.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Dragele mele,
va rog frumos sa numai puneti atat la inima!
Numai mie imi suna a imensa bataie de joc??????????

Nici 13 ani jumate, nici 16-22 de parteneri, nici schimb de experiente sexuale cu mama, poate nici macar sexul feminin nu par a fi reale!

Monalys, cine este capabila sa tina piept asa cum faci tu unei armate intregi de mame oripilate si care incearca sa te aduca pe calea cea buna stie foarte bine sa se si descurce in problema pentru care ai deschis acest subiect! Nu are nevoie de sfaturi ci doar de un loc unde sa se dea mare, nu?

Din punctul meu de vedere, teribilismul tau si faptele de care pari a fi atat de mandra nu merita decat IGNORE!

Sanatate multa si, daca intr-adevar esti si faci ceea ce spui ca faci, Dumnezeu sa te aiba in paza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu la 13 ani ma jucam cu papusile.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Tot inainte fetizo, bravo tie sa nu te opresti aici.
Tare "mandra" sunt de tine!!!!!!
Numai puneti sufletul fetelor e vrajala de 2 lei.Probabil ca fata asteapta sa o felicitam si voi ati sarit cu gura pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Dragele mele,
va rog frumos sa numai puneti atat la inima!
Numai mie imi suna a imensa bataie de joc??????????

Nici 13 ani jumate, nici 16-22 de parteneri, nici schimb de experiente sexuale cu mama, poate nici macar sexul feminin nu par a fi reale!

Monalys, cine este capabila sa tina piept asa cum faci tu unei armate intregi de mame oripilate si care incearca sa te aduca pe calea cea buna stie foarte bine sa se si descurce in problema pentru care ai deschis acest subiect! Nu are nevoie de sfaturi ci doar de un loc unde sa se dea mare, nu?

Din punctul meu de vedere, teribilismul tau si faptele de care pari a fi atat de mandra nu merita decat IGNORE!

Sanatate multa si, daca intr-adevar esti si faci ceea ce spui ca faci, Dumnezeu sa te aiba in paza!

Asta am sezizat si eu...Dupa cum raspunde....Apoi spune ca e informata din toate colturile si apoi ne intreaba daca se poate ramane insarcinata la ruperea prezervativului.Pai ce fel de cunostiinte are ea?
Si da nu este matura nici pe jumatate cat crede...sau cat vrea sa creada...!!
Si nu este deloc o persoana versata sau experimentata ci mai degraba naiva,si doar gura cred ca e de ea nici macar nu a gandit inainte de a posta aici.Pur si simplu ce se astepta sa o "mangaiem"?Normal ca suntem oripilate de o pustoaica care la 13 ani face sex cat e ziulica de mare cand sunt lucruri mult mai importante la varsta ei de facut!Nu cred ca a dat nici o raita pe la ginecologie ca altfel nu ar mai fi ajuns in halul asta...
Bun si dupa cum te-a intrebat Clover daca esti amabila sa ne spui ce faceai daca erai gravida?Pai ma fetitza nu se raspunde cu:"dap sunt amabila".Vezi ca nu esti matura??Esti inca o copchila fara minte care face fan-fan-uri de asa zise cunostiinte in legatura cu viatza sexuala.Si cum adik ajungeai la avort?Eu una sunt oripilata de ceea ce postezi tu aici...Pai tu ai varsta ca viatza sa te puna pe tine la incercari?Te pui singura ca nimeni nu te pune sa ajungi in patu nu stiu cui(ca ai specificat ca ai avut mai multi parteneri la numai varsta de 13 ani..GOD..)si apoi ti-e frica ca ai ramas gravida.Da fara sex nu poti sta?Te face sa te simti atat de bine?Esti chiar atat de multumita?Ei afla ca eu numai 20 de ani(la varsta ta habar nu aveam ce e aia sex) si viatza nu m-a incercat cu nik ca inca sunt tanara apoi tu la varsta ta sa spui asa ceva..Pai dai lipsa de maturitate...Apoi nu stiu cum poti posta intr-o doara...despre parintii tai ca sunt super cool.Eu am impresia ca tu de fapt minti,ei habar nu au de nimic.Da mi-e mi-ar fi rusine sa postez la varsta ca a ta ca fac sex si am avut mai multi parteneri.
Bun nu te condamna nimeni ca s-a rupt prezerv.dar daca esti atat de documentata pe cat crezi de ce nu te-ai dus mai intai la dr,farmacie ptr test si asa mai departe ca de stii dinainte ce ai de facut nu cu aceste cunostiinte de baza?
Nu te supara pe mine,eu nu am nik cu tine dar pur si simplu dai dovada de un teribilism extrem.
Sanatate multa si ai grija de tine.Iar inainte de a vb gandeste inainte.
Numai bine

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hai bai, chiar nu vedeti ca e doar un troll?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Parerea mea? Cineva isi bate joc de noi... Incercati sa puneti un copil de 13 ani sa formuleze ce ne povesteste fata asta...
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

"Am 13 ani jumatate..nasol nu?MI-am inceput viata sexuala acum 1 luna... ...sa vedem,the problem e ca am avut mai multi parteneri(16-22..."
Asta gandeam si eu, in prima luna mai multi parteneri...
Hai mai bine sa inchida Sheannamp, subiectul asta caterincos. Dar sa nu-l stearga, ca sa ramana drept exemplu pt alte fete "grabite".

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Guguluff hai ma ca "paritatea" e buna...22 intr-o luna...

Glumeam desigur, mie imi pare a fi o mare "caterinca cu budinca" acest subiect..iar daca e adevarat, n-am cuvinte, sa ma fereasca Dumnezeu..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Din pacate limbajul si figurile corespund noii generatii.

Monalisa, ramai insarcinata indiferent de cate milisecunde faceti sex fara prezervativ. Si vorbesti cu atata saninatate de avort ca ma infior. Cred ca ar trebui sa difuzeze la scoala filmari ale avorturilor poate le mai ia unora cheful de 16-22.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

intre 16 si 22 poate fi si ani cat aveau acei baieti, nu? De ce neaparat 16 - 22 de persoane?

Si sa ma fereasca bunul Dumnezeu, dar cum ii gaseste, in fiecare zi cate unu... asta in caz ca intradevar 16 - 22 e numarul persoanelor cu care a avut sex

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput