de unde cumparam uniforme - sfaturi practice

de unde cumparam uniforme - sfaturi practice | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna,
de unde cumparam uniforme pentru puiutii nostrii scolari? fetele care deja au experienta, poate ne pot spune de unde au cumparat, daca au fost multumite, de ce firme sa ne ferim, etc
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

roxanal NU cumpara uniforma !
Cel putin nu inainte de a discuta acest aspect cu invatatoarea copilului .
Acum majoritatea scolilor, claselor isi ''fac'' propria uniforma . Aceasta uniforma se cumpara de la scoala, o discutati in sedinta cu parintii, alegeti modelul, culoarea, materialul etc .

La noi in scoala asa s-a procedat si la majoritatea scolilor din Bucuresti merge acelasi sistem.

Succes in clasa I !
Imi amintesc inca tona de emotii de anul trecut ....

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Sarutmana Lala..am vb deja cu invatatoarea ei si am inteles ca se va opta tot ptr uniforma clasica, de aceea as vrea s-o cumpar sa nu raman pe ultima suta de metri cu toate cunmparaturile

Mergi la inceput

In cazul acesta , da, trebuie cumparata si uniforma.

Am vazut ca au inceput sa apara prin magazine :
- in Unirea la etajul 3.
- in Titan
- anul trecut au fost si prin Cora si alte hipermarketuri asemanatoare.

Ca firme nu pot sa te sfatuiesc dar in general uita-te atent la material . Daca este mai ''batos '' si cu mai mult bumbac in compozitie este mai bun decat cele ''plasticoase'' care se agata si in care copilul transpira.
Iti vor trebui cel putin 2 camasute ( de preferat 3 ) si un sarafan.

Succes la cumparaturi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am vazut acum doua zile in cora, dar nu m-am uitat la preturi, noi abia la anul mergem la scoala

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Ar trebui totusi sa mai astepti pana te intalnesti si cu mamicile colegilor fetei tale cand va incepe scoala ca sa vi le cumparati toate la fel.Si fiica mea va merge la toamna la scoala si o sa le faca la clasele I-IV uniforme la fel la toti, directorul scolii nici nu concepe altfel.Daca mai astepti nu cred ca se vor termina dar te inteleg perfect pentru ca si noi suntem pregatiti cu birou,penar ,ghiozdan.Numai bine sper sa ne mai intalnim la mamici cu copii in cls.I,Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

La Cora uniforma costa aproximativ 42 ron.
Dar cu ghiozdanul ce faceti? De care si cum trebuie sa fie ca marime; pt ca puiul meu e tare slabut....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Anuska ghiozdanul este de preferat sa nu fie extrem de mare DAR sa aiba minim 2 compartimente in partea centrala si cat mai multe buzunare .

Argument :

- nu vei dori sa tina in acelasi loc caiete/ carti si blocul de desen + acoarele / pensule/ borcan mai mult sau mai putin curate dupa utilizare ...si in general nu sunt maestrii la curatat ustensile , plus ca mai sunt inca umede cand le introduc inapoi in ghiozdan.
-un buzunar special pentru sticluta cu apa.
- un buzunar special pentru pachetelul cu mancare.

Ghiozdanul ar trebui sa aiba
- baretele din spate dublate cu buretei asa incat sa nu ii ''taie '' pe umeri cand il cara.
- spatele ghiozdanului sa fie dublat cu ceva tare astfel incat sa oblige proprietarul sa tina coloana dreapta in timpul mersului.
- culoarea ghiozdanului este de preferat sa fie mai inchisa ( din motive de tarat, cazut, aruncat ...prin praful clasei )

Daca mai aveti intrebari , spuneti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Am inteles ca la ghiozdan se mai tine cont si daca sta la semi-internat, adica la after-school..a mea o sa mai stea, ca nu stiu daca o sa ajunga cineva s-o ia in fiecare zi la pranz..asa c invatatoarea m-a sfatuit cum sa aleg ghiozdanul, asa cum spune si Lala ...dar am vazut atatea minunatii de ghiozdanele, care mai de care mai frumoase si mai fatoase..da din materiale care pe mine nu ma incanta...cat despre uniforme, eu vreau sa fie suta la suta bumbac..cel putin clar ce vine in contact cu pielea..nici nu-mi imaginam ca se face si din sitetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mersic Lala! Si eu ma gandeam la "calitatile" enumerate de tine, insa am vazut un ghiozdan care le intrunea si mi s-a parut imens pt Ana mea... Mai cautam!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Eu am vazut uniforme si altele pt. prichindeii de scoala la Selgros.

Mergi la inceput