Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miki pupam burtica si mamica frumoasa si pe Alexander, of course, si iti dorim sa ai o nastere super rapida, usoara si abia asteptam sa vedem bebelul cel mare. Apropo, cum il cheama pe bebelus???/ sa stim cum sa-i spunem desi mie tare mult imi place cuvantul " bebelus", ha ha Si daca prima data ai avut o nastere acceptabila, sa vezi ce simplu o sa fie a 2-a oara...eu nu stiu cat de mult incetineste epidurala nasterea dar in cazul meu nu a incetinit-o de loc. Eu m-am dus la spital la ora 10 dimineata cu dilatatie 6cm, cam in jur de 11 mi-au facut epidurala si in jur de 11.40 am inceput sa imping si la 12 Ada era in bratele mele....uauuu cand imi aduc aminte ma trec toti fiorii bucuriei....asa ca la a 2-a nastere sunt diferite lucrurile de la caz la caz. Sa stii ca si eu, nu as fi optat pt cezariana pt nimic in lume, daca iti recomanda doctorul, da, dar altfel...nimic nu se compara cu momentele nasterii naturale si mai ales cu amintirile care raman dupa....eu si acum ma gandesc ce frumos a fost, pentru mine nasterile au fost ceva nespus de frumos si as da orice sa mai traiesc experienta aia o data, poate mai am norocul, ha ha.....aasa ca tinem pumnii si o sa vezi ce rapid o sa decurga totul...abia astept sa ne povestesti... .sa nu ne uiti si sa ne anunti cand mergi la spital ca asa facem galerie....te pupam

Try pupici la baieteii cei frumosi, am vazut pozele, Adrian a crescut asa de mult si ii dorim sanatate multa multa...au venit ai tai??? pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Aime La Multi Ani!!!! sanatosi si te pupam cu drag

Otilia vacanta placuta in continuare, aveti grija de voi si balaceala placuta la Anuta

OAre cum s-au distrat gemenusii la mare???? Bianca si Tudorica???? abia astept sa vad poze cu ei de la mare....

Eu chiar nu stiu cand am vreme sa pun poze...acum sunt in cautare de loc de munca asa ca stau super prost cu timpul

Va pupic pe toate si sa aveti o saptamana super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI AIME!, sa ia parte de sanatate, bucurii, impliniri si sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Vaaaai,fetele,multumesc, dar urarile Mihaelei au fost facute mamei mele ,eu mi-s berbeaca ,n-am intrat in w-e si nu pricepeam ce si cum....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria,am citit prezicerea....sunaaaaa bineeee,asa ca iaca o si "o ceva" bun e la mine.Sa nu raman datoare

Miki si nastere usoara

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

AIME - Multumesc penrtu cafea! Ti-a picat tare bine!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata !

Ce distractie pe aici, mama Omida in actiune, lume noua - pupam Miki!

Try, am vazut pozele, Adrian a crescut, e baiat mare, si mi se pare dolofan si frumos! Ma bucur din suflet ca si analizele sunt OK, si ca e o forma usoara a bolii.

Miki, sunteti niste frumosi, si ce flacau mare ai in burtica , o sa ajunga la 4 kile! Foarte bine ca vrei sa nasti natural, si eu sunt "fan", totusi de ce sa nu faci epidurala, e o chestie grozava, mie nu mi-a incetinit nici una dintre nasteri!
Pentru ca o sa fiu in concediu iti doresc de pe acum nastere usoara si abia astept sa vad bebeul!

Noi am fost la munte , a fost frumos, numai in noaptea de sambata spre duminica a fost furtuna in toata regula. Copiii mei se vede ca au crescut, s-au jucat numai impreuna, si s-au certat f rar,sunt incantata (bineintles ca nu ma culc pe o ureche)
Bianca vineri se plangea de durere de ureche, am mers la dr ca sa iau din pripa o eventuala otita (desi ma miram sa fie asta, nu avea secretii, nu era racita , etc!) , cand colo, ce credeti ca era? O eczema de la piscina, mirific, si a mers la o piscina care a acostat o caruta de bani, aveam pretentii sa nu ne pricopsim cu minuni din astea (atentie, fetele acre mai mergeti la inot!). Acum punem picaturi si o sa scapam sper.
Mihnea are patati si reliefati toti 4 dintii de sus (incisivi centrali si laterali) probabil in curand se vor macina, chestie care imi displace profund, pentru ca ma irita ideea. De spalat il spal de 3 ori/zi, lapte a mancat cat trebuie, biberon nu mai folosim, suzeta doar 5 min, de ce o fi trebuit sa ne pricopsim cu carii de biberon, nu stiu. In fine, sunt alte lucruri mult mai grave pe lume, dintii ii va schimba oricum, bine ca nu-i fata.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miki , daca banii nu sint o problema atunci eu te sfatuiesc sa faci recoltare ,am vazut de curind o emisiune despre asa ceva ,se fac multe cercetari si se pun mari sperante in celulele stem ,am vazut ca facusera transplant chiar unui pacient cu infarct mare de miocard si rezultatele erau spectaculoase .Mai suneau in emisiunea respectiva ca cercetarile poate nu sint gata peste 2-3 ani dar peste 10 ani sigur o sa avem rezultate pt mai multe boli .
Sa ai nastere usoara ,sa stii ca si eu am fost la servici pina aproape sa nasc ,am mai stat acasa doar 2 zile dar am facut cezariana ,deci eram oarecum sigura cind nasc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Miki,bine ai revenit!Sa i nastere usoara si un BB sanatos si norocos!
Otilia,vacanta placuta!
Noi ne-am instatlat de-a binelea in noua casa,in continuare muncim mult sa mai punem cate ceva la punct,a venit si soacra-mea,sa stea cu Mariuca,sa mai pot face treaba prin casa.Saptamana viitoare o trimit in 'vacanta'la bunici.Mai astept mobila din living si dormitorul ei.In we am facut cumparaturi la Ikea,perdele la brico...cam atat.
Va doresc o saptamana minunata.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetele,
roserb lasa ca pana se macina dintisorii cum zici tu el deja o sa creasca mare si o sa-i cada astia de lapte...lui alex inainte de 5 ani i-au cazut...si el a avut aceeasi problema(insa la el totul a inceput la 11 luni si a trebui sa-i scot fiindca dr-itza mi-a spus ca daca ajung sa faca infectie afecteaza dentitia definitva) acum i-au crescut 2 dintisori din cei definitivi si sunt frumosi nu au probleme...
aime, te-am urat in avans
Cici ce super povestesti tu despre nastere
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput