am lovit mashinuta ,,,sa mai conduc?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma
Nu stiu cine e Guestus dar la postarile care le a facut mi a trecut prin cap ca ar fi sotul meu care ma critica tare tare cand e vb de masina!

ag

ce ti-ai zis...plec la job si 8 h scap de gura lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Nu stiu cine e Guestus dar la postarile care le a facut mi a trecut prin cap ca ar fi sotul meu care ma critica tare tare cand e vb de masina!

Okey ... imi zice mereu ca masina nu e doar o bucata de tabla; ca de ce doar cand e la mine se intampla ceva.De ce mi a zgarie mie in parcare (si tocmai mie) ... de ce nu e perfect curata tot timpul... de ce o vad doar ca o bucata de fier ...
Eu accidente (ca acum) din fericire nu am avut. Doar incidente din parcare . Facute de mine sau de altii.
Ce ma supara e ca toata lumea din jur-mai putin el- considera ca sunt prea prudenta la volan. El zice ca sunt resivva si bacioasa.

Eh oricum mi am luat lectia... faptele spun ca din pacate trebuie sa fiu mai atenta si sa mi feresc pielea. Chiar daca la bunul simt vina era cumva a lui, nu exista situatia respectiva daca eu ma uitam mai bine in oglinda si ma intorceam inca o data sa vad ce se intampla in spatele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

El sre dreptate ...daca in loc de maxi taxi era asa ceva

http://www.cfgphoto.com/img7758.htm

Mergi la inceput

quote:

El sre dreptate ...daca in loc de maxi taxi era asa ceva

http://www.cfgphoto.com/img7758.htm

M as fi mirat sa nu i dai dreptate!

Daca era altceva... era vaduvul vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:

quote:

quote:

ag

Okey ... imi zice mereu ca masina nu e doar o bucata de tabla; ca de ce doar cand e la mine se intampla ceva.De ce mi a zgarie mie in parcare (si tocmai mie) ... de ce nu e perfect curata tot timpul... de ce o vad doar ca o bucata de fier ...
Eu accidente (ca acum) din fericire nu am avut. Doar incidente din parcare . Facute de mine sau de altii.
Ce ma supara e ca toata lumea din jur-mai putin el- considera ca sunt prea prudenta la volan. El zice ca sunt agresivva si bagacioasa.

Eh oricum mi am luat lectia... faptele spun ca din pacate trebuie sa fiu mai atenta si sa mi feresc pielea. Chiar daca la bunul simt vina era cumva a lui, nu exista situatia respectiva daca eu ma uitam mai bine in oglinda si ma intorceam inca o data sa vad ce se intampla in spatele meu.

ag

Cel mai bine e sa aveti fiecare masina lui, si cind sinteti impreuna lasa-l sa conduca el, scapi de orice durere de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hei! Cum adica sa nu mai conduci?
Stii ce am patit eu acum aproape 10 ani? Am avut o zi asa de naspa incat 2 tipe au intrat in "fundul" meu in aceeasi zi. Una dimineata si una seara. Sefului meu nici nu ii mai venea sa creada a doua oara.
Si de atunci nici o problema si am facut destule drumuri Timisoara-Constanta fara nici o problema si cu copilita in spate.
Asa ca , spor la sofat , dar fii putin mai atenta.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

DODO dra pai asta incerc sa fac. Fac un credit si mi iau o masina pe care sa o consuc eu. El bombane: bine bine o conduc eu pe cea noua si tie sa ti ramana Piticu' (asa ii zicem masinutei... prima masina a fost TICO si am pastrat numerele PTC).
Ce sa mai ...

Pana la urma imi vi lua eu o compacta ( nu stiu inca ce) .
Apropos voi ce conduceti??? Eu am pus ochii pe un Mazda 3 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:

DODO draga pai asta incerc sa fac. Fac un credit si mi iau o masina pe care sa o consuc eu. El bombane: bine bine o conduc eu pe cea noua si tie sa ti ramana Piticu' (asa ii zicem masinutei... prima masina a fost TICO si am pastrat numerele PTC).
Ce sa mai ...

Pana la urma imi vi lua eu o compacta ( nu stiu inca ce) .
Apropos voi ce conduceti??? Eu am pus ochii pe un Mazda 3 !

ag

Nu conteaza, conduci pe cea noua, cea veche, important e sa scapi de "observatori federali"
Eu conduc Mitsubishi Nimbus de cind am luat-o, de 5 ani, vrem sa o schimbam anul asta, o sa inceapa sa "ceara" piese si am vrea ori Kia Carnival ori Toyota Tarago, vinam preturile deocamdata...

Mergi la inceput

Dodo ,,, esti mortala.
Conduc din 1999;mi am luat permisul cu 2 luni inaintea lui.
Din secunda in care a avut permisul in buznar (dar si inainte de fapt) a inceput critica.
Am fixat regula : nu conduc cu tine in masina decat daca ai baut si atunci ai dreptul doar sa taci!

Eu am de ales intre Mazda 3, Toyota auris, WW Golf 5 dar si Suzuki swift si toyota yaris ,,,

Bafta delo delo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Condu ca ai nevoie sa te misti repede prin oras! Ochii in 14 si fara graba! Cred ca masina care venea din spate era deja pe axul drumului si nu ai vazut. Eu am inceput sa conduc de o sapt. dupa 3 ani si 7 luni de pauza In Bucuresti mergeam in fiecare zi cu masina, chiar si pt. o statie preferam sa merg cu masina, am carnet de 12 ani, eram as in Bucuresti Aici sant mai prudenta , mi se pare mai greu de condus Accidente am avut si eu in Bucuresti dar nici o clipa nu m.am gandit sa renunt la sofat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput