Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by monica-elizabet

nu stiu daca sa ma bag sau nu fiindca pampersul ruxandrei de dimienatza cred ca are 1 kg ceea ce inseamna ca ea nu tine chiar delok...cum ii vine cum face pishulica
dar cafeaua nu o refuz de dimineatza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

moni, cred ca oricum tu ai experienta cu alex
dar poti incerca si varianta , pipi la culcare, si trezita pt pipi inainte de ora normala cu 10 min, ei atunci fac de obicei imediat cum incep sa se trezeasca, si vad la fimiu dimineata umple oala , nu stiu daca face si peste noapte sau doar inainte de trezire dar poti verifica poate e mai usor decat crezi
bafta

Good point, mamica experimentata ce esti. Eu dupa ce i-am scos pampersul lui alex nu-l mai lasam deloc dimineata, cum aparea ca o boare pe usa, cum il duceam la baie. Si tot asa, facea juam de oala.
Acum nici nu mai stiu cand face pipi, se duce singur si nu-l mai am deloc i nvedere. Daor atat mai fac, il sterg de kk. Dar si asta va trebui sa invete in curand caci aici la gradi de la 4 ani nu-i mai sterge nimeni la fund (chestie de protectie sexuala cica).
Si pt ca tot sunt la capitolul laude, sunt ff bucuroasa, adrian se ridica in fundulet singur de pe spate. Ne mai trebuie doar un pic de exercitiu si-o luam si de-a busilea, acum merge taras ca soldatii. Dar de deplasat nici nu stii cum acum e aici si in 3 secunde e in partea celaalta a camerei, a prins o viteza la celelate metode de a se deplasa (pe spate, prin rostogolire si taras).
E un dulce si intelege o gramada. Se ridica la comanda in fund daca-l pun, imi da pupici daca ii fac sunetul corespunzator de pupic, bate din palme, isi foloseste manutele foarte bine (adica are dexteritate), l-a vazut pe frati-su ca se spala pe dinti si-a inceput si el sa vrea sa aiba periuta (facea galagie ca nu ajungea sa-i ia periuta lui alex), asa ca de azi avem periuta stage 1 de la oral B (bty, Dana ) si e tare fericit ca are si el ce baga i ngurita. Dar daca-i zic sa-l spele mami pe dinti, sta cumintel si asteapta sa-i frec dintii.
Rade cu gura pana la urechi cand ii spun poezia cu Pisicuta, pis, pis, pis / Te-am visat azi noapte-n vis etc.
ii plac cantecelele de pe cutiutele muzicale, sta cuminte si asculta.Acumi ii iese si al optulea dinte si scrasnim din dinti cat putem.

Alex s-a cumintit simtitor, fetelor. Mai are el faze de galagie si contre, insa sunt cat sa simt ca am si eu copil in casa. Se vede ca ne-apropiem de 3 anisori. Uff, sper ca se duse perioada de crize urate si ne-am facut baieti mari.
Daca ati putea sa-l vedeti cum povesteste desenele povesti pe care le vede, ati muri de ras, cu atata seriozitate si cu intonatie de poveste ca si cand ar urma mereu ceva, el traieste foarte intens ce vede acolo, pune suflet cand povesteste. Ii place ipostaza de nenea rau si regina cea rea (el nu cere alba ca zapada, ci desene cu regina cea rea)

Maine seara vine mamaie si tataie, sunt tare curioasa ce-o sa zica alex.

Marti incep serviciul, tristete mare pe capul meu, dar... ce sa facem? Asta avem, cu asta defilam.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:

aaaa si mai avem o bomba de la fimea, eram la terasa la un suc, domnisoara fasss intinsa toata dupa sucul meu de fapt al lui Silviu pe care il beam amandoi, iau paiul si l pun in gura, eu cu gandul tzeapa.... ia si vezi ca nu e nimic .... dar sa nu pofteasca copilul, ei bine..... inainte sa apuc sa reactionez a tras o gurita buna de suc cuy paiul lejer fara sa dea pe ea fara sa se inece fara sa scuipe, asa ca nu mai fac experimente si nu mai subestimez copii ca ma frig rau acum stau cu inima cat un purice caci plecam in concediu si asta ne-ar lipsi vreo indigestie, alergie sa doamne fereste,
iam dat apoi apa plata cu paiul si bea la fel ca fratisu, oare nu am gresit varsta ei?

Adrian la fel a baut cu paiul, dintr-o data, n-a fost nevoie de exercitiu. Nu mai tin minte cand i-am dat prima data, dar cred ca era mai mare ca fi-ta. Alex insa a avut nevoie de cateva incercari ca nu stia sa traga pana cand din greseala s-a prins cum vien treaba cu paiul.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!
Robert a plecat in excursie la munte,cu bunicii...si eu iar sunt singura si trista... Stau si ma intreb de multe ori...oare am sa m,a intarc vreodata de copilul meu? oare cum va fi cu bebe 2?Il voi iubi la fel de mult?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

acelasi lucru intreba si miki, iar raspunsul e daaaaaa, ii vei iubi la fel nu vei utea face diferente

sa vezi ce mi se rupe mie sufletul cand o cert pe fimea, incepe si se mierloie iar fimiu daca face asa fara motiv il cert sau de fapt nu il cert ii explic ca miorlaie degeaba ca oricum nu pricep nimic si pana nu zice sa intelg ce vrea nu are decat sa faca cat vrea ca tot degeaba, drept urmare trebuie sa ii aplic si ei aceiasi metoda, sa nu zica saracul baiat ca ea are voie si el nu, cel mai penibil m-am simtit cand ea miorlaia( evident de alint) si eu ii zic" plangacioas-o ,nu mai plange asa degeaba, " sau ceva de genul, la care fimiu, mami ea e bebelus daia plange nu e plangacioasa asa ca ciocul mic mami ca... te faci de rusine , ce o fi fost in capul lui, uite-o si pe idioata asta ii tine morala nu vede ca e bebe

Paxela, la fel procedez si eu cu alex si adrian uneori. Ii mai zic una-alta lui adrian ca sa-i mai creasca si lui alex inima-n piept ca nu numai lui ii fac observatii sau ca numai el n-are voie cutare sau cutare. In schimb alex e si el cu gura pe adrian cand vede ca face ceva ce nu trebuie. Daca l-ati vedea cum ii spune "Aidan, nu puni mana, nu puni mana" (cu accent de moldovean, asa pronunta) sau Aidan, nu baga gua (nu gaba in gura).Daca ma ocup cu ceva de alex si adrian face scandal i ispun: asteapta acolo, nu vezi ca acum ii dau lui alex sa manance? Dupa ce termina el de mancat vin si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY te omor cu zile??? speram sa fie asta efectul! pai ce mai astepti??? daca iese cu fundite al treilea??? chiar, te gandesti sa mai faci un bebe? nu neaparat acum, cred ca ti-ar fi foarte greu, am vazut ca te intorci si la serviciu, dar peste 4-5 ani??? Delia este intr-adevar foarte precoce, nu as fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei; e foarte ambitioasa, sta teapana in picioare, daca o tii de manute, in fund, deja se propteste cu piciorusele sa se ridice in picioare, daca ii pica pata pe o jucarie, depune tot efortul din lume sa ajunga la ea, si e foarte fericita ca reuseste. Iti zambeste dupa ce te priveste cateva secunde serioasa, dar cu toata gurita, e o scumpa!!!
Paxela cred ca a ajuns!!! au plecat azi-noapte! DISTRACTIE PLACUTAAA!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

AIME, MIHA ce bine se inteleg Vladi cu Robert!!! imi place de fiecare data cand ii vad tinandu-se de manuta!!!!! in curand o sa o tina intre ei de manuta pe surioara lui Robert! AIME, nu ii faci si tu o tavarasa de joaca fetitei MIhaelei??? fetelor, frumoase pozele, ma bucur ca v-am vazut si pe voi, AIME, esti frumoasa foc , MIHA, imi place mult tricoul tau, te imbraci foarte modern!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau1

Ioana,iti dai seama ce mandra si alintata va fi fii-mea intre asa 2 baieti frumosi? Hmmm...Aime ce spui?Ii faci pereche lu' finuta ta?

Noi aseara am fost la o nunta,am dansat-o pe fii-mea toata noaptea... Cred ca o sa fie o mare dansatoare,ca i-a placut...a fost tare cumintica.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
mai eu nu mai inteleg nimik...azi dim s-a trezit ruxitza cu pampersul uscat, uscat si s-a ceut la pipi imediat cum a facut ochisori dar nu ma imbat cu apa rece...probabil a vrut sa nu o mai fac de ras pe-aici ca poate citeste cuscritza din umbra si o face de ras la david
try,felicitari pentru adrian si pentru dintisori si pentru ridicatul in funduletz...ref mersul in 4 labe alex nu a mers delok asa...el a mers direct in piciorushe la 1 an...daca am incercat sa-i aratam noi ce si cum sa faca...mergea si el dar cu spatele
cred ca o sa se bucure tare mult amandoi cand o sa vina bunicii...
onitza cum mai decurge operatiunea scos pampersul?
miha cred ca o sa fie tare rasfatzata printesa ta de cei doi printisori prieteni... baieteii si mamicile lor
miria...buna friptura cu cioco
va pup pe toate si va urez o Duminica faina in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall! Hai ca reusesc sa pun si eu poze din vacanta sper ca se pot vedea toate 35...ca azi m-am incurcat in stiinta...
Noi am fost la gratar, la noi pe deal dar, am apucat sa facem carnea si mititeii ca de mancat am mancat acasa pt ca au aparut norii si a inceput sa tune...
Try,bravo pt realizarile lui Adrian
Miha, doar copilasilor le place sa-i "scuturi" putin
Monica, asa am inceput si noi.La inceput gaseam pampersul curat si cand am luat vacanta mi-am facut curaj si-am renuntat de tot.La inceput au fost si accidente, doar v-am povestit cu si-a ascuns chiloteii dar, acuma e bine...poate ca vor mai fi intamplari nefericite dar, trec cu vederea...Mie asa drag s-o vad cum face singurica fara sa ma mai anunte.

Diana

Mergi la inceput

MONICA nu merge cum ma asteptam dar nu renunt...ziua nu ii place sa faca la olita sau wc, iar noaptea face pe el sigur, chiar daca ma trezesc de 2 ori/noapte. asta e! acum mi s-a cam luat si mie, am renuntat sa mai stau cu gura pe el sa se duca la olita, ca oricum nu ma asculta, asa..il iau direct pe sus si il pun eu.
Felicitari pentru pampersul uscat al Ruxitei, de dimineata!!!! este incurajator!!!
MIHAELA ma bucur ca v-ati distrat! locul arata super! deja mi s-a facut dor de piscina, hotel (sa nu gatesti/speli/copil) , plimbari, doar noi doi! arati super MIhaela!!! esti o femeie frumaosa foc! mi-a placut cum iti sta costumul roz de baie dar si fustita lunga roz cu bluzita alba!!! arati ca doi adolescenti!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

POZICI TUNSULICI

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput