*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Nonna, capul sus, mami! Sunt convinsa ca te-a ajuns oboseala, dar o sa treaca.
Pe DC este un subiect interesant despre wrap, o modalitate de a-l tine pe bb lipit de tine fara sa te incomodeze la treaba (cu o bucata de material textil). Poate intr-adevar e un copil care cere mai multa atentie - afectiune. Si kg chiar nu ar trebui sa constituie un stres acum. Timp de 9 luni ai acumulat surplus, e cam greu sa-l dai jos intr-o luna

am fost la eco, sincer aveam asteptari prea mari, gen sa vad imaginea ca la National Geographic, am fost totusi multumita ca l-am vazut pe bb altfel, plus ca dr a stat si ne-a aratat toate organele, picioruse, manute, degetzele, chestie de care nu am parte la eco in spital, unde merg in mod obisnuit. a fost o experienta interesanta. Mi-e ciuda ca nu se deschid toate fisierele de pe CD-ul care mi l-a dat

Ma duc si eu sa mai vad poze

Maria(29.11.2005) si Ioana 27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ioana multumesc de incurajari. Sa stii ca nu cedez eu asa usor dar uneori se mai intimpla.Si bebe andrei mi-e asa de drag incit l-as dragani mereu.
Povesteai de eco si mi-aduc aminte ca la prima morfologie m-am dus ca la examen si cind a inceput dr. sa zica inima teracamerala si toate celelalte parca cu fiecare organ descris mi se lua o piatra de pe inima.Asa ca atunci cind am ajuns la sex(al copilului )nici nu mai conta ce e, eram asa de bucuroasa ca e bine.

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata!
sunt tare bucuroasa ca am reusit sa dorm..
Bun venit Ella!!Sarcina usoara in continuare! Scrie repede 10 mesaje, intrucat pana atunci esti moderata, si mesajele tale apar in contratimp cu ale noastre..Te-am trecut in listuta..Pentru a raspunde la mesajele noastre este de ajuns sa te duci la ultimul mesaj scris si sa apesi "raspunde la subiect", care apare jos, in partea stanga. Dupa aceea iti apare caseta unde scrii mesajul, si cand l-ai terminat de scris apesi "trimite un raspuns".
Spui ca esti tot la Mihaila.stii cumva daca s-a intors din concediu? stiam ca e toata luna aug. in concediu..
Am avut niste dureri in partea stanga sus, sub san..eu presupun ca imi impinge asta mica coasta cu capul ei si de aia ma doare..ca loviturile le simt jos in partea dreapta. Cred ca sta tot oblic, ca si la vizita de la 25 sapt..
Stefania, ce faci? ai ajuns in iasi??!sunteti bine?
deocamdata va las..si va doresc o zi minunata!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna
Fetele, ajutati-ma si pe mine. A plecat sotul sa rezolve cu dosarul pentru CIC (deocamdata adunat acte) si nu se descurca deloc. Cica tr nu stiu ce Anexa 4 de la angajator. O gasesc undeva pe net? Si ce acte mai trebuie stiti cumva??? Ideea e ca eu am lucrat in ultimul an la 4 angajatori, ca aveam si 2 job-uri odata. Trebuie de la toti? Si daca nu-i gasesc? La scoala - de exemplu - sunt in concediu pana pe 1 septembrie, iar eu trebuie sa depun dosarul pana pe 23.
Si inca o intrebare: banii pentru trusou vin prin mandat postal sau trebuie sa-i ridici tu de la vreun birou. Alina, Nonna, voi sunteti mai in teme, poate, ca sunteti "mai recent nascute". Poate ma ajutati, va rog!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana,banii pt. trusou ii ridici tu de la casieria primariei(asa e la noi) la o data pe care ti-o spun ei la depunerea dosarului.
Anexa 4 pt angajator o iei tot de la ei dar nu stiu daca trebuie completata la toate locurile de munca , eu cred ca acolo unde ai avut cartea de munca(dar asta e doar parerea mea).
Eu dosar pt CIC nu am depus inca pentru ca e mai convenabil concediu de maternitate si eu am lucrat pina in ultima zi de scoala si apoi am intrat in concediu de odihna, asa ca in maternitate am intrat pe 15 iulie iar in CIC voi intra in nov.
Am depus dosar pt alocatie de stat, alocatie suplimentara si trusou.
Alocatia imi intra pe cardul meu de salariu dar pt asata trebuie o hirtie de la banca cu nr. de cont in care se vireaza banii.
Eu sunt doar cu andrei acasa care doarme de 2 ore si am calcat rufe(cea mai urita treaba dar nimeni nu vrea s-o faca in locul meu).
Teoretic de la atita sauna ar trebui sa slabesc,nu?

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare, multumesc kriss79, am fost azi la dr am facut o eco si am vazut ce si cum, mai exact am 15 saptamini.
Dr Mihaila s-a intors si a plecat din nou la munte, noi suntem prieteni buni de familie si l-am rugat sa -mi faca o eco sa ma linistesc (anul trecut am pierdut o sarcina si sunt un pic stresata, dar cu ajutorul lui Dzeu o sa fie bine totul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

kriss ai probleme cu somnul?eu de cind sunt graviduta nu prea dorm , ma trezesc noaptea pe la 3,4 si nu mai pot dormi iar ziua la prinz foarte rar ma prinde si mine somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ella10 bine ai venit! Sarcina usoara in continuare.

Ghinetz - anexa 4 ti-o dau ei si ocompleteaza angajatorul.Asa zic si eu ca si Nonna ca o completeaza cei la care ai cartea de munca.
Mai e nevoie si de - decizia de suspendare a contractului de munca- tot de la angajator, vizata la ITM.

Dar daca zici ca s-a dus sotul sa rezolve o sa ii dea o hartiuta cu toate actele care sunt necesare.

Banii pentru trusou i-a adus postasul acasa.

Nonna incet, incet, o sa se vada

de Dominic 15.05.2007
BOTEZ

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna stiu ce inseamna sa nu ai timp pentru tine!
Seara cand plange imi mai pierd rabdarea si mi se uraste.. Dar dimineata cand il vad ca imi zambeste, gangureste uit totul! Ma topesc! Abia astept sa scape de colici! Acum i-am luat debridat, sa vedem ce va fi!
Kriss odihnestete intens! Cand vei fi mamica nu prea mai ai timp!
Da, Ghintetz, trusoul il ridici tu!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, mersi de informatii..stii cumva cand vine de la munte? mi-a zis sa vin dupa 1 sept..dar poate ajung mai repede daca e..
Nu aveam probl. cu somnul, dar de vreo sapt-doua am dureri in partea stanga sub san, cred ca imi impinge coasta cea mica..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput