*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 21
tania-z spune:
Asa va vreau mai fetelor! 
Hai sa ne dam tema pana luni - cine vrea, bineinteles, sa scriem ceva paragrafe, dupa care luni sa la postam aici si sa alegem de-un articol. Ce ziceti?
Ideea lui Roxi cu trimisul articolului catre LR mi se pare ok, dar ne trebuie traducere in franceza
. Cu un ultimatum: "daca nu luati masuri concrete in urmatoarele 24 de ore, acest articol va pleca la toata presa financiara din Romania si Franta". O copie va ajunge la Biroul de protectie de Consumatorilor din UE". ce ziceti?
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Asa va vreau mai fetelor!
Hai sa ne dam tema pana luni - cine vrea, bineinteles, sa scriem ceva paragrafe, dupa care luni sa la postam aici si sa alegem de-un articol. Ce ziceti?
Ideea lui Roxi cu trimisul articolului catre LR mi se pare ok, dar ne trebuie traducere in franceza. Cu un ultimatum: "daca nu luati masuri concrete in urmatoarele 24 de ore, acest articol va pleca la toata presa financiara din Romania si Franta". O copie va ajunge la Biroul de protectie de Consumatorilor din UE". ce ziceti?
Tania33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Eu una am zis ok! Cu scrisu chiar nu le am , franceza imi e total straina.
madau spune:
De acord..cine le are cu ale scrisului..bagati
. Io dau o
ca sa va vina inspiratia![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Ori ca au fost in concediu, ori ca au preferat tacerea pana s-a luat hotararea de sus, eu cred ca saptamana viitoare ei vor incepe sa ne raspunda la mailuri si sa ne rezolve problemele.
Eu prefer sa rezolvam pe cale amiabila cu ei: daca vor sa ne puna banii la loc pe card bine, daca nu (probabil ca nu), va actiona banca in numele nostru, sau vom primi cecuri.
Cred ca e mai bine sa incercam pe cale amiabila decat sa trecem direct la amenintari.
Cu alte cuvinte, faceti ce vreti, eu nu ma bag.
ionela-roxana spune:
Nu cred ca a zis cineva ca nu e ok calea amiabila dar astia ne ignora total si ne iau de fraieri....
Eu una nu inghit galusca cu cecul sa platesc eu comisioane si asa mai departe .......
Toti muncim banii nu-i gasim pe garduri sa se joace Lr cu ei cum vor.
Sincer singura cale ce as accepta-o ar fii pachetele , macar ca speranta ca le vor trimite e tot mai mica .
lilina spune:
madau, cu toate "pilele mele la ZF" (ca mai degraba am la Playboy sau la ProTV magazin) imi iau una peste bot de nu ma vad
iti dai seama ca in cele 2 colete nesosite erau lucruri numai pt.cobratty....asa ca m-am lins pe bot de comenzi online
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
gama spune:
Se pare ca la ING se va constitui micul grup LR
Si eu am depus cereri(2) aseara, fara nici un mail de la ei, doar confirmarile comenzilor si scris.catre ei.
Si eu sunt de acord cu majoritatea, trebuie incercata o varianta de a face cunoscuta procedura lor, ca-mi trimit banii sau chiar si coletul.....mai vedem, important este ca ne-au tratat asa.Si eu sunt chitita sa scriu, eventual pe la tot felul de online-uri si eventual ziare mai mici avide de sub., imediat dupa ce primesc un raspuns, ori de la banca ori de la ei, si dupa ce trec cele 30 zile cat era termenul lor max de livrare.Cat despre colete, ma indoiesc sincer ca vor mai veni, aseara la posta erau altele venite din Franta...am intrebat si facusera cam 10 zile!!!!!(iar unele produse din comenzi nu mai sunt demult pe stoc la ei, si sincer nu cred ca le-au pastrat/ambalat atunci si le-au tinut in magazie)Ma rog, e doar parerea mea!
si Matei(2.aug2004)
carrie spune:
n-ar trebui sa facem o lista cu toate cele care avem comenzi neonorate, din ce data si in ce valoare ca sa vedem si de ce suma toatal e vorba?
zic si eu ca daca ne apuca de scandal sa avem date concrete...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Jasmine spune:
ma uitam in lista tarilor unde livreaza LR.
Apare acolo Pays-Bas.
Asta inseamna Olanda?
Sau Olanda+Belgia+Luxemburg?
Da' parca Olanda+Belgia+Luxemburg=Benelux
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by corap
io nu mai sper nimic, vreau banii sa-i. si-asa am ramas cu lenjeria cu vacute luata numa' pe jumatate, ca am comandat aiurea prima data si husele de pilota trebuia sa vina cu comanda din 6 iulie.
pacat!lenjeria aia cu vacute e chiar misto!

. si-asa am ramas cu lenjeria cu vacute luata numa' pe jumatate, ca am comandat aiurea prima data si husele de pilota trebuia sa vina cu comanda din 6 iulie.