*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 14
ella10 spune:
raca lucrezi cumva la fabrica de mobila din miroslava?
kriss mi-as fi dat si eu cu parerea in privinta mobilierului dar pt noi cred eu ca e prea devreme, anul trecut(inainte sa fi pierdut prima sarcina )ne gindisem cam la tot si ne faceam planuri , acum lasam sa treaca timpul si nu ne mai grabim cu planurile
Va
16+
ghinetz spune:
Miha, imi pare rau ca Robert e bolnavior. Stiu ca e groaznic cand puiutul nu se simnte bine. Numai o mama poate sti ce inseamna temperatura la copil. Cate griji, cate semne de intrebare! Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav sau nimic care sa fie periculos pentru tine. Si multa sanatate. Ieri am fost cu bb cu caruciorul in zona unde locuiesti si chiar m-am uitat dupa o mamica tanara, cu burtica si cu un pusti frumos iesit la joaca.
Nonna, ai descris exact ceea ce gandeam si eu. E minunat cu bb2, e mult mai usor decat la primul copil. E drept ca si noi ne-am hotarat destul de greu si am tot trecut prin etape in care ziceam :vrem al doilea copil, nu-l mai vrem...Acum ne mai trece prin cap si cate o idee ca ar fi tare bine sa avem si o fetita. Stiu si eu... Mie cel mai greu imi e ca imi lipsesc oamenii. Nu-mi place sa stau mereu singura (adica doar cu Victor). Eu am nevoie de multi oameni in jur, eu trebuie sa socializez. Asta cred ca ma va pune pe ganduri daca sa mai fac sau nu o fetita. Nu sunt genul casnica. Asta e! Acum tot astept prienteni in vizita si nu vine nimeni. Probabil se gandesc sa nu ma oboseasca asa repede dupa ce am nascut. Iar eu turbez de singuratate! (Stefan e plecat, iar sotul pleaca dimineata si vine seara tarziu)
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Mariussimiuc - multa sanatate lui Robert.
Ella- de acum se vor vedea si mesajele tale in timp real, ce nerabdatoare esti....
Si mie tot pe la 21-22 de sapt mi-a spus sexul..
Kriss - cred si eu ca nu statea cracanata, ca doar e o domnisoara, sa-l vezi pe-al meu ce cracanat statea, am niste ecografii.....
Am devenit nostalgica... cred ca mai vreau si eu unul, ca tot povestiti voi fetelor cat de frumos e sa ai 2 ...va invidiez si va admir
daca vreti sa va distrati putin priviti cum www.youtube.com/watch?v=KAMDGcfTEng" target="_blank">"canta" copilul meu ....dar sa nu radeti de vocea mea
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ieri am fost cu bb cu caruciorul in zona unde locuiesti si chiar m-am uitat dupa o mamica tanara, cu burtica si cu un pusti frumos iesit la joaca.
Eheheee...la ora la care ajung de obicei acasa nu cred ca mai sunt multi copii la joaca... Poate dupa ce-o sa intru in concediu vom reusi sa ne intalnim si sa socializam.
Multumesc mult pentru urari fetelor! Si eu sper sa fie totul in regula.Pana acum n-au mai aparut alte bubite.
Am vazut de curand o reclama intr-o revista cu produse cosmetice de la Himalaya.Am intrebat in farmaciile mai mari si n-au aparut inca.Daca le vedeti pe undeva va rog sa-mi dati de stire.
Miha si Robert
kriss79 spune:
din ce am citit pe net..se pare ca daca se fixeaza pe ovarul drept va fi fetita, iar pe stangul-baietel..asa ca Ella vezi si tu ce si cum..
Si eu eram nerabdatoare sa aflu sexul..toata lumea imi spusese ca dupa simptome(alea putine:), si dupa cum aratam(nu ma ingrasasem deloc, de la spate nu ziceai ca sunt, nu pete pe fata samd) va fi baietel..dar se pare ca nu tot timpul se potriveste..ajusesem si eu sa cred ca e baiat..pe la 15-16 sapt. am intrebat dr. ce e..si a zis ca nu se vede..iar la 21s cand mi-a zis ca nu vede "outze"..si se pare ca e fetita..m-am cam bosumflat prostanaca de mine..si sotul si-a dorit si isi doreste mult si un baiat si imi cam doream si eu..ca baieteii se fac mai greu...la fetite e munca mai putina
In sfarsit mi-a trecut repede "dezamagirea", iar acum sunt tare mandra de fetita mea, e o cumintica in burtica, sper sa nu iasa un "dracusor"! dar tati tot dupa un baietel suspina..pana o va vedea ca e toata el (ca mai toate fetitele)..cred
oooo..m-am lungit cu povestile
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
kriss79 spune:
am uitat.bebe de gugu s-a "transformat" din fetita in baietel..asa ca am modificat ca atare
Gugu, felicitari pentru caruciorul bleu!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
mariussimiuc spune:
Gugu,ne-a adunat pe toate la un loc si a plecat... De ce nu mai scrie si la noi?
Miha si Robert
Nonna76 spune:
Oana, chiar azi la masa vorbeam cu sotul de al treilea copil si mi s-a parut ciudat ca n-a zis ca's socata.Dar daca va fi al treilea va fi o fetita (adoptata). E doar o idee nu stim daca o vom realiza.
Eu nu mai pot de cald,cind am vrut sa ne punem AC nu mai erau nicaieri in oras aparate. Acum nu prea mai avem bani.Am facut recoltare de celule stem si s-au cam dus banii.
Azi dimineata am fost prima data cu amindoi baietii in parc. M-am descurcat dar a venit sotul de ne-a luat.
Fetele care cred ca si-ar dori un copil de alt sex sa stiti ca in momentul cind il veti vedea(e valabil si pt. tati)devine copilul perfect,nu-ti poti imagina cum ai stat atitia ani fara acea mica farima de viata ,nu-ti mai doresti altceva.Pt.ine momentele in care mi-am vazut baietii au fost cele mai fericite.
Si eu mi-am dorit fata dar cind m-a intrebat dr. ce-as vrea sa fie am zis -copil.Ea mi-a zis bine ca e baiat si de atunci nici ca mi-am dorit altceva.
Iar m-am intis la povesti.
Plimbare placuta diseara ca tare a mai fost cald azi.
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ella10 spune:
Mihamora imi place cum cinta domi dar sa stii ca nici tu nu esti mai prejos, tare dragalas este, uneori ma intreb, impreuna cu dan , daca o sa stim cum sa ne purtam cu bebe, dar cred ca toate vin pe moment, nu?Ma bucur mult pentru tine, stiu cit de mult ti-ai dorit acest copil si daca vrea Dzeu poate-ti trimite si o fetita , cine stie....
Kriss multumesc mult pentru incurajari, cred ca o sa astept totusi pina pe la 20 saptamini sa vedem ce este bebe, sau cind o vrea Dzeu, sanatos sa fie
Va
Mihamora cind erai graviduta nu-ti era pofta de putin pepsi sau de cola, doamne cit as mai vrea sa beau niste cola.......insa dan nu prea ma lasa, acum beau la apa plata.......mai gust si eu un pic de cola dar nu ma satur
stiti de ce ma gindeam ca poate aflu sexul la bebe?am vazut la raca , care are aceleasi saptamini ca si mine,ca stie ce sex v-a avea bebe cum de a aflat asa de repede ?
16+
oana8188 spune:
Buna!
Eu am aflat pe la 18 saptamani ca va fi fetita si am inteles de la dna doctor ca se poate vedea si mai devreme daca sta bebe cum trebuie.
La mobila noi nu ne-am hotarat inca de care cumparam, in schimb am gasit un super carucior (l-am vazut la un cuplu pe faleza la Mamaia ) si e 45 de mil!!! Am intepenit! O sa vedem daca merita sa dam atat pe un carucior... Avand in vedere ca sotul e destul de mult plecat in delegatii, poate ne-ar fi de folos un carucior care sa fie de top, sa ma descurc usor singurica cu el, mai ales ca eu fac cezariana si n-o sa am voie sa ridic... Inca nu stim...Parca totusi e prea mult.
aoasns 23+