*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe mine ma streseaza chestia cu aterizare/decolare/intarzieri orele pt ca avem schimb 3 ore si jumatate la dus si 4 ore si jumatate la intors. La intors trebuie sa prindem myair-ul sa ne livreze acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Am zis, dar la zecile de mii de mesaje.. n-aveai cum sa tii minte. Si poate ai fost in concediu.

REIAU: Stabilisem cu Sabine ca in loc sa-mi trimita cec sa-mi faca transfer bancar in contul meu de euro (cont pe care il am la un credit, nu e cont de card).

Cu ea am discutat pe 27 iunie, banii au intrat pe 24 iulie.

Trebuia sa primesc 62,35 de EUR si am primit 52.35.

Pe extrasul de cont scrie Detalii: tip comisioane: SHA.
Daca vreuna dintre voi stie ce e SHA o rog sa-mi spuna

Haoleu, muica, ca desteapta esti! Am si eu un cont de credit in euro, ce ma chinui eu sa-mi deschid altul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Din pacate oricum nu-ti prea foloseste ca-comisioanele (situatia de fata chiar merita o cacofonie ) tot noi le platim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ba da, ca nu mai platesc nimic ptr retragerea sumei. Plus nu mai pierd timp pe la banci

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Asa-i, platesti direct rate din ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

sa va zic io faza tare apropo de low-cost? Cand am plecat acum la turci, dupa ce ca Lilinei si asa ii e frica sa zboare cu avionul, ne mai zapacisera si niste prieteni ca e naspa cu Blue Air, ca aterizeaza pe apa si ne dau colace..etc, ne intalnim pe aeroport cand sa plecam, cu pilotul, cica fusese coleg de facultate cu sotul Lilinei..si iaca ce gluma se gasesc ei doi sa faca...cica sa stam linistiti ca suntem in siguranta, e primul lui zbor, n-are ce sa nu fie ok". Am crezut ca ne bate Lilina pe toti.

dar sa stiti ca a fost ok, fara incidente, am plecat cu 2 ore intarziere, dar la intors a fost bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Stati linistite, fetelor, ca orice companie chiar low cost e obligata de producatorul avioanelor pe care le opereaza sau, in cazul in care nu sunt proprietari, de cel care le-a dat in leasing sa intretina avioanele si au contracte destul de strong, cu clauze penale, cu garantii. Nu cred ca-si permite Boeing-ul sa fie facut de bahao daca i se prabuseste un avion operat de Blue Air. Am vazut contractele celor de la Blue Air si sunt strong. Ca se mai intampla si accidente, asta e altceva. Reusesc ei sa-si plateasca mentenanta, don't worry.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aha...te-am prins

nu ma'...a zis ala ca el e pilotul automat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai mai fetele, ce aveti cu zborurile low-cost?
noi numai cu astea zburam, si am facut ceva zboruri nu gluma. avioane misto, totul e ok, doar ca nu da mancare. e drept ca nu am zburat cu myair, am auzit ca au avut multe intarzieri, anulari. dar oricum, ce vrei la 1 euro+taxe biletul? unde mai gasesti asa ceva?decat sa dau 400 euro pe un zbor, mai bine 150 si nu-mi trebuie mancarea lor, caci in 2 ore am ajuns la destinatie.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

buna fetelor,
imi pare rau ca nu am mai putut intra pe Dc luni sa va pun mailul, dar va dau acum raspunsul lor oficial.....din pacate unul negativ....

Bonjour Mme Gabriela C.,

Vous souhaitez savoir si nous livrons en Roumanie.

Je regrette de ne pouvoir donner suite à votre demande.

En effet, la redoute a suspendu ses envois vers la Roumanie.

A très bientôt.

Cordialement.
Malika,
Relation Client du site www.laredoute.fr
iaca si traducerea..

voiati sa stiti daca livram in Romania; regret dar nu pot da curs cererii dvs; Intr-adevar Laredoute a suspendat li rarile catre Romania -pt cine nu stie franceza.
prietena mea va suna totusi maine la ei sa-i intrebe cum va puteti recupera banii pe comenzile neonorate.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput