nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie?
Raspunsuri - Pagina 2
mcrissa spune:
andriushca imi pare rau ca testul este negativ.cum mai e?
si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine.ieri una bucata pata, azi inca una.ma gandesc la ce a zis Ramonella ca poate fi lipsa de progesteron.Ramonella tu in ce zile luai progesteron si cat?
stiu ca si mie imi daduse dr acum vreo 2 ani sa iau utrogestan, dar nu mai stiu nici cat si nici zilele sigur.
Cristina in asteptarea mormolocului
numeioana spune:
Inainte, cand ma chinuiam sa raman gravi si aveam pete din astea imi faceam o mie de ganduri, iluzii la greu... In luna in care am ramas n-am avut nici pete, nici scurgeri nici nimic...
Haideti, fetelor, la odisee!! Va tin pumnii!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
andriushca spune:
mcrissa, azi n-am mai avut nimic. si eu am luat utrogestan odata, dupa prima inseminare, parca. din Z19 sau 20 pana a venit CM. 2 seara, intravaginal.
numeioana, cred ca ai dreptate. ne facem si noi sperante desarte. poate pur si simplu vine peste 2-3 zile si asa a debutat CM luna asta.
witchy, multumesc!
pup
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
psj spune:
mie mi-a iesit negativ testul la 10 zile de intarziere....si nu l-am mai repetat vreo 3 saptamani de ciuda :p cand a iesit pozitiv dupa 5 secunde.
exista destule cazuri de teste fals negative, fals pozitive in mod normal nu exista, sigur e ceva la mijloc.
andriushca spune:
buna dimineata!
au venit uratii cu o noapte mai devreme. nu-mi intarzie si mie nicio zi, sa ma pot bucura macar atat, sa-mi fac sperante. ata ete. va pup.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
natynic spune:
oricum, fetelor, daca va propuneti sa ramaneti gravide, pana cand vin uratii sau un test iese negativ ABTINETI-VA de la orice medicamente, e mai bine asa, altfel daca ramaneti gravide tot voi veti sta cu grija
naty