Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
Vad ca in ultima vreme raman mereu logata...nu stiu de ce dar, asa nu ma mai obosesc cu logarea
La capitolul carnitza stam tare bine. Cand i pun ciorbitza in castronel, primul lucru care ma intreaba :"Este cane?" daca este atunci e bine, papa tot.Cu cea de vita si peste nu se prea omoara dar, mananca totusi.
Mai nou manaca si dimineata si alceva in afara de iaurt si cereale cu lapte.
Pentru imunitate i voi da ca si anul trecut, o cutie de oscillococcinum, o doza pe saptamana, apoi 2 sapt pauza si iar o cutie.Anul trecut n-am avut probleme cu raceala.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA esti o fericta! Paul cred ca nici cand s-o insura n-o sa priveasca spre carne asa entuziasmat..sau cine stie cum se schimba!! poate la gradi

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by onitza

MIHAELA esti o fericta! Paul cred ca nici cand s-o insura n-o sa priveasca spre carne asa entuziasmat..sau cine stie cum se schimba!! poate la gradi

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Poate ca va fi vegetarian.Cunosc pe cineva care tot asa, copilul ioc carne dar, manaca la greu salate si alte mancaruri pt vegetarieni...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello fetelor,
eu ma felicit ca i-am pus pampersul azi noapte parca a fost mai pln ca niciodata
ruxi nu mananca carne in supa(fiindca ea nu vrea ciorba) ea fie mananca supa de rosii(in care ii blenduresc toate legumele pamantului) fie supa de pui pe care-l scot bineinteles din supa si-i pun doar rondele de morcov si fidea sau galuste...dar apoi la felul 2 ruxi este "fripturista" ii pun pe gratar piept de pui, muschi de vita, curcan...papa de toate musca asa din ele...sau snitele, chiftelute de vita sau piept de pui...altceva nu...daca garnitura nu este formata din cartofi prajiti nu mananca (de-aia prefer sa ascund macar in supa tot felul de legume)
ea nu vrea mancarica gatita, cu sos...il tot vede pe alex el ii zice ca e bun, ea nu vrea nici macar sa guste sper ca intr-o buna zi sa-si revina...
pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Daca era fetita mai ziceam, tine la silueta, dar asa.. sau poate o sa il dau la gimnastica/dans daca tot isi face probleme de acum sa arate bine

Am mai pus niste poze dragute cu PAUL SI IZA ...imi plac mult pozele astea, a fost prima data cand l-am vazut atat de atasat de un catel.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MONICA felicitari pentru inspiratia pe care ai avut-o! azi-noapte a facut doar o data pe el; m-am dus pe la 11 l-am pus pe olita, la 2 am uitat sa ma duc, m-am dus la 5 dim, era facut pe el si a mai dormit pana la 8 fara sa faca pipilica. Sa-l vezi cum pica cu capul intr-o parte si ochii inchisi pe olita, ma pufneste rasul cand il vad ce somnoros e, dar ma bucur ca e semi-adormit.
Nici Paul nu mananca mancarurile cu sos, dar eu tot ii pun in fata, poate-poate . Alex papa cu sos? bravo!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oooo ce subiect delicat si pentru noi...carnita... In ciorba sa n-o vada,dar eu il mai pacalesc si o rup bucatele mici mici. La felul doi daca is piftelute sau snitele,insotite de piure de cartofi,nu-s probleme.Daca e fripturica...deja ar cam trebui sa-i fie foame cam tare ca sa nu comenteze.Apoi dupa ce se satura nitel,face ca si Damiana,o aduna in gura si p-aia o scuipa. Asa ca la noi felul doi nu e primordial.Ma bucur mai mult cand imi mananca ciorbita,in care pun tot ce gasesc in piata.

Am vorbit cu bunica la telefon si mi-a spus ca aseara cand au ajuns la munte Robert a cerut de mancare. Si ea a vrut sa-i dea un iaurtel,dar el de colo: "n-auz ca beau mancale?"

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cei mai buni prieteni

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ooooo!!
Ce vorbiti voi acolo de snitale si gratare?!
Nici nu se discuta cu fii-mea, decat daca ii dau si o ciocolata in timpul asta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza

TRY, UN ZAMBET DE PRINTESA SPECIAL PENTRU TINE!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Bai, de ce vrei tu sa ma termini cu zile?
Stii ce ma gandeam? Ca incep sa fiu mai intelegatoare fata de aia de fura copii. Pai cand dai de-una ca Delia, cum sa n-o iei la tine-acasa?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput