PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 5
maryion spune:
Revin si eu dupa 2 zile de absenta (nu am avut net).
Felicitari Raluca. Sa fiti sanatosi.
Bine ati revenit Doniro si Mamidestefan.
Nici nu am avut timp sa va citesc. Promit sa ma revansez.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
1 anisor
10 August
Timeea Andreea, fetita lui acvi
Teodora Ana, fetita lui michella78
11 August
Mihai, baietelul lui Lushk
Mihai- Adrian, baietelul lui ani_nutu
12 August
Catalin, baietelul lui Tinasv
Andrei, baietelul lui chiara_2005
Vlad Gael, baietelul lui avmaria
Ana Maria, fetita lui elena24
LA MULTI ANI!
Rolendana - 10 august
MadaCristina - 11 august
gabi1 spune:
LA MULTI ANI!lucians, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.Sa iti vezi copii mari si sanatosi si sa iti aduca numai bucuri.
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/
Gabi mamica lui Rares(18.08.2006)
maryion spune:
1 anisor
13 august
Jonathan, baietelul lui motzata
Alexandru, baietelul lui mami-mami
LA MULTI ANI!
LUCIANS
maryion spune:
Bine ai venit printre piersicutze Gabi cu baietelul tau Rares.
map spune:
Multi ani la piersicute, sanatate, bucurii si o viata minunata!
Ralu felicitari si sarcina usoara. Vad ca se inmultesc mamicile de piersicutele care-s gravidute, musai sa intram si noi in randul vostru, mai am ragaz vre-o luna Si din octombrie poate cine stie, vedem ce-i vrea Dumnezeu
Noi vom avea musafiri de miercuri asa ca vom cam lipsi, vom merge la plimbare prin München cu varul care vine in vizita. Hehe si vom baga si capul prin magazine sa vedem si noi ce se mai gaseste, ca nu prea mai am idee.
O saptamana minunata!
Monica si Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
eugcem spune:
Spuneti-mi si mie ce papa copilasii vostri la un an? Al meu nu vrea lactate, fructele ii plac, dar ia cam ptin in greutate. E foarte vioi ce-i drept insa nu stiu daca e normal asa totusi.
Legat de olita, al meu face tis tis ( adica pis pis) in timp ce face pisu sau caca, deci cam tarziu ca sa-l mai pun pe olita. Daca il asez eu preventiv nu sta decat cateva secunde
Raluca, multumim pentr ce ne-ai povestit despre familia cu sase copilasi. Eram cam descurajata si m-a intarit.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
geliza spune:
Raluca, ce sa zic, bravo familiei cu 5 copilasi...plus al 6 lea pe drum.....o fi un pic de inconstienta? sau sunt de alta religie?...scuze dar nici chiar asa.....
oricum, felicitari tie pt sarcina....sa-ti fie mai usor ca la ioanna si sa ai un bebe sanatos si mancacios...
avem poze noi de la www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157601397767451/" target="_blank">turta
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
ralucaspm spune:
Din nou, multumim mult tuturor fetelor pt urari !
Eugcem, de asta am si scris pt ca mie mi-a dat multa putere faptul ca i-am cunoscut si m-am gandit ca poate mai ajuta pe cineva.
Geliza, din moment ce eu le-am botezat baietelul lor ortodox, cred ca sunt si ei tot ortodocsi. Nunta ortodoxa au facut si nu cred ca au trecut dupa aia la alta religie.
Daca e un pic (sau mai mult) de inconstienta, se poate. Cumatra e un pic mai "visatoare" si nu suntem chiar pe aceeasi lungime de unda, dar nu stau sa ma contrazic cu ea si nu ma deranjaza. A spus ceva ce m-a facut sa o admir inca si mai mult:
Mai demult vorbeam cu sotia nasului Ioannei si-i spuneam ca eu cred ca nu as fi facut avort niciodata. Si ea m-a intrebat daca nu as fi facut nici in cazut in care as fi aflat ca bb are o problema (bat in lemn, ca mai sunt si ). Era sa raspund ca cred ca nu, dar mi-a zis ca cine o sa aiba grija de copil dupa ce eu nu o sa mai fiu ? O sa le ingreuneze viata fratilor lui ? Atunci am stat si mai m-am gandit si am zis ca probabil in situatia asta as face.
Acum s-a intamplat ca triplul test sa nu-i iasa cumetrei prea bine si sa trebuiasca sa faca amniocenteza. La care ea a raspuns: "De ce sa arunc banii copilasilor mei pe fereastra, ca si daca nu e bine bebe eu tot il tin."
Si sa stii ca au mare grija de copii si de educatia lor si ea si sotul ei.
Si eu nu cred ca as alege sa am poate nici 3 copii, dar in nici un caz 5 sau 6. Cred ca sunt suficient de lenesa si egoista si ma gandesc si la mine. Dar nu judec cand cineva alege sa aiba mai multi sau mai putini copii decat mine (nu ma intelege gresit, nu zic ca tu ii judeci, iti spui doar parerea).
Raluca 5+ si Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Eugcem, Ioanna mananca dupa 1 an tot ce mancam si noi, dar incerc sa nu-i dau mancare prea grea si nu prea mult carne de porc. Astazi a mancat pui cu bame, ieri chiftelute din carne de vita cu cartofi si un pic de sos de rosii la cuptor, alaltaieri linte,...
Fructe nu prea mai vrea, dar ii dau sa bea crema de fructe cu paiul si asa mai reusim sa bea cam 100-150ml. In timpul zilei ii mai dau si suc facut dintr-o portocala. Daca mancam noi pepene, struguri, etc ii dau si ei. Strugurii ii plac f mult, dar imi e frica sa nu o doara burtica si nu-i dau prea mult.
Mai nou nu-i mai place pestele si nu stiu cum sa i-l mai fac ca sa-l manance. Poate are cineva vreo reteta sa ne-o spuna si noua.
A, si nu ii dau mancare gatita cu mai mult de o zi inainte.
Raluca 6+ si Ioanna (5.07.2006)