nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?
buna fetelor!
am si eu o problema, nu stiu ce se intampla cu mine: am CM regulat la 31-32 zile. ultimul a fost pe 13 iulie, penultimul pe 13 iunie si tot asa. inainte de CM am de regula 1-2 zile de pete maronii (nu chiar in fiecare luna, se intampla sa vina si direct rosu).
acum 2 zile, prin Z 26-27 am observat pete maronii pe chilot, de parca ar veni rusii. dar nu ma doare nimic. azi se pare ca s-au oprit aceste pete. mie ar trebui sa-mi vina pe 13 august si eventualele pete pe 11-12 august. ce sa fie?
mentionez ca am avut o infectie urinara in urma cu 3 saptamani si am tratat-o cu 10 zile de antibiotic (un fel de biseptol). apoi m-a pocnit o candidoza (asa fac eu de la antibiotic) si am tratat-o si pe asta cu ovule Lomexim si irigatii cu bicarbonat de sodiu. trecuse. apoi am avut niste zile de mare uscaciune acolo jos si pe urma au aparut petele astea. e posibil
-sa fi patit ceva de la acele spalaturi cu bicarbonat de sodiu? adica acesta sa-mi fi ars mucoasa? sper ca nu pun o intrebare prosteasca!
-sa mi se fi dereglat ciclul de la acea raceala si de la tratament si sa-mi vina ciclul mai devreme?
-sa fie sarcina?
dr. mea e in concediu luna august si pana vine nu stiu ce sa fac.
multumesc anticipat, va pup
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Nu stiu ce sa zic.Eu am avut pete maronii,dupa ce am intrerupt anticonceptionalele.Apareau inainte cu 3-4 zile.am avut lipsa de progesteron si am facut tratament cu duphaston 3 luni.In a treia luna,petele maronii n-au mai aparut.Eram graviduta.Am aflat foarte repede,in ziua 20,la un ciclu de 24-25 de zile.Dar prin ziua 23 am avut niste pete maronii,bejulii,care m-au tinut 2 zile.
Ei daca tu zici ca s-au oprit,ar putea fii de la nidatie,adica de la fixarea oului.Test de sarcina ai facut????Eu zic ca s-ar putea sa fii graviduta.Iti tin pumnii.Fa un test dimineata,cu prima urina.Daca inca nu se vede nimic,mai fa unul in ziua cand ar trebui sa-ti vina menstruatia.
Tin pumnii!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+ Beatrice Alessia
nushulica spune:
andriushca petele maronii pot fi si de la implantarea lui bbdar mai pot avea si alte cauze(daca zici ca azi s-au oprit as inclina sa cred ca e bb)
fa si tu un test macar sa stii una si buna
stiu cum e...si dr mea e in concediu pana pe 26 august si ieri simteam ca o iau razna ca nu stiam ce e cu mine
fa un test azi maine si vezi ce-ti arata si eventual mergi si fa eco endo-vaginala la un cabinet oarecare
iti tin pumnii
witchy_witch spune:
Singurul lucru pe care ti-l pot spune eu, este ca la foarte multe sarcini, cam in perioada in care ar fi trebuit sa iti vina ciclul, sunt niste sangerari maronii. Este NIDATIA, adica implantarea oului in peretele uterului, si peretele poate sangera un pic. Eu personal am avut, dar un pic mai tarziu, cam la 6 sapt. de la UM, dar am o prietena care a avut cu cateva zile inainte de UM (cam asa ca tine). Sangerarea la noi a fost mai mult o "umezire" a chilotului cu pete maronii, dar stiu ca poate fi si un pic mai abundenta, multe gravide confunda cu un ciclu desi ele sunt gravide.
Mai departe nu stiu ce sa iti spun despre restul intrebarilor....
Iti doresc sa fie un bebita si sa fiti amandoi sanatosi.
sapt. 37 cu maricel in burtica
dana vio spune:
Fa-ti un test de sarcina si daca este negativ inseamna ca antibioticele ti-au modificat putin CM. Se intampla mai des decat crezi. Daca vrei BB ai grija cu antibioticele.
Iti urez sanatate!
dana vio 19+
andriushca spune:
multumesc pt raspunsuri, fetelor. stiam cum e cu nidarea si tocmai de asta am vrut sa intreb aici la gravidute sa aflu mai multe amanunte din experientele voastre. va pup si va doresc sarcini usoare in continuare!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
numeioana spune:
Iti doresc sa fie bebe! Bafta multa!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
andriushca spune:
ioana, multumesc pt. incurajare. mi-am luat un surecheck si o sa-l execut maine dimineata. pupici
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
am facut testul si e negativ, bineinteles.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
witchy_witch spune:
Off, imi pare rau ca inca nu stii sigur de la ce sunt petele, si mai rau imi pare ca nu e pozitiv testul.
Fugi totusi la doctor si vezi ce iti spune si acolo, desi la 4 sapt. nu se vede nimic la ecograf... deci numai din analize de sange iti poate spune daca e sarcina. Sa nu te grabesti cu niciun tratament ce ar putea fi daunator in cazul unei sarcini, totusi pana nu iti vine urmatorul CM. Ca poate e totusi sarcina si inca e prea mica pentru a iesi la teste!
Tin pumnii sa fie bine!
sapt. 37 cu maricel in burtica