*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 7
Nonna76 spune:
Ella,probleme cu somnul am avut cam toata perioada sarcinii si am si acum. In sarcina ma trezeam pe la 6 si bintuiam pe net iar acum andrei se trezeste pe la 6 si nu mai doarme iar eu nu ma mai satur de somn.
Mi-o plateste bebe.
Azi a fost o zi frumoasa, majoritatea timpului am fost doar cu Andrei si m-am simtit f bine.As vrea sa se trezeasca sa ies afara dar nu-mi vine sa-l scol.
Incet ,incet trece timpul si parca imi pare rau o sa-mi fie dor de el micut asa cum ma gindesc acum cu nostalgie la Vlad cind era micut .
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ella10 spune:
salutare!mihamora stii ca eu sunt ella cea pe care o stii tu nu?cred ca ti-ai dat seama, multumesc pt urari!
kriss nu stiu exact cind vine si mie m i-a zis ca pe 1 septembrie termina concediul, dar poti sa incerci sa vezi ce-ti spune daca ai dureri,
ghinetz spune:
quote:
Anexa 4 pt angajator o iei tot de la ei dar nu stiu daca trebuie completata la toate locurile de munca , eu cred ca acolo unde ai avut cartea de munca(dar asta e doar parerea mea).
Pai nu i-au dat Anexa 4 ca au zis ca o au angajatorii. Si cica trebuie de la toti. Asa ca sa te tii umblatura!
quote:
Banii pentru trusou i-a adus postasul acasa.
Mihamora cam dupa cat timp vin banii astia, ca la mine postasul e mereu puturos si uneori nici nu-mi lasa hartie in cutie cum ca a trecut pe aici. Cate alocatii am pierdut!! Acum le-am trecut pe card, dar asta nu se poate.
quote:Alina pai cica nu e asa, ca vine prin mandat postal.
Da, Ghintetz, trusoul il ridici tu!
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Azi a fost o zi grea pentru mine. Foarte grea. Copii, mancare, rufe de spalat...Of! Dimineata Stefan voia sa ne jucam de-a soldatii, Victor voia sa suga cam la jumatate de ora, masina de spalat mergea de pe la 8, deci muuulte rude de intins, plus vreo trei oale pe aragaz. A! Nu mai pun cam 6 telefoane de la sot. Care ma punea sa sun eu inainte sa ajunga el la locul de munca de unde sa ia ce trebuie. Si bineinteles ca mai peste tot i-au spus ca trebuie sa revina, ca nu au timp sa completeze pe loc...bla-bla! Colac peste pupaza, am ars cartofii exact cand a ajuns el acasa si eu voiam sa-l rasplatesc pentru umblatura asteptandu-l cu masa pusa. Moment in care am izbucnit in plans. Cred ca m-am eliberat si de oboseala, si de stres....de tot.
Sa vedem ce noapte imi rezerva Victor. Sunt puitn suparata ca atunci cand maraie putin sotul il ia repede in brate. Sigur, lui ii convine, ca el e mai mereu plecat si eu stau mare parte din timp acasa singura. Si chiar nu pot sa stau doar cu el in brate. Asta daca mai vrea sa gaseasca ceva mancare sau putina- - nu multa - ordine. Gresesc?
Oana, Stefan si Victor
mariussimiuc spune:
Ella,bine ai venit! sa ai o sarcina usoara.
Oana,eu zic ca acu pe periaoda verii sotii mai pot manca si cate o salata iar daca faci un efort de imaginatie...si dezordinea poate fi frumoasa. E mic mey...nu-l lasa sa planga...
Miha si Robert
ghinetz spune:
quote:
E mic mey...nu-l lasa sa planga.
Miha, pai tocmai, ca nu plange. Decat daca ii e foame, moment in care il mufez la tzatza. Fara doar si poate. In rest el doar se foieste, maraie, se frasuie. Deci zic ca e ok, nu? Ar putea sta linistit pe patut.
Oana, Stefan si Victor
raca spune:
Ella10 bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Si eu am tot 15 saptamani si am aceleasi probleme cu somnul pe care le-ai descris si tu. Parca imi pune cineva ceasul sa sune pe la 3-4 dimineata si exact cand ar trebui sa ma trezesc 6-7 ma apuca iar somnul. Eu am gasit un remediu care deocamdata vad ca functioneaza: bea seara inainte de culcare un ceai de musetel si asa dorm toata noaptea. Daca uit seara sa-l beau e gata la 3-4 sunt treaza...
15+
kriss79 spune:
salut!
ella, nu am dureri f. mari..cred ca rezist pana la inceputul lui sept..nu prea pot sa stau mult pe scaun din cauza asta..
Oana
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana
mihamora spune:
DaElla m-am prins
Ghinetz foarte ciudat ca nu i-au dat anexa 4, eu am luat-o de la ei si am trimis-o firmei la care lucrez spre completare..
Mai e nevoie si de "decizia de suspendare a contractului de munca" vizata la ITM.
Ai foita cu actele necesare?
Banii i-am primit dupa 2 luni.
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
anexa 4 o gasesti pe net aici:
http://www.ddfssiasi.ro/files/documente/adeverinta%20HG%201025.doc
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana