Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
paxela spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Robert a plecat in excursie la munte,cu bunicii...si eu iar sunt singura si trista...Stau si ma intreb de multe ori...oare am sa m,a intarc
vreodata de copilul meu? oare cum va fi cu bebe 2?Il voi iubi la fel de mult?
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
acelasi lucru intreba si miki, iar raspunsul e daaaaaa, ii vei iubi la fel nu vei utea face diferente
sa vezi ce mi se rupe mie sufletul cand o cert pe fimea
asa ca ciocul mic mami ca... te faci de rusine oricum la el tot universul e sorasa, pot sa zic orice oricui de oricine dar pana la ea, ea nu trebuie sa planga nu are voie sa puna nimeni mana pe ea ca e a lui( ca jucaria de pitbul), e asa mandru cand il trimit sa imi aduca pampers pt ea, zici ca ii zic poftim o masinuta
sunt asa dulci
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
multumim de pupaciuni le intoarcem si noi inzecit,
mai ales la asa baietei frumushei ![]()
ne prinde cuscra si ne 
apropo unde disparusi cuscrita?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
oti, mihaela, va vaaaad...nu ziceti nimic?
ce mai face anutza, cum se mai distreaza la piscina?
mihaela, ce nazdravanii a mai facut diana?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
Am crezut ca numai eu nu am somn dar, se pare ca si Monica e pe aceeasi lungime de unde cu mine![]()
Am citit, am vazut si poze cu frumuselul Paul si printesa Delia care m-a lasat ca la dentist cu cat a crescut.
Impresii din Tunisia...a fost grozav, mi-a placut foarte mult si cu siguranta vom merge din nou dar, cu Diana bineinteles. M-au innebunit florile de acolo, ce miros placut aveau si cat de frumoase erau.
Clubul la care am fost, era minunat, avea tot ce vroiai...2 bazine mari, 2 pt copii, o piscina acoperita, iesire pe plaja, teren de golf, 3 de tenis, unul pt jocuri pt copii...2 restaurante, baruri, animatori care-i distrau pe copii dar si pe noi, spectacole, concursuri in fiecare seara,...ce mai tot ce vrei.Era foarte curat, intr-o zi mi-am gasit camasa de noapte asezata in forma de evantai cu o floare pe ea, mancarea buna, gateau chiar si carne de porc...aaaaaa, si mi-a mai placut ceva, era un bucatar care sculpta in lubenita(pepene verde).In 10-15 minute facea cateva flori sau o lebada ... foarte fain.
Am fost si-n Sousse Medina si sincer m-am infiorat sa vad atata mizerie si cum traiesc oamenii de rand, iar de mirosul de acolo nu va mai spun...insa cum ieseai din Sousse si intrai in El Kantaoui, era cu totul altfel, nu mai vedeai zeci de pungi si bidoane aruncate peste tot. Excursii n-am facut, in Sahara dura 2 zile, apoi alte 2 pt Tunis si plimbarea pe mare si am fi fost mai obositi ca la plecare.In desert bine ca n-am mers pt ca cele 2 cupluri care fusesera au fost tare dezamagite de organizare...a fost ceva gen Medina...multa mizerie, iar hotelul unde au dormit a fost ingrozitor....asa ca, bine ca am ramas pe scaunul nostru, unde a fost totul super.
Voi pune si poze dar, mai dureaza putin...azi sau maine rezolv si problema asta.
Ma duc la somn, poate de data asta reusesc sa adorm...
![]()
Diana
ochi_verzi spune:
Am uitat sa va povestesc de Diana
Mey, la capitolul julituri stam grozav, n-a mai buctat...
Intr-o zi a fost cu mama la Lupeni unde este un lup din bronz.S-a dus in fata lui si l-a intrebat "Domnule lup, o sa ne mananci si pe noi?" (doar e fan "Scufita rosie")In alta zi a intrebat-o o vecina de ce nu am luat-o cu noi, iar Diana i-a spus ca n-au mai fost locuri in avion(dar, nimeni nu-i spusese asa ceva)...apoi alta...dupa ce mama i-a luat tot felul de lucruri, inclusiv un trening, ca deh i placuse fetei, s-au dus la librarie sa ia o carte de colorat si creioane, iar vanzatoarea o intreba pe mama de care creioane sa-i dea, mai ieftine sau mai scumpe...mama i spusese sa-i dea ceva mai bune dar, Diana:"Olgutza, iti pelmitzi?...Daca nu lasa ca am acasa la mine" i venea mamei s-o manance cu totul.
Intr-o dimineata s-au dus la banca sa rezolve mama pb ei cu magazinele si o batranica vroia sa bea apa dar, nu stia sa foloseasca aparatul, asa ca Diana care-i "experta", (dupa ce anul trecut a golit vreo 2 litri pe jos, pana vazuse mama ce face) s-a dus, a luat un pahar, l-a umplut si i la intins femeii spunandu-i "poftiti", batranica a inceput sa rada si sa spuna "uite cine ma invata"
Ce sa mai zic, ma minunez pe zi ce trece.
Despre pampers... n-am mai avut accidente, nu mai face deloc noaptea, merge singura la baie, se pune pe wc, se sterge, trage apa si nu uita sa se spele pe maini. Si afara se pune singurica.Ei, vor mai fi accidente. Am uitat, in prima noapte cand a dormit la ai mei, s-a scapat pe ea...bause mult suc si poate si ca nu era pe teritoriul ei.
Gata, acu' chiar fug in pat.
Diana
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
La capitolul pampers noaptea, noi stam destul de prost.
Cand am vrut sa-i scot pampersul am facut-o de tot. Adica, nici noaptea nu i-l mai pun. Problema este ca ea bea foarte multa apa si nu adoarme daca nu suge putin inainte de culcare. Asa ca, face pe ea si trebuie s-o schimb mereu peste noapte. Rare ori o aud ca cere pipi si asta doar cand nu doarme profund. Mi s-a mai intamplat si fericitul caz cand n-a facut deloc, dar rar.
Astazi, sunt tare obosita si fara tragere de inima pentru nimic. Poate pentru ca mi-a venit "mica factura lunara".
Sunt si un pic umfata la fata si maini si parca ma misc cu incetinitorul.
In rest, e totul OK, desi tot mai apar de rezolvat prin casa.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
MIRIA incearca sa te odihnesti, bine?? te-a prins oboseala, daca nu dormi noaptea bine. Pupam pe Damiana dulce, dulce
MIHAELA, abia asteptam pozele din Tunisia!!
Am scris pe fuga, ma duc sa pregatesc masa! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Nu-mi vine sa cred!!! Paul a papat ciorbita de vacuta cu carnita!!
asta da surpriza, avand in vedere ca el nu suporta carnea, o scuipa cand o simte in gura, iar farfurioara in care vede carne, o indeparteaza, dificil copchil am si eu la masa!
CHiar fetelor, copiii vostri papa carnita? o accepta??? ![]()
Si alta intrebare, bine ca mi-am adus aminte:
Ce tratament de imunitate aveti de gand sa le dati copiilor? eu ma gandeam de la 1 septembrie sa incep o cura de oua de prepelita iar si cu oscilococcinum, chiar dca nu incepe la 15 sept gradi.
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
ONITZA - Eu cu fii-mea nu prea am probleme cu carnea decat cand incepe sa se sature si o aduna pe-o falca pana se face iasca si mi-o da s-o arunc.
Dar primele lingurite le mananca fara probleme.
Iar de imunitate ii dau asa: Ursuleti cu Echinaceea, vit. C, ImunoBaby si vit. Toate le dau intr-o serie. Dupa care fac pauza o luna si repet.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
MIRIA ma bucur ca nu aveti probleme cu carnita!! doamne de cate ori nu ma gandeam si eu ce bine ar fi sa il vad pe Paul cu copanul in mana, muscand cu pofta din el, dar nuuuuu Domneeeeee ca se murdaresteeeeeee
![]()
Multam ca mi=am zis si de imunitate, chiar ma gandeam si eu la varianta imunobaby, si sincer nu stiu de ce imi e mai la indemana decat oscilococcinum, ca pe asta nu-l ia bine...acum e pe pikovit 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

si