*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Ella,din cate imi amintesc si eu am avut dureri de burtica dar nu foarte tare si apoi treceau,nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Piciorul meu stang e ca un picior de elefantumflat si urat am baut ceai am stat cu el ridicat,nimic.Se desumfla putin noapte si dimineatza iar e umflat.Va pup,bine ca s-a mai racorit
teo
gugushtiuc spune:
UIertare fetelor ca nu am mai dat pe la voi.problema e ca eu nu prea suport sa stau in casa singura si mai plec prin vecini si pe la rude, ca asa trece timpul mai usor. Am vazut ca ati aflat de "fetitza" mea cu putzulica de la grupul de ian-feb.
Fetelor voi pe unde ati facut echo morfo-fetala? eu am mers la Iliev. Ce stiti de el?
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
kriss79 spune:
Am aparut si eu pe aici!
Ella, ai avut dreptate cu ploaia..a fost..dar putina mai fato, mai vorbeste cu cine stii tu, ca vad ca ai pila..si mai adu!!
Ieri am fost plecata mai toata ziua, azi mai inainte am ajuns, dar mai am de iesit..
Gravidutelor, si voua va curge des colostru? ca de vreo sapt.imi curge cam in fiecare noapte...toate camasile de noapte le patez..si cateodata si ziua in casa o mai "patesc".. inseamna ca o sa fiu "bogata" in laptik?!
La pretul acela Oana cred ca e firma de care am zis eu..Inglesina..si maica-mea a vazut pe site modelul cel clasic de landou..roz.si a sunat sa intrebe cat e..ca ea vrea la nepoata ei asa..si i-au zis ..34 mil cu tot cu tva..ti-l duc la usa, oriune ai fi! dupa aceea s-a potolit
de Mariajinx nu mai stiti nimic? oare a nascut?
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
ella10 spune:
Kriss e bun si mai putin decit deloc, dar am sa vad ce fac si poate mai aduc un pic de ploaie caci si eu imi doresc mult
16+
Nonna76 spune:
Am pus citeva poze cu puiutii mei
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
anymony spune:
Salutare fetele!
Am si eu o rugaminte la voi, mai aveti vreuna dintre ex-gravidutze ramase cumva ceva Gravibinon...daca da dati-mi un pm ...va multumesc.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
amironeanu spune:
Salut!
Am vazut poze frumoase cu baieti simpatici! L-am vazut si pe David si pe Vlad si Andrei. Mamici, sa va traiasca si sa aveti grija de ei!
Eu am avut un week-end cu peripetii. De joi pierd din dopul gelatinos, vineri am avut contractii urate (travaliu fals, dar pe motiv de oboseala), ieri am stat cat de cat cuminte, ca azi dupa-amiaza sa am cred un puseu de tensiune. Dar acum sunt mai bine, cu bb2 dand zdravan din picioare si ce bine ca s-a mai racorit un pic!
Despre caruciare nu prea stiu ce sa spun. La Stefi am primit cadou un carucior Inglesina, cu landou si parte sport, este super rezistent, l-am folosit la Stefi, , vara trecuta l-am imprumutat la o prietena, acum il foloseste sora mea si acusi urmeaza sa-l folosim noi iar la bb2, nu s-a stricat nimic, intra in portbagaj, dar este destul de greu. Eu l-am tot carat pe scari cand a fost Stefi mica, sora mea s-a "smecherit" si il tine in portbagajul de la masina, in fiecare zi il duce pe Dani jos, il pune in scaunul de masina, scoate caruciorul si apoi pleaca la plimbare. Cred ca si eu voi face la fel acum. Sunt super multumita de el, dar daca ar fi trebuit sa-l platesc eu, nu cred ca as fi dat 30 de mil pe el.
O saptamana buna va doresc si fara peripetii!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Am pus citeva poze cu puiutii mei
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Pupam puiutii si pe mamica lor cea frumoasa si fericita. Ce dulce e Andrei...
Abia astept sa vina decembrie...In seara asta bebelina s-a cuibarit intr-un colt de burta si o puteam simti f bine la mangaiat. I-am aratat si lui Robert si a fost asa de incantat...El care pana acum spunea numai "poc poc bebe" acum nu mai contenea cu "te ubec bebe,te pup bebe" ...Ufff ce mult mai e pana in decembrie...
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
urari de pentru miha
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106261
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
kriss79 spune:
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de puiutii tai!!
Andrea, mai ai putin, stai cumintica..saptamana asta este operatia sau inca nu ati programat?
Nonna, frumoase poze, sa iti traiasca flacaii!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana