*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Mey, nu pune paie pe foc, nu vezi ca lavi zboara cu ei... Nu stiu, nu are incredere in low costuri. Adevarul ca dupa ce am facut rezervarea pe net, am sunat la ei si tipa mi-a spus, "reveniti cu 2-3 zile inainte cu un telefon, sa nu apara probleme"... Adica eu am rezervarea la hotel facuta si ma trezesc cu 2 zile inainte ca anuleaza zborul sau mai stiu eu ce...Ce fac, ma teleportez pana la Paris? Cumpar bilet la pret exorbitant pe ultima suta de metri????
Biletele au fost 0.75 si 1.75 (cam asa)...
de acum, pt noiembrie...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
croco21 spune:
scuze, n-am vazut ca zboara si Lavi. Mie oricum mi-e frica si cu zborurile normale, mi se pare tot timpul ca nu suna motorul cum trebuie. Eu zbor peste o saptamana cu Alitalia si deja am emotii.
Croco
grenouille spune:
eu am niste experiente foarte neplacute cu my air. checkin inchis in nas, zboruri anulate, pasageri mutati de la o cursa la alta (cursa rezervata, platita, si despre care au zis senini ca "nu exista, nu stim cum ati facut rezervare la ea". e vorba si de my air romania dar si de my air franta.
lavi02 spune:
Nu va faceti probleme, eu nu ma sperii de remarci din-astea, doar daca e ceva concret.
1-2 euro sunt biletele luate din timp. La care se adauga, bineinteles, taxa de cherosen, de alea, de alea... si in plus daca nu ar indeplini standardele de singuranta nu ar putea opera in Europa.
Daca aveti ceva concret nasol despre ei, ziceti. Pe asta cu sunatul pt confirmare am retinut-o.
Multumesc.
claujro spune:
quote:
Originally posted by fortelady
eu am niste experiente foarte neplacute cu my air. checkin inchis in nas, zboruri anulate, pasageri mutati de la o cursa la alta (cursa rezervata, platita, si despre care au zis senini ca "nu exista, nu stim cum ati facut rezervare la ea". e vorba si de my air romania dar si de my air franta.
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by fortelady
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
Multumesc de info!
grenouille spune:
clauj, eu am platit 96 pentru o schimbare.
oricum, pentru cine mai zboara cu ei, sunati cu o zi doua inainte pentru confirmare, si vedeti ca nu respecta timpii de checkin. !
adica, il deschid mai tarziu si il inchid mai devreme. iar la aterizare pilotu' a pus avionul pe pista de ziceai ca pune muraturi - zdup-zdranc!
cu alt low cost cu care am zburat (blue air) nu am avut probleme d'astea. nici cu tarom sau air france. poate e si de bafta...
ella_74 spune:
hai ma ca nu-i asa...am zburat io cu myair la Venetia inainte de Craciun si vreau sa va spun ca avionul arata mai bine decat oricare de la Tarom sau Alitalia; ca sa nu mai zic ca Alitalia mi-a pierdut bagaje de cate ori am zburat cu ei, sunt vestiti pentru asta; odata le-am primit chiar inaiante sa decolez spre casa
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
lavi02 spune:
Fortelady dar orele de decolat si aterizat au fost modificate?
Ella multumesc de incurajare! 
M-am uitat la ei pe site, pana una-alta cursele sunt inca valabile si au aceleasi ore de aterizare-decolare.
Din cate stiu eu, problema cu bagajele nu tine de compania aeriana ci de cei care manevreaza bagajele in aeroport!
ella_74 spune:
da, jos palaria pentru pilotii de la Tarom, cand zbor cu taromul am un sentiment de siguranta pe care nu-l am cand zbor cu alta companie.
Avionul myair cu care am zburat a aterizat super...pot doar sa le reprosez ca taxeaza pe cei care isi rezerva online cu asa numita taxa de emitere bilet, desi hartia pe care ti-o dau ei in aeroport nu difera cu nimic de biletul printrat de pe email.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David