*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 15
mihamora spune:
Multumim Ella
Sigur ca o sa stiti sa va purtati cu copilul, toate se invata in timp...
Parca citisem ca Raca a aflat sexul bebelusului pe la 12 saptamani...sau ma insel...
Apropo de sexul bebelusului, vezi la mamicile de ianuarie- februarie 2008, au un test interesant
Eu nu am baut cola in sarcina..decat apa plata si sucuri naturale,ice tea, si cateodata cate un sprite de pofta...in schimb am mancat tone de ciocolata, de ma mir cum de nu a iesit bebe mulatru
Foarte frumos patutul Raca
Oana8188- ce firma era caruciorul? mi se pare super scump
45 de mil.
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Din cautarile mele pe net nu am vazut carucior peste 3000 lei..probabil e Inglesina..un model limitat Oana, parerea mea e ca nu merita atatia bani..dar voi stiti mai bine..ca doar n-o conta gura targului
Noi ne-am hotarat asupra mobilierului..va fi www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=11" target="_blank"> acesta si la inceputul sapt. merge sotul sa il si ia din Buc..ne-a ajuns vreo 2500 lei, din pal, 3 piese:patut ajustabil, comoda si sifonier, la care s-a adaugat salteluta si lenjerie de patut(cu baldachin)..
Oana, tu la ce dr. mergi?
va las ..ma duc sa sun pt. programare la dr. sapt urmat!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
mariussimiuc spune:
Helau!
Cristina,e frumos tare mobilierul!
Oana,45 de milioane un carucior? Sincer,mi se pare cam mult.Sunt destule modele usoare si usor manevrabile la preturi mult mult mai mici...Dar na! Fiecare face cum crede de cuviinta. La banii astia mai pui un pic si iei masina si-l plimbi pe bebe cu masina nu cu caruciorul. Glumesc!
Miha si Robert
Simo78 spune:
Helau si eu
Vreau sa spun de carut...nu stiu cat se merita unul fff scump, pentru ca nu stii cat o sa stea nazbatia in el! Al meu deja daca iesim la plimbare si e treaz vrea in brate sa vada lumea. Sta in carut numai cat doarme....Asa ca e ca la loteria ca si patutzul...o sta, nu o sta in el?
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Nonna76 spune:
Kriss tare frumos mobilierul.Eu am luat pt. Andrei doar patut(l-a facut bunicu la comanda de fapt)caci sta cu mine in camera iar Vlad e baiat mare si nu mai are mobila de bebelus(mai ales ca la el mai face sotul meditatii).
45 de mil un carut?Daca are sistem prin care sa-l linisteasca pe bebe(sa nu plinga) se merita cred. Eu carutul l-am primit de la o prietena si tinind cont de cit sta andrei in el o sa-l mai foloseaca si alt copil in perfecta stare.La noi carutul sigur e cu spini.Speram ca pe cel sport o sa-l iubim mai mult.
Baietii mei dorm si eu ar trebui sa fac mincare dar n-am chef.
Asa as vrea sa ma duc undeva in concediu sa mi se puna masa si eu sa nu mai fac de mincare si sa spal vasele...Pt. asta iubesc eu concediile.
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mariussimiuc spune:
Monica,la noi patutul a fost cu spini. Iti dai seama ce fericita eram de luam un patut de ala la vreo n-spe milioane?
Simo,pupam Mateiutul curios!
Miha si Robert
Simo78 spune:
Pupam si noi Robertel ochios
Simo de Matei Hisham
kriss79 spune:
mai fetelor, ma speriati cu caruciorul..adica n-o sa stea in el?eiii..da` ce o s-o tin numa in brate??!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
eu la www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=39_76&products_id=693&osCsid=46f01172b0926b45eaefa02d4c71858f" target="_blank">asta m-am gandit
Simo78 spune:
Cristina
Nu e lege...se prea poate sa stea, dar tot atatea sanse sunt sa nu stea...depinde. Si ai sa vezi ca o sa vrei sa o tii in brate, nu o sa o simti ca pe o corvoada (daca o sa ia un ajutor pt treburile gospodaresti - la mine vine mama). Eu deocamdata ma ocup exclusiv de Matei si savurez momentele noastre impreuna...uite deja trece luna si mi se pare MARE si ma intreb ce are timpul cu copilul meu, parca prea repede trec toate. Si daca o sa o doara burtica, poti sa ii dai toate picaturile din lume! Pana la urma cel mai eficient e tinutul pe burta lui tati sau a ta.
Simo de Matei Hisham
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
mai fetelor, ma speriati cu caruciorul..adica n-o sa stea in el?eiii..da` ce o s-o tin numa in brate??!!
E he heee...si ce-ai s-o mai tii...si-ai sa canti si-un cantecel...
Hi hi hi...si daca vrei pot sa te sperii si cu patutul...
Miha si Robert