*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 19
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cris gabi am eu intrebari: comanda mea din 11 e platita cu card ING dar care card apartine sotului. Mai mult, e data pe un cont cu datele de identificare schimbate asa ca mailul i se adeseaza Andreeip nu mie. Scrie in el alt nume. Cum dovedesc eu ca acel mail pe care il atasez e al meu? Cum dovedesc ca plata s-a facut pe un anume cont, pe un anume mail??? Nu stiu sigur daca exprim corect....
Edit: retrag, nu scrie in el numele cum ma speriasem. Dar totusi, cum stiu ei ca temiscris e sotia lui.....cutare-cutare care e proprietarul cardului? Te cred pe cuvant?
Pe confirmarea comenzii ai valoarea (in euro) care este egala cu suma luata de pe card( eu am cardul in lei - si scrie suma si in lei si in valuta si cursul) . La mine la asta s-a uitat. Si am uitat, am atasat si o copie dupa extrasul de cont, unde am subliniat sumele. Pe extras se vede ca in data de..... firma X a luat suma de bani din comanda ta. Deci nu este nici o problema.
Sper ca te-am ajutat.
Edit: Oricum la banca mi-a spus ca imi luau cererea si fara copiile astea, tu semnezi ca nu ai primit serviciile si ca ei ti-au luat banii ( se vede pe extras). Mi-a zis ca este mai usor pentru ei sa ceara banii la banca lor prezentand mesajele. Pentru asta le folosesc.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Cine are card la Raif!!!
Am sunat acum la banca si situatia e cam asa: daca aveti card in lei nu se poate face refundRaiff oricum nu s ebaga in problema, ca deja banii au fost retrasi, e treaba noastra
In acest caz se deschide cont in euro, unde oricum se va plati swft exquise (sper sa fi scris bine, hello, bancherii sa ma ajute!), apoi comision de 15% din suma retrasa, apoi nu stiu ce comisiion. In total cel putin 32 euro!!!
Asa ca deja varianta cecului e cea mai convenabila, macar acolo platesc doar o taxa de 6 euro
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
se pare ca si incazul bancilor se poate aplica proverbul : cate bordeie atatea obiceiuri!!!
eu azi am fost la raiff si mi-a acceptat cererea de refund:(ce-i drept v-am zis ca habar n-aveau ce le cer
acum astept sa ma sune sa-mi zica ce a vb cu directorul ca functionarul nu a stiut ce sa-mi zica
dar se pare ca-mi va zice ce ti-a zis si tie
claujro spune:
Eu sunt de acord! Oare ne-o baga cineva in seama? Dar trimise si dovezi...confirmarea comenzii, extras de cont ca banii au fost luati, mailul primit...totul!
Am sa intreb si eu care e procedura la BRD.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
dap...si eu sunt de acord cu propunerea taniei de a da subiectul pe media din tara noastra ca sigur va ajunge si la urechile frantzujilor![]()
dar pe unde aveti cunostinte??
ca eu nu am legaturi deloc cu media![]()
si asa cum zice si clau atasam mailuri ca sa ne creada lumea...si sa zica titlu mare acolo FRAUDA!!!
lavi02 spune:
Eu zic ca daca ne primim banii inapoi nu e frauda. E urat, e porcesc
ca ne tin atat de mult timp banii fara sa ne dea nicio veste, dar nu poti sa zici ca e frauda. Si pana una alta ne-au promis ca ne dau banii inapoi, doar sa fim "patient".
felicia74 spune:
Fetelor, imi pare rau, dar inchid aici subiectul LR. Deja pierd cel putin 18 euro (ca asta o sa fie al treilea cec primit de la LR). Dar nah sa-mi fie invatatura de minte sa mai comand in conditii asa nesigure. Faceti ce vreti, dar cred ca ne luptam cu morile de vant. Ziarele sunt interesate de babe violate sau nunti de tigani decat de un astfel de caz. ASa ca ma retrag.
Pup you all
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by tania-z
E propun sa compunem un articol cu titlu bombastic, de genul "Frauda a la francaise pe pielea clientilor romani - La redoute - un esec international!" etc etc si sa-l trimitem la tot ce cunoastem noi in media PLUS traducere in franceza si trimis la cotidiene din Franta. Nu-i putem lasa asa, fetelor, e vorba de principiu si nu de suma de bani!
Tania33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Chiar de dimineata ma gandeam ca cineva care se pricepe la scris sa scrie un asemene articol pe care sa-l trimitem intai la ei LR si sa le spunem ca vrem fie pachetele comandate fie banii (exact suma extrasa de ei) deoarece nu suntem noi obligate sa platim greselile postei romane sau dupa caz probabil a angajatilor LR.
Putem scrie , fara a suna a amenintare , ca nu acceptam sa fim tratati ca ultimii oameni si in caz contrar acel articol va ajunge la multe ziare nationale (ro si fr) precum si internationale.
Subiectul e destul de siropos iar ce au facut ei nu se accepta.....
Ramane de vazut daca suntem atat de aldracului sa facem lucrul acesta.
brianna spune:
vad ca mai toate v-ati axat pe varianta "refund" de la banca...dar daca totusi vor sosi pachetele?
atunci ar fi frauda din partea noastra, nu?
Nu mai spera nimeni sa primim produsele? Eu una, inca sper.
madau spune:
Hai ma FELI...ca mai stam si noi la o barfa mica...de acu' daca nu mai e LR, asta inseamna ca nu mai avem ce vb?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
quote:
Originally posted by brianna
vad ca mai toate v-ati axat pe varianta "refund" de la banca...dar daca totusi vor sosi pachetele?atunci ar fi frauda din partea noastra, nu?
Nu mai spera nimeni sa primim produsele? Eu una, inca sper.
Si io sper...dar din ce in ce mai putin..io ma oftc rau ca aveam aici in colet niste chestii pe care chiar le vroiam

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

33+ &