*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by felicia74

haideti, mey, am pus graul ala la fiert ptr coliva, acum ce fac cu el? Il dau la gaini?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Daca l-ai fiert,raceste-l si pune-l la congelator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania..la mine mereg sa aleg RO spentru livrare. Apoi trebuie sa te loghezi of cors..si asta nu merge

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Madau pe mine nu ma lasa sa validez pasul 2
Acum am incercat sa intru pe LR de pe contul meu. Ne-au sters conturile? nu ma mai pot loga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am incercat sa ma loghez si-mi zice: DEsolez la page que vous avez demandee n'est pas accessible actuellement.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Si eu patesc la fel. In plus, am incercat sa fac alt cont si nu ma lasa. Atunci cum le poti scrie?????????? ii urasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

felicia, pune graul la racit ca eu m-am apucat de macinat nuca
cine se duce dupa bombonele de ornat coliva si dupa vin?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu, cu comanda de pe 7.08 aduc lumanarile

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by miki68

Eu, cu comanda de pe 7.08 aduc lumanarile

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Si eu patesc la fel. In plus, am incercat sa fac alt cont si nu ma lasa. Atunci cum le poti scrie?????????? ii urasc

pai tocmai asta e poanta,ca nu le mai poti scrie.De ce sa scrii tu pe site,sa primesti un nr de dosar si ei sa fie obligati sa-ti dea un raspuns,fie el si celebrul "nu mai livram in RO"?Nu e mai bine sa-ti dea direct un bocanc in gura si sa fie liniste?

In rest,acelasi rahat si la mine : nu pot sa ma loghez pe nici unul din conturi,dar am primit oferta lu' peste prajit care cica as fi client nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si eu am primit mail cu oferta, chiar ca nu ii inteleg

Nu am primit raspuns la sesizarea de aseara, sper sa primesc zilele astea ca sa am o dovada la banca.

Feli , sa stii ca as manca coliva, fara gluma acum

Eu am de recuperat 100 si un pic de Eu sper sa-i vad cat mai curand pe card cu toate ca prefer produsele comandate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput