*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Revin si eu putin mai odihnita!
David e mai putin plangacios si e chiar vesel! E putin constipat, dar am rezolvat cu supuzitor de glicerina!
Kriss vizionare placuta!
Gugu am trait si eu experienta ta: baiat-fata -baiat!
Mihamora vad ca esti activa!
Nonna, te salut!
Simo cum te simti?
Am pus peze noi cu David!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bebele meu nu suporta sa stea decit la mine in brate,la tati nu vrea,cred ca nu miroase a lapte.
La amiaza a dormit de la 12 la 4,puteam sa ma duc linistita la o terasa.Apoi odihnit fiind a mincat si ne-am jucat si ne pregarim sa iesim afara pe la 7.
Kriss sa nu te sperii ca bebe nu sta mereu in brate,sta si in patut si asculta si priveste caruselul,al meu doarme in patut(vlad n-a vrut),in carut nu vrea dar cred ca atunci cind nu va mai sta la orizontala si voi ridica putin spatarul va sta.
Acum e la mine in brate si ascultam Julio Eglesias.
Alina dar ce baietel mare ai..,a crescut sa stii.
Fetelor as vrea sa pun si eu poze dar spre rusinea mea nu ma pricep.

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata!
am mancacit si am venit sa vad ce noutati mai suntiar cea mica da din picioruse acum..va saluta
Alina, ce mare a crescut Davidutu!!adica..ce repede trece timpul..
Eu am fost la mR. Brooks cu Kevin Costner si Demi moore..am fost cu mamele(a mea si a sotului:)si s-au cam speriat de cate crime au vazut, dar a fost un film interesant.mie mi-a placut, chiar m-a tinut in transa pana la sfarsit..nu banuiai sfarsitul..
ella, astept ploile de care zici cu nerabdare!
va pup

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Waw! Nonna, somn de la 12 la 4! Esti o fericita! Noi ziua nu prindem soomn mai mare de o ora. Iar acum am introdus suzeta. ca nu se mai poate. Il cred ca ii e cald, dar...Ar vrea numai la mine la san, chiar daca nu mananca.

Cristina, si eu am tot avut intentia sa merg la film cat eram gravi si nu am ami reusit. Acum asa m-as duce! Sotul venise cu ideea sa-l luam si pe Victor, sa-l, tin mufat la san. Noroc ca si-a dat seama ca ar fi zgomotul prea tare, ca daca ar fi fost dupa el...(Ei, glumea, ca abia il conving sa iesim la terasa cu Victor dupa noi)

Alina, David s-a facut baiat mare. Si frumos foc! Tot plimbaret e?

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Caruciorul de care ziceam e de fapt 30 de mil. L-am gasit eu pe net la pretul asta. Poate cuplul respectiv a exagerat un pic sau poate au mai cumparat niste accesorii in plus. Habar n-am! Nu stiu daca pot sa pun link aici... E reclama? Sau sa zic de la ce firma e?
Oana 23+

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

fetelor s-a innourat afara!!vine ploaia,uraaaaaa!vine racoarea, sa speram....pupici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Macar daca ar ploua ca eu spun sincer nu cred ca mai rezist o zi ca asta,a fost groaznic si cred ca am si racit putin,foaarte frumos.Va pupacesc

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

buna!
La mine a plouat asta noapte sper ca si in iasi,sa se bucure gravidutele noastre.Eu acum dupa ce am nascut nu mai sufar asa din pricina caldurii.
Andrei al meu e in continuare f matinal si asta ma termina caci vlad nu doarme la prinz si deci sunt in priza toata ziua.Abia astept sa-l duc la camin.
Eu mai am oproblema cu gatitul,mai mereu nu stiu ce sa fac de mincare,ieri ii spuneam sotului ca mai bine ii alaptam pe toti si scapam si de gatit si de spalat vase.
Ia sa tac mai bine ca numai ma pling.
.

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Teo,si eu am racit un pic....Cred ca am exagerat un pic cu aerul conditionat la serviciu,ca am fost stapana pe telecomanda ...Sau poate ca am "luat-o" de la fii-miu...

Monica,aceeasi problema o am si eu...M-am saturat sa ma gandesc in fiecare zi ce sa mai fac de mancare...Ce sa fac daca asa ne-am obisnuit,sa nu mancam mancare de pe o zi pe alta? Doar din ciorba ce mai mananca barbatii 2-3 zile,restul...tre sa fie mereu altceva...

Oana,is curioasa ce firma e caruciorul si ce poate el sa faca. Chiar si 30 de milioane mi se pare foarte mult...sau poate dosr mi se pare...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

fetelor v-am zis eu ca o sa ploua, ce bine e, putina racoare oare cit v-a tine?!intrebare: pe voi va mai doare burtica din cind cind, pe mine ma doare citeodata si ma sperii oare e de rau ?

16+

Mergi la inceput