am lovit mashinuta ,,,sa mai conduc?
Raspunsuri - Pagina 5
David_mami spune:
Ma alatur si eu fetelor si te sfatuiesc sa nu te lasi de sofat. Trebuie doar mai multa atentie. Drum bun si fara incindente!
lilina spune:
intamplarea asta nu trebuie decat sa te faca sa realizezi ca "sofatul nu e o joaca" si sa fii muult mai atenta cand conduci
nu e o critica ! si eu am lovit masina de 2 ori din cauza ca-mi scazuse capacitatea de concentrare....eram grav "bolnava" (gravida)
asta imi aduce aminte de o intamplare recenta
eu: pe trecerea de pietoni pe verde cu caruciorul cu bb in dotare, trecusem de 1/2 strazii, mai aveam 3-4 pasi si ajungeam pe trotuar, cand s-a facut ROSU
ea: o masina de scoala cu o d-ra la volan si un el instructor alaturi...facea dreapta
ne-am intersectat...el i-a spus sa bage viteza si aproape ca m-a atins ...eu bineineles ca ma grabeam...pt.ca vazusem ca s-a facut rosu...dar ce era sa fac?!?!? sa raman in mijlocul strazii sau sa ma intorc ?!?!?!
el baga capu' pe geam si-mi zice ca s-a facut rosu !!!
va vine sa credeti ????
cu asa instructori....nu-i de mirare cum se circula in oras...asta se invata la scoala de soferi in Bucuresti !!!!!!!!!!!
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Anderra spune:
Of, ce am patit azi .. am ajuns la munca, am okit un loc gol,intre doua masina si m'a mancat nu spun unde sa o parkez cu spatele .. si mi'am luat avant , am crezut ca am loc , nu aveam ..si am intrat , am ains masina din dreapta
I'am infundat putin tabla aia de deasupra rotii. Nici nu amd e unde sa il iau acum pe om ,i'am alsat numarul de mobil in parbriz , astept acum sa ma sune,imi pare atat de rau, mi'e groaza de mersul la politie, da' asta e capu' face capu' trage ..
Paradoxal a mea nu are nimik, am intrat cu bara din spate care e din cauciuc sau oricum , nu stiu sa explic.
Sper sa nu fie prea furios proprietarul sau proprietara.
acina spune:
Daa, normal ca o sa mai conduci, dupa cum ai spus si tu chiar e nevoie sa te descurci .E nevoie de masina intr-un oras mare cum e Bucurestiul.
Bine ca a fost doar atat si nu a fost nimeni ranit.Tablele se indreapta , cu vietile e mai greu de recuperat.
MAi multa atentie si totul o sa fie ok.
Succes.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
speed spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Eu am facut o masina decapotabila, acum cativa ani buni, si am stat ceva lunisoare bune in spital. Si ce crezi ca fac acum? Conduc la greu, cu viteza destul de mare (bine, am masina pe care ma bazez 100%) si-mi vad de treaba mea.
cum poti sa dai asemenea sfaturi? ca bagi viteza si te bazezi pe masina?? incredibil. vorba lui guestus,cred ca tu faci stirile.
on topic: a fost un eveniment nefericit,nu imi e prea clar a cui a fost vina...nu renunta la condus,in nici un chip,dar asta sa iti fie invatatura de minte.
emerald isle
Anderra spune:
Nu m'a sunat omul pe care l'am atins azi.
ce sa ma fac? miercuri ai mei vor sa plece la tara,pana duminika, ce ma fac ,raman fara masina, desi a mea nu are nimik nu le'am spus nimik alor mei despre peripatia de azi.Tata e usor paranoik si desi masina e pe numele meu si eu achit ratele la ea, cred ca e in stare sa imi ascunda cheila.
Maiine de dimineatza am sa ma duc la politie sa le povestesc ce am facut? Oare se lasa cu puncte de penalizare?
Offf,....
Lorenza spune:
Eu zic sa stai linistita,nu-ti mai pune atata cenusa in cap.Ti-ai lasat numarul de telefon,ajunge,probabil omului nu i s-a parut mare lucru,nu stiu,poate te suna maine!
Anderra spune:
Am fost de dimienatza la politie, am dat declaratie, s'au uitat politistii chioras la mine ca sunt prima persoana in ultimele 6 luni care face chestia asta, ca de obicei oamenii vin cu "am gasit masina lovita in parcare" nu cu "eu am lovit o masina in parcare", am declarat ce facui, am desenat, suflai si in aparatul de alcool, am lasat copie dupa asigurare .
La final m'a intrebat politistu: ce vreti , amenda sau avertisment??
Yo ,pontoasa zic: ce va lasa inima ...l'a lasat un avertisment.
va pup
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Am fost de dimienatza la politie, am dat declaratie, s'au uitat politistii chioras la mine ca sunt prima persoana in ultimele 6 luni care face chestia asta, ca de obicei oamenii vin cu "am gasit masina lovita in parcare" nu cu "eu am lovit o masina in parcare", am declarat ce facui, am desenat, suflai si in aparatul de alcool, am lasat copie dupa asigurare .
La final m'a intrebat politistu: ce vreti , amenda sau avertisment??
Yo ,pontoasa zic: ce va lasa inima ...l'a lasat un avertisment.
va pup
Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
S-a predat fata noastra... pupicei si felicitari..../
Cu oameneni ca tine imi creste speranta intr o viata mai buna!
bebe03 spune:
parol, eu nu am inteles de ce i-a facut testul pentru alcool, ca doar trecuse mult timp de la asa zisul accident...
in alta ordine de idei si eu am permis de vreo 13 ani, de un an conduc zilnic e drept intr-un oras de provincie unde nu e asa nebuneala ca in bucuresti dar totusi la orele de virf e jale si la noi stai la semafoare de innebunesti...s-au inmultit masinile ceva de speriat...in toamna anului trecut am avut un accident din care am scapat si eu si copilul care era cu mine doar din grija celui de sus pentru noi...nu am acordat prioritate la cedeaza trecerea , intram in oras si tranversam o sosea de centura, unde se circula ca pe autostrada, chiar daca limita e 90 la ora, a venit un gipan cu o viteza de ziceai ca zboara, eu cu dacioara mea nu l-am vazut deloc si mi-a spulberat fata, numarul bara , s-a oprit dupa vreun Khilometru, in ziua aia am plins incontinuu, m-am dus la biserica si i-am multumit lui dumnezeu ca a avut grija de noi, mai ales de fetita noastra care pentru o clipa de neatentie a mea putea sa moara...
asa ca fetelor prudenta mare...