa gata si sa pui foto.
Pai cand o sa-ti faci vreme sa vii pe "plaiul cu flori, pe plaiul cu dor" eu te astept cu drag. Vin cu tine sa fac pe ghidul, ok?

Ochi verzi... sunt frumoase locurile, dar si la tine sunt la fel de frumoase. Am in plan sa urc si in Parang si in Retezat, spre sa reusesc in curand.
Si in Hateg vreau...
de-as avea mai mult timp.... acum pana mai am fortza sa urc pe munte... degeaba o sa am timp la pensie...

Mergi la inceput